ورود

View Full Version : کمک کنید: رجیستر کردن ocx قدیمی با ورژن جدید

seyed_27
جمعه 19 مهر 1387, 14:03 عصر
سلام یه مشکل اساسی دارم: بعضی از ocx هایی که همراه ویندوز نصب میشن در بعضی از ویندوز های xp که ویرایش شدن مثلا ویندوز mrt در این ویندوزها (برنامه ای ساختم که باید در اون از فلش 8 استفاده بشه)نمی زاره که ocx فلش خودم رو رجیستر کنم.طبق مطالعه خودم در این ویندوزهای ویرایش شده: که یه user name شرکت رو رجیستر کرده ،نمی تونید بعضی از ocx های جاری ویندوز رو آپدیت کنید. من حتی از راه regedit رفتم ولی اونجا هم اجازه نمیده و پیغام زیر رو نشون میده:
some keys are open by the system or processes
برنامه خودم رو در چند ویندوز دیگه که ویرایش اونها با یک روش مشترک بود امتحان کردم ولی باز اجازه رجیستر کردن رو نمیده. حتی با برنامه های مختلف setup ساختم ولی با نصب اونها باز هم اجازه نمیده. حتی برنامه های نصب activex flash با ورژنهای مختلف رو در این ویندوزها نصب کردم به اونا هم اجازه رجیستر رو نمیده (برنامه من کاملا صحیحه فقط میخوام از فلش خودم استفاده کنم نه از فلش جاری ویندوز).نمیدونم چکار کنم حسابی کلافه شدم. اگر کسی اطلاعاتی در این مورد داره لطف کنه بگه:گریه::گریه::گریه::گریه::گ یه::گریه::گریه::گریه::گریه:

majjjj
یک شنبه 21 مهر 1387, 08:46 صبح
این ویندوز چون بعضی برنامه ها رو بصورت پیش فرض نصب میکنه ممکنه یک فلش با ورژن بالاتر روی سیستم باشه که بخاطر اون اجازه ثبت فلش شما رو نمیده اگرچه که باز هم بعید میدونم ولی یک امتحانی بکنید