PDA

View Full Version : شناسایی Network



reza6384
دوشنبه 22 مهر 1387, 00:30 صبح
سلام.
آیا AT Command ای هست که بتونیم با اون بفهمیم سیم کارت ما به کدوم Network متصله؟ IR MCI یا IR35 یا Taliya .

ممنون.

noorsoft
دوشنبه 22 مهر 1387, 07:52 صبح
چند راه وجود داره
1-شما میتونین از شماره رفرنس شبکه نوع شبکه رو نشخیص بدین
2- از روی شماره مرکز ارسال اس ام اس

موفق و موید باشید

reza6384
دوشنبه 22 مهر 1387, 11:00 صبح
1-شما میتونین از شماره رفرنس شبکه نوع شبکه رو نشخیص بدین


سلام.

میشه این مورد رو بیشتر توضیح بدین؟



2- از روی شماره مرکز ارسال اس ام اس


منظور شما اینه که یه Select Case بنویسیم که اگر +98911 بود IR-MCI و اگر 98935+ بود IR35 و .... ؟
حالت کلی این کار چیه ؟ یعنی خود گوشی چجوری یه Network رو Detect می کنه؟

noorsoft
چهارشنبه 24 مهر 1387, 06:52 صبح
یه همچین کاری باید انجام بدین
خود گوشی نام شبکه را از BTS میگیره و هرکدوم کیفیت بهتری داشته باشند انتخاب میکنه ولی متاسفانه فقط کد اون را در دستورات AT بر میگردونه نه نام شبکه را به نظر من برای اینکار خودتون باید یک جدول ااز کدها و نامهای شبکه و یا مانند مثال خودتون عمل کنید

reza6384
پنج شنبه 25 مهر 1387, 10:44 صبح
هرکدوم کیفیت بهتری داشته باشند انتخاب میکنه


ببخشيد متوجه منظورتون نشدم. هركددم از كدام ها؟

در قسمت دوم فكر كنم متوجه شدم. يعني خود گوشي نام Network رو داره ولي فقط شماره مركز ارسال Sms رو با دستورات AT بر مي گردونه.

noorsoft
یک شنبه 28 مهر 1387, 21:34 عصر
منظورم شبکه های شناسایی شده بود

reza6384
دوشنبه 29 مهر 1387, 01:36 صبح
سلام.
جناب نورانیان ، با چه AT COMMAND ای باید ببینیم که Service Center خود سیم چه شماره ای هست؟

noorsoft
پنج شنبه 09 آبان 1387, 17:14 عصر
با استفاده از دستور AT+CSCA

cherchil_hra
پنج شنبه 09 آبان 1387, 18:17 عصر
آیا AT Command ای هست که بتونیم با اون بفهمیم سیم کارت ما به کدوم Network متصله؟ IR MCI یا IR35 یا Taliya .


با این دستور: AT+COPS=?
پیدا کردن شبکه های موجود، که چند لحظه ای برای گرفتن جواب باید صبر کنید.


با این دستور: AT+COPS?
پیدا کردن شبکه ای که در حال استفاده هستیم.

reza6384
شنبه 11 آبان 1387, 22:31 عصر
سلام چرچیل جان. ممنون از پاسخت. ولی این دستورات روی گوشی من جواب نداد.

cherchil_hra
یک شنبه 12 آبان 1387, 23:26 عصر
سلام چرچیل جان. ممنون از پاسخت. ولی این دستورات روی گوشی من جواب نداد.


خواهش می کنم! من این دستور رو روی گوشی sony ericson مدل w810 امتحان کردم و جواب گرفتم. نمی دونم جایگزینش چی هست!؟؟

coloory
شنبه 12 اردیبهشت 1388, 02:48 صبح
سلام
از دوستان کسی هست بدونه
* چطور میشه اطلاعات سلولی (مثل اسم آنتن و . . . ) و در کل اطلاعات جغرافیایی را از گوشی گرفت .
* گزارش تحویل گوشی با کدوم AT فعال و غیر فعال میشه ؟؟؟

:گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه:

اگر کسی میدونه AT Command مربوطه را بده ممنون میشم



ممنونم عزیزان:بوس: