View Full Version : یه پیشنهاد ( آموزش خواص و متدهای اشیا )
ابی بنی حسینی
سه شنبه 23 مهر 1387, 15:58 عصر
با سلام و عرض ادب خدمت کلیه اساتید و دوستان عزیز
به دلیل کمبود کتاب مرجع و سی دی های آموزشی راجع به ویژوال فاکس یه پیشنهاد داشتم نمیدونم چقدر مورد موافقت اساتید عزیز قرار بگیره؟
اگه ممکنه یک یا چند نفر از عزیزان راجع به خواص و متدهای اشیا برای کسایی که تازه رو به ویژوال فاکس آوردن و منبع و کتابی برای مطالعه ندارن توضیح مختصری گذاشته تا ما تازه کارها با زیر و بم ویژوال فاکس بیشتر آشنا بشیم و به عنوان یه منبع بتونیم بش مراجع کنیم.
با تشکر از محبت همه اساتید
rahro
سه شنبه 23 مهر 1387, 16:56 عصر
سلام
اين كار قبلا صورت گرفت ولي متاسفانه مقدار كمي از خواص و متدها توضيح داده شد اگر اكنون عملي شود كه بسيار عالي ميشود.
kia1349
چهارشنبه 24 مهر 1387, 06:20 صبح
شما هر شیی رو که میخواهید بگید تا با اجماع دوستان در موردش صحبت بشه
shamim_41
چهارشنبه 24 مهر 1387, 20:19 عصر
با سلام منم موافقم پیشنهاد خوبیه اگه چه قبلا استاد رضا تواکل زحمت کشیدند و مقداری از متدها و رویدادها رو آماده کردن و گذاشتن اما فقط حرف A بود که خود خیلی قابل تحسین می باشد بنده کمال تشکر رو از ایشان و بقیه دوستان دارم فکر کنم اگه لطف کنند و یه حالی به ما ناشیای تازه وارد بدن و بقیه رو بزارن خیلی خیلی ممنونیم چون بنده شخصا هنوز نه کتابی از فاکس دارم و نه سی دی همین یک کمی رو هم که یاد گرفتم از سایت خوب برنامه نویس بوده که جا داره همینجا تشکر کنم . باز ممنون
rezaTavak
پنج شنبه 25 مهر 1387, 10:28 صبح
راستش من اصلا دیگه وقت کافی ندارم مشکلات درس و کار و زندگی و...
از سویی دیگر من فاکس را به سمت جاوا ترک کرده ام.
farhad_shiri_ex
شنبه 27 مهر 1387, 02:34 صبح
خوبه من هم با نظر آقای کیا موافقم اگر متدهایی که می خواهید استفاده کنید را بیان کنید می شود در مورد آنها بحث کرد.
وگرنه مباحث OOP در V-fox بسیار زیاد است . نمی شود همش را بیان کرد تازه اگر بشود برخی از این مباحث ممکن است اصلا به کار تان در برنامه ای که کار می کنید نیایید.
مثلا برای شروع اگر دوستان موافق باشند از مباحث Drag & Drop و نحوه استفاده از این متدها بحث کنیم
1- مثلا این که شما اصولا در برنامه هایتان از این متد استفاده میکنید؟
2- اگر استفاده میکنید روش هایتان را بیان نمایید؟
3- مزیت ها و معایب روش تان در استفاده از این متد را بیان نمایید؟
در نهایت اگر دوستان استقبال نمایند می توان به یک جمع بندی ایده آل در استفاده از این متد رسید.
بسم الله....
IC_prog
شنبه 27 مهر 1387, 12:21 عصر
در مورد اشیا هم با GRID شروع كنيد : ( به همین سادگی !)
propertise و procedure کامل هر کسی یک بخشش رو بگه
اول اساتید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.