ورود

View Full Version : مشکل با dll ایجاد شده در دلفی 2009

حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 22 مهر 1387, 13:48 عصر
سلام دوستان.من یک Dll جمع ساده در دلفی 2009 ایجاد کردم.ولی وقتی خواستم همون تابع رو با برنامه ای که در دلفی 7 نوشتم صدا کنم بهم AV میده.ایا باید پارامتر خاصی رو دراون لحاظ کرد؟

حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 22 مهر 1387, 14:00 عصر
سلام.ظاهرا خود دلفی 2009 در ایجاد فایلهای dll مشکل داره.چون dll رو باخودش ساختم و با یک برنامه دیگه تحت خودش خواستم صداش بزنم همون تا برنامه رو اجرا میکنیم خطای AV میده.
بازم منتظر نظرات دوستان هستم

حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 22 مهر 1387, 14:28 عصر
سلام. با دستور Coinitialize(nil) مشکل حل شد.

vcldeveloper
دوشنبه 22 مهر 1387, 17:11 عصر
CoInitialize؟!! مگه برای یه جمع ساده از چی استفاده کرده بودید که لازم شد از CoInitialize استفاده کنید؟!!
من DLL ساخته شده با دلفی 2009 را هم با دلفی 2009، و هم با دلفی 7 آزمایش کردم و هیچ مشکلی نداشت!

حمیدرضاصادقیان
سه شنبه 23 مهر 1387, 12:11 عصر
سلام.والله هیچ چیز خاصی استفاده نکردم ولی هرکاری کردم کار نکرد.البته من یک کلاس دراون تعریف کرده بودم که دیدم کار نمیکنه با یک جمع ساده کار کردم که دیدم ابازم کار نکرد. که با دستور coinitialize کار کرد.البته میگم در همون dll که جمع بود هیچ کلاسی وجود نداشت.

vcldeveloper
چهارشنبه 24 مهر 1387, 03:49 صبح
CoInitialize موقعی کاربرد داره که از یک کنترل ActiveX استفاده کرده باشید. در اون صورت برای هر Threadایی که با اون کنترل دسترسی پیدا میکنه، یک بار ConInitialize فراخوانی میشه.
در هر حال، این مشکل مربوط به دلفی 2009 نیست، باید ایرادش از جای دیگه ایی باشه، مثل یونیت هایی که use شدند، نحوه فراخوانی تابع، و...