PDA

View Full Version : سوال: ارتباط با joystick

vahid_d_0101
جمعه 19 مهر 1387, 19:00 عصر
بچه ها سه تا تاپیک در مورد ارتباط با joystick که یکیش همون تاپیک برنامه های وی بی بود که به تاریخ پیوست :گریه::متعجب::عصبانی++: ویکی دیگه هم بود که من نتونستم خیلی باحاش کار کنم
حالا اگه کسی میتونه کمک کنه میخوام شماره کلیدی که روی joystick زده شده را توی یه textbox چاپ کنم :خجالت:

vahid_d_0101
شنبه 20 مهر 1387, 02:02 صبح
دوستان سلام

من خیلی تازه واردم , از وقتی که وارد سایت شدم دیدم که خیلی ها در مورد ارتباط با پورت ها سوال می کنن و البته دوستان با تجربه ی زیادی رو هم دیدم که راهنماییشون می کنن ...

دوستان اکثرا توصیه می کنن که از MSCOMM استفاده بشه ... که البته عالیه چون هم خیلی ساده اس و هم یکی از component های خود VB6 هستش ولی متاسفانه کمی محدودیت داره .

من یک DLL براتون گذاشتم که با اون با هر پورتی مثل Serial یا موازی یا USB و joystick ویا مودم و اصلا هر چیزی که آدرس پورتش رو داشته باشین می تونین ارتباط برقرار کنین ...

یک برنامه ی VB هم هست که نحوه ی کارش رو به طور بسیار ساده نشون میده ... بقیه ی توضیحات رو می تونین در فایل readme.txt بخونین ...

یادتون باشه اول dllporto.zip رو باز کنین و install.exe رو اجرا کنین تا DLL رجیستر بشه و بعد برنامه ی VB رو اجرا کنین ...

بچه ها این نوشته مال تاپیک برنامه ها بود که پاک شد من خیال کنم این نمونه به دردم بخوره اگه کسی قبلا اینو دانلود کرده بزاره ممنون میشم

vahid_d_0101
یک شنبه 21 مهر 1387, 14:03 عصر
بچه ها کسی نمیخواد کمک کنه

vahid_d_0101
دوشنبه 22 مهر 1387, 01:33 صبح
بچه ها من گشتم یه نمونه ocx با کدش پیدا کردم ولی نمیتونم کاریش کنم اگه کسی تونست استفاده کنه به ماهم یاد بده

vahid_d_0101
دوشنبه 22 مهر 1387, 01:52 صبح
بچه ها یه نمونه عالی پیدا کردم کارم راه افتاد میزارم هرکی می خواد ازش استفاده کنه کار باهاش خیلی راحته فقط اجرا کنید و کلید های روی JOYSTICK را فشار دهید