ورود

View Full Version : سوال: توضیح بدین : تفاوت IP های Static,Dynamic - Valid,Invalid - Public,Private

Honeyboy
یک شنبه 21 مهر 1387, 14:04 عصر
با سلام

لطفا هر کی چیزی راجع به تفاوت این دسته از IP ها می دونه بیاد تو بنویسه چون من واقعا دارم به مشکل می خورم ، هر کی یه چیزی گفته یا نوشته !!! اصلا آیا این موضوعها به هم مرتبطه یا نه ؟
:گریه::عصبانی::عصبانی++:

:عصبانی::عصبانی:ُStatic, Dynamic
Valid, Invalid
Public, Private

raravaice
یک شنبه 21 مهر 1387, 14:34 عصر
Valid=Public
Invalid=Private

Static یعنی آدرسی که ثابت برای شما تعریف شده.

Dynamic یعنی آدرسی که تغییر میکنه و شما بعد از هر اتصال یه آدرس دیگه میگیری.

موفق باشید

Honeyboy
یک شنبه 21 مهر 1387, 16:18 عصر
خیلی ممنون از توضیحتون ولی توضیح بیشتر می خوام کاربرداشون و ... اصلا چه فرقی می کنه که IP ما از چه نوعی باشه و هر کدوم چه مزیتها و چه مضراتی دارند؟

javad0062
یک شنبه 21 مهر 1387, 21:06 عصر
آدرس IP های Valid یا public به 2 دسته تقسیم می شوند :
1. با کلاس
2. بی کلاس (Classless)

آدرس Valid یا public : آدرسی است که توسط سازمان یا مکان خاصی خریداری و یا اجاره می شود و مخصوص همان سازمان است و سازمان دیگری نمی تواند از آن استفاده کند. IP هایValid و با کلاس شامل کلاس های A ،B ، C ، D و E می باشند ، که پرارزش ترین بایت یعنی بایت سمت چپ کلاس IP را مشخص می کند.

آدرس IP های Invalid یا private:
آدرس IP های Invalid ، آدرس هایی هستند که در اینترنت استفاده نمی شوند و فقط برای شبکه های داخلی (محلی) استفاده
می گردند:
( x : هر عددی از صفر تا 255 )
در کلاس A :
Z 127.x.x.x , 10.x.x.x

در کلاس B :
Z {172.16.x.x ~ 172.31.x.x

در کلاس c :
Z {192.168.0.0 ~ 192.168.255.255

Honeyboy
دوشنبه 22 مهر 1387, 10:16 صبح
خوب خیلی خوبه تا اینجا خیلی چیزا فهمیدم :

1- Valid همون Public و Invalid همون Private است
2- Valid در اینترنت استفاده می شود و به شخص یا سازمان خاصی فروخته و اختصاص داده می شود ولی Invalid قابل استفاده در اینترنت نیست و فقط در شبکه های محلی استفاده می شود.

ولی هنوز هم کافی نیست ... می خوام بدونم :

1- فرق Static و Dynamic چیه ؟
2- چرا اونهائی که اکانت Adsl میفروشن می نویسن با IP VALID قیمتش x تومن و با IP INVALID میشه y تومن.
3- بعد در ضمن می نویسن به ازای هر IP Static مثلا 5000 تومن دریافت می شه ؟
4- با IP Valid چه کارهائی می شه کرد که با Invalid نمیشه کرد (در صورت داشتن در اکانت اینترنت ADSL)
5- با IP Static چه کارهائی می شه کرد که با Dynamic نمی شه کرد؟
6- چرا مدیر شرکت به من گفته باید یک IP Valid داشته باشیم ؟؟؟؟

دوستان با تشکر ... اگه لطف کنید خواهید دید که این تاپیک یک مرجع کامل برای این بحث خواهد شد ... چون من خودم در این باره خیلی خنگم و اطلاعاتم خیلی کمه و در نتیجه هر چی سوال در این باره هستو خواهم پرسید...

server_2020
دوشنبه 22 مهر 1387, 14:09 عصر
به نام خدا
سلام
1- استاتیک یعنی شما یک ip دارید توی اینترنت که هر موقع داخل می شوید فقط آن ای پی برای شماست که چه کاربردی دارد در جواب بعد معلوم می شود.
2- شرکتها وقتی به شما یک ای پی می دهند در واقع یک ای پی ولید را برای شما گذاشته اند و این هزینه ای که می گیرند بیشتر برای نگهداری آن است.
3- ببین فرض کن شما یک کارخانه داری یا یک شرکت که داخل اون دوربین مدار بسته به کار می ره و برای اینکه بخواهی از هر جای این مملکت یا خارج از مملکت به دوربینهای خودت دسترسی داشته باشی و بتونی کارخونه رو زیر نظر بگیری باید از طریق همون ای پی ولید به سیستم توی کارخونه ریموت بزنی و اونها رو ببینی و اگر ای پی شما invalid بود این کار را نمی شد کرد.
4- و این که مدیر شما این صحبت را کرده احتمالا می خواهد از طریق اون ای پی ولید بیاید روی سیستم شما (ریموت) و از اطلاعات کامپیوتر شما مثل (بانک های اطلاعاتی و ...) استفاده کند.

Honeyboy
چهارشنبه 24 مهر 1387, 16:00 عصر
از همه دوستانی که جواب دادند خیلی متشکرم ولی اگه میشه برای کامل تر شدن بحث اگر رفرنسی دارید لینکشو بذارید اینجا یا اینکه خیلی خلاصه کاربردهای Ip های Valid و Static را توضیح بدین و اینکه قیمت عرف خرید یک IP Static الان حدودا چقدر است و برای چه کارهائی لازم است که یک سازمان یا شرکت یک IP Valid و Static داشته باشه؟