View Full Version : دستورات PKUNZIP.EXE
vahid_d_0101
سه شنبه 23 مهر 1387, 16:09 عصر
با سلام
این برنامه PKUNZIP.EXE یه برنامه زیپ و آنزیپ کردن فایل ها هست من این برنامه را اینجا میزارم میخوام با Vb کاریکنم که یه فایل زیپ که توی یه مسیر هست را آنزیپ کنم و در مسیری دیگری ذخیره کنم وقتی برنامه را اجرا میکنید پارامترهایی داره برای راهنمایی ولی من نتونستم سر در بیارم
r0ot$harp
سه شنبه 23 مهر 1387, 17:57 عصر
دوست عزیز برای این کار شما باید از این دستور Command استفاده کنید .
PKUNZIP.EXE -e a.zip D:\a\
ولی 0 درصد هم به درد نمی خوره . خیلی آشغاله .
باتشکر احسان
vahid_d_0101
سه شنبه 23 مهر 1387, 23:21 عصر
اقا احسان من میخوام این برنامه به صورت هاید اجرا بشه و کاربر از خود برنامه من دستورات را وارد کنه
این برنامه برای تبدیل فایل زیپ به دوتا دیسکت بکآپ گرفته شده داس نیاز داره ما دیسکت دورا قرار میدیم همون دستوری که شما گفتید را میزنیم با این تفاوت که دزایو a را انتخاب میکنیم بعد از طی عملیاتی کاربر دیسکت 1 را قرار میده و کلید a را میزنه و بعد دوباره دیسکت 2 را میزاره و کلید a را میزنه من میخوام این کار توی برنامه من انجام بشه و اون محیط به صورت هاید باشه ایا راهی داره
r0ot$harp
سه شنبه 23 مهر 1387, 23:42 عصر
اقا احسان من میخوام این برنامه به صورت هاید اجرا بشه و کاربر از خود برنامه من دستورات را وارد کنه
این برنامه برای تبدیل فایل زیپ به دوتا دیسکت بکآپ گرفته شده داس نیاز داره ما دیسکت دورا قرار میدیم همون دستوری که شما گفتید را میزنیم با این تفاوت که دزایو a را انتخاب میکنیم بعد از طی عملیاتی کاربر دیسکت 1 را قرار میده و کلید a را میزنه و بعد دوباره دیسکت 2 را میزاره و کلید a را میزنه من میخوام این کار توی برنامه من انجام بشه و اون محیط به صورت هاید باشه ایا راهی داره
راه داره ولی همونطور که در پست قبل اشاره کردم این برنامه اصلا بدرد نمی خوره . واسه همین نمونه واست نذاشتم .
دارم دنبال یه برنامه خوب واست می گردم که حداقل امنیت داشته باشه و تضمین از دست نرفتن فایلهات رو بده . پیدا کردم واست با نمونه می زارم .
اگر Rar می خوای سریع بهت می دم چون واسه Rar چیزی دارم .
باتشکر احسان
vahid_d_0101
سه شنبه 23 مهر 1387, 23:45 عصر
نه ببین من حتما باید از همین برنامه استفاده کنم حتما حتما اگر میتونی اون کارایی که گفتم انجام بده رو برام بزار اخه خیلی واجبه
r0ot$harp
چهارشنبه 24 مهر 1387, 00:14 صبح
دوست عزیز شما می خواهید فایل ها را از روی دیسکت ها بخوانید و رویه لوکال بریزین و در انجام این کار نیاز به دو دیسکت هست ؟ درسته ؟
اگر اینگونه هست شما دوتا فایل که اینگونه ساخته شده اند و با این برنامه Split شده را برای من بزارین تا ببینم چی کار می تونم بکنم .
به خدا وقت ندارم وگرنه برات حسابی توش می گشتم و خودم دو تا فایل Split می ساختم . اگر فایل ها رو بزاری که خیلی عالی می شه .
دوست عزیز در ضمن تا اینجایی که من می دونم Zip قابلیت Split شدن رو نداره و Rar این قابلیت رو داره
باتشکر احسان
vahid_d_0101
چهارشنبه 24 مهر 1387, 05:53 صبح
بابا شما کاری کنید که این برنامه اطلاعات ش را Vb بگیره و دستورات را احرا کنه و پاسخ دستورات در text نوشته بشه
vahid_d_0101
چهارشنبه 24 مهر 1387, 23:13 عصر
بچه ها کارم خیلی خیلی گیره جون هرکی دوست دارید کمک کنید
اقا احسان اگه میتونید کمکی کنید اخه خیلی کارم گیره اگه بشه مثل cmd دستورات را تو خود وی بی بنویسیم و اجرا کنیم و جواب دستورات را تو یه textbox ذخیره کنیم خیلی خوب میشه
Dr.Bronx
چهارشنبه 24 مهر 1387, 23:32 عصر
این برنامه رو یه نگاهی بندازید
فکر می کنم به دردتون بخوره
vahid_d_0101
چهارشنبه 24 مهر 1387, 23:40 عصر
دستتون درد نکنه این برنامه مال دستورات cmd هست من میخوام عین همین کارو برای اون برنامه انجام بدم خیلی کاریش دارم بازم ممنون
Dr.Bronx
پنج شنبه 25 مهر 1387, 01:29 صبح
اگه بشه مثل cmd دستورات را تو خود وی بی بنویسیم و اجرا کنیم و جواب دستورات را تو یه textbox ذخیره کنیم خیلی خوب میشه
دقیقا چیزی هست که شما درخواست کردین !
