ورود

View Full Version : سوال: درج ادامه اطلاعات ستون اول در همان صفحه و در ستونی دیگر

h_floppy
دوشنبه 22 مهر 1387, 20:58 عصر
سلام خدمت همه دوستان
چطوری می تونم در یک صفحه دو سری از فیلدها(ستون ها ) رو قرار بدم بصورتی که ستون های دوم ادامه ستونهای اول باشه (عکس ضمیمه دو سری ستون دارم که می خوام بعد از آخرین اطلاعات درج شده در ردیف های قرمز رنگ ادامه اطلاعات و شماره ردیف از ستون خاکستری رنگ ادامه بده)

eli_joon
سه شنبه 23 مهر 1387, 09:04 صبح
سلام دوستان عزیز این مشکال برای من هم خیلی پیش اومده . لطفا راهنمایی کنید ؟

h_floppy
سه شنبه 23 مهر 1387, 22:36 عصر
چرا کسی جواب نمی ده تا حالا این سوال پیش نیومده؟؟؟؟

محمد رضاپور
شنبه 27 مهر 1387, 16:11 عصر
با سلام،

دوستان عزیز برای انجام این کار می بایست این مراحل رو طی کنید:
1) با احتساب 21 سانت برای عرض کاغذ A4، ـ 10 سانت سمت چپ گزارش رو طراحی کنید (ردیف، نام و نام خانوادگی، تاریخ و سریال).
2) برروی نوار قسمت Details، راست کلیک کنید و گزینه Section Expert رو انتخاب کنید.
3) از چک باکس های سمت راست گزینه یکی مونده به آخر یعنی Format With Multiple Columns رو انتخاب کنید، با انتخاب این گزینه، یک برگه به برگه های بالا سمت راست به اسم Layout اضافه میشه.
4) با انتخاب این برگه، می تونید یک سری تنظیمات رو انجام بدید، مثلا در گزینه اول همون مقدار 10 سانت رو وارد کنید، در قسمت Gap Between Details و گزینه Horizental مقدار 1 سانت رو برای فاصله بین ستونها تعیین کنید.
5) تنها نکته ای که وجود داره و من هنوز راه حلی پیدا نکردم اینه که همه تنظیمات از چپ انجام میشه و گزینه ای به اسم Right To Left وجود نداره.

امیدوارم این راه حل کوتاه نیاز شما رو برطرف کنه.

موفق باشید.