View Full Version : sql ري كوست رو از خودش رد مي كنه.
yaas135
دوشنبه 22 مهر 1387, 15:57 عصر
سلام
من يه ديتا بيس دارم با حدود دومليون ركورد، وقتي تعداد كوئري ها بهش زياد ميشه، حدود 5 گيك رم مصرف مي كنه، و دو تا زئون 2.33 رو هم 100% مي چسبونه. به 100 كه مي رسه ديگه بقيه كوئري ها رو ازخودش رد مي كنه و اس كيو ال ديگه هيج سرويسي نمي ده.
مصرف سي پي يو ميشه 10%، اس كيو ال هم به هيچ كس جواب نمي ده.
علت چيه به نظرتون؟
ممنونم
whitehat
دوشنبه 22 مهر 1387, 19:57 عصر
نوع کوئری شما در افزایش مصرف حافظه بسیار مهم است، مثلا اگه از Like استفاده کنید سرعت بشدت افت می کند، برای حل مشکل بهتره از Index گذاری مناسب استفاده کنید تا بتوانید سرعت خود را بهبود دهید
رضا عربلو
دوشنبه 22 مهر 1387, 22:00 عصر
شاید به این دلیل باشد که Dead lockی وجود دارد و یا تراکنشی نا تمام مانده است و commit و یا roll back نشده است..
AminSobati
دوشنبه 22 مهر 1387, 23:02 عصر
دوست عزیزم بهتره با Profiler وضعیتش رو بررسی کنید. ترجیحا یکی دو روز Profile کنین تا دستورات سنگین استخراج بشن. بعد Exec Planشون رو ببینید. ممکنه به قول دوستان با ایندکس گذاری مشکل حل بشه
yaas135
سه شنبه 23 مهر 1387, 14:15 عصر
از ايندكس هم استفاده كردم، اما بايد اوپتيمايز بشه احتمالا. اما اين پروفايل كردن كه گفتيد چطور بايد انجام بشه؟ ممنونم
ASKaffash
چهارشنبه 24 مهر 1387, 09:09 صبح
سلام
من يه ديتا بيس دارم با حدود دومليون ركورد، وقتي تعداد كوئري ها بهش زياد ميشه، حدود 5 گيك رم مصرف مي كنه، و دو تا زئون 2.33 رو هم 100% مي چسبونه. به 100 كه مي رسه ديگه بقيه كوئري ها رو ازخودش رد مي كنه و اس كيو ال ديگه هيج سرويسي نمي ده.
مصرف سي پي يو ميشه 10%، اس كيو ال هم به هيچ كس جواب نمي ده.
علت چيه به نظرتون؟
ممنونم
سلام
جدول شما 2 میلیون رکورد دارد آیا در هر درخواست شما تمامی رکوردها را در استخراج از SQL درخواست میکنید؟ لطفا یکی از بدترین و کندترین دستور Select را قرار دهید تا با دوستان بحث فنی کنیم .
yaas135
چهارشنبه 24 مهر 1387, 11:52 صبح
سلام
جدول شما 2 میلیون رکورد دارد آیا در هر درخواست شما تمامی رکوردها را در استخراج از SQL درخواست میکنید؟ لطفا یکی از بدترین و کندترین دستور Select را قرار دهید تا با دوستان بحث فنی کنیم .
ممنونم از پيگيري تون
اما موضوعِ من اينه كه چرا بايد سرور وقتي كم مي اره، كوئري رو از خودش رد كنه؟
Microsoft.net
چهارشنبه 24 مهر 1387, 19:47 عصر
2 میلیون رکورد عدد کمی برای SQL حساب میشه با توصیفاتی که کردید به نظر میرسه مشکل از جای دیگه است .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.