باز هم اگه اشتباه کردم عذر می خوام
vahid_d_0101
پنج شنبه 25 مهر 1387, 15:58 عصر
دقیقا چیزی هست که شما درخواست کردین !
باز هم اگه اشتباه کردم عذر می خوام
درسته این همون چیزیه که من میخوام ولی این برنامه دستورات cmd را اجرا میکنه ولی من برای دستورات اون برنامه ای که در پست اول گذاشته بودم میخوام عین همین برنامه فقط برای اون دستورات کار کنه
vahid_d_0101
جمعه 26 مهر 1387, 21:29 عصر
بچه ها کسی نتونست کاری بکنه کارم خیلی گیره منم جبران میکنم
r0ot$harp
جمعه 26 مهر 1387, 23:11 عصر
دوست عزیز فایل zip رو در کنار فایل Exe اصلی بزارین و فایل Pkunzip.exe در پوشه اصلی برنامه بزارین . سپس در برنامه دستور زیر را اجرا کنید :
Dim ShellStr As String
ShellStr = App.Path & "\pkunzip.exe -d a.zip D:\a"
Shell ShellStr
باتشکر احسان
vahid_d_0101
جمعه 26 مهر 1387, 23:21 عصر
اقا احسان مشکل من که این نیست مشکل من اینه که فایلهای زیپ من روی دوتا دیسکت هست و وقتی نیسکت 1 کارش تموم شد همون برنامه پیغام میده که دیسکت شماره 2 را وارد کنید و کلید a را بزنید من میخوام این مراحل هم توی خود برنامه من انجام بشه یعنی اون صفحه سیاه PKUNZIP.EXE اصلا به صورت هاید اجرا بشه
r0ot$harp
جمعه 26 مهر 1387, 23:26 عصر
اقا احسان مشکل من که این نیست مشکل من اینه که فایلهای زیپ من روی دوتا دیسکت هست و وقتی نیسکت 1 کارش تموم شد همون برنامه پیغام میده که دیسکت شماره 2 را وارد کنید و کلید a را بزنید من میخوام این مراحل هم توی خود برنامه من انجام بشه یعنی اون صفحه سیاه PKUNZIP.EXE اصلا به صورت هاید اجرا بشه
عذر می خوام . این کد برای اجرا شدن به صورت مخفی » :
Dim ShellStr As String
ShellStr = App.Path & "\pkunzip.exe -d a.zip D:\a"
Shell ShellStr, vbHide
در ضمن دوست عزیز بهم توضیح بده چرا باید از این برنامه استفاده بشه . لطفا قانع کننده باشه .
باتشکر احسان
vahid_d_0101
جمعه 26 مهر 1387, 23:36 عصر
من از یه سیستم که برنامه اش مال یه ارگان دولتی هست فایل پشتیبان میگیرم که به صورت zip روی دوتا دیسکت قرار میگیره و با برنامه هایی مثل winzip , winrar نمیشه بازش کرد و فقط با این برنامه توی ویندوز میشه بازش کرد ( اون برنامه تحت داس هست ) در ضمن من چه کار کنم که کاربر کلید a را توی خود برنامه من بزنه یعنی دیگه نیازی با کار کردن اون برنامه نباشه خیلی خیلی ممنون
کاربر دیسکت 1 را قرار میده و بعد برنامه ای که شما گذاشتید رو اجرا میکنه و بعد از طی عملیاتی برنامه درخواست دیسکت 2 را میکنه بعد کاربر دیسکت 2 را قرار میده و کلید A را میزنه بعد دوباره برنامه دیسکت 1 را میخواد که برای این کار هم دیسکت را میزاریم و کلید A را میزنیم حالا من میخوام این کلید ها هم داخل برنامه من زده بشه
r0ot$harp
جمعه 26 مهر 1387, 23:55 عصر
من از یه سیستم که برنامه اش مال یه ارگان دولتی هست فایل پشتیبان میگیرم که به صورت zip روی دوتا دیسکت قرار میگیره و با برنامه هایی مثل winzip , winrar نمیشه بازش کرد و فقط با این برنامه توی ویندوز میشه بازش کرد ( اون برنامه تحت داس هست ) در ضمن من چه کار کنم که کاربر کلید a را توی خود برنامه من بزنه یعنی دیگه نیازی با کار کردن اون برنامه نباشه خیلی خیلی ممنون
کاربر دیسکت 1 را قرار میده و بعد برنامه ای که شما گذاشتید رو اجرا میکنه و بعد از طی عملیاتی برنامه درخواست دیسکت 2 را میکنه بعد کاربر دیسکت 2 را قرار میده و کلید A را میزنه بعد دوباره برنامه دیسکت 1 را میخواد که برای این کار هم دیسکت را میزاریم و کلید A را میزنیم حالا من میخوام این کلید ها هم داخل برنامه من زده بشه
بهترین و مطمئن ترین راه برای این کار استفاده از WriteMemory یا SendKeys می باشد .
اگر لطفی کنی و این همه خودت رو ازیت نکنی و یه نمونه از اون فایل رو بزاری ممنون می شم .
باتشکر احسان
vahid_d_0101
شنبه 27 مهر 1387, 00:06 صبح
اقا احسان اون پشتیبان ها پر از اطلاعات هست برای همین نمیتونم اینجا بزارم اطلاعات مهمی هم توش هست من خودم هم فکر کردم با SendKeys بشه ولی مشکلی که داره نمیشه فهمید که کی کاربر باید این کلید را بزنه اگه بشه دستوراتی که اون برنامه میده را توی برنامه خودمون بیاریم اینبار عالی میشه
در ضمن چه کار کنم که دستور SendKeys کلید زده شده را فقط برای اون برنامه بفرسته
یه مشکل دیگه هم این که sendkeys میتونه کلید را برای برنامه های هاید بفرسته یا حتما باید فوکوس روی برنامه باشه؟
r0ot$harp
شنبه 27 مهر 1387, 00:32 صبح
اقا احسان اون پشتیبان ها پر از اطلاعات هست برای همین نمیتونم اینجا بزارم اطلاعات مهمی هم توش هست من خودم هم فکر کردم با SendKeys بشه ولی مشکلی که داره نمیشه فهمید که کی کاربر باید این کلید را بزنه اگه بشه دستوراتی که اون برنامه میده را توی برنامه خودمون بیاریم اینبار عالی میشه
در ضمن چه کار کنم که دستور SendKeys کلید زده شده را فقط برای اون برنامه بفرسته
یه مشکل دیگه هم این که sendkeys میتونه کلید را برای برنامه های هاید بفرسته یا حتما باید فوکوس روی برنامه باشه؟
دوست عزیز SendKeys اطلاعات کلید زده شده را به پنجره ای که روی اون Focus هست می فرسته و یه API هم هست برای اینکه اطلاعات کلید زده شده را به یه پنجره براساس هندل اون بفرسته .
ببین در مورد اینکه می شه فهمید که باید اطلاعات رو بفرستی باید از ReadMemory استفاده کنی.
تمام Trainer هایی که برای بازی ها ساخته می شن از این روش استفاده می کنند .
باید با برنامه ArtMoney بیای و تمام متغیر ها رو بررسی کنی و هر وقت که اونا تغییر کردن باید آدرس اون متغییر رو بنویسی و از برنامه روش کنترل انجام بدی . یه بحث بسیار پیچیده ای می شه . بازهم زیاد مطمئن نیستم از این روش بشه این کار رو کرد ولی 70% مطمئن هستم می شه ..
باتشکر احسان
vahid_d_0101
شنبه 27 مهر 1387, 00:35 صبح
میتونی اون API را با توضیح بزاری
در ضمن ایا اون برنامه که اطلاعات cmd را میزاره از همین روشی که شما گفتید کار میکنه اون برنامه ایی که تو همین تاپیک بود و به نظر شما هیچ راه دیگری وجود نداره
r0ot$harp
شنبه 27 مهر 1387, 00:57 صبح
میتونی اون API را با توضیح بزاری
در ضمن ایا اون برنامه که اطلاعات cmd را میزاره از همین روشی که شما گفتید کار میکنه اون برنامه ایی که تو همین تاپیک بود و به نظر شما هیچ راه دیگری وجود نداره
تاحدودی این برنامه با دستورات API کار کرده که از قبیل :
CreatePipe
برای کار با محیط داس (اگر اشتباه نکنم چون تاحالا باهاش کار نکردم )
CreateProcess
برای ایجاد یه Process در ویندوز
SendMessage
برای فرستادن MSG به هندل مربوط .
ببینید من بازهم واستون جستجو می کنم اگر چیزی پیدا کردم در همین جا قرار می دم .
باتشکر احسان
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.