ورود

View Full Version : جواب هاي بي محتوا

aminkk
سه شنبه 23 مهر 1387, 21:49 عصر
سلام بر مديران سايت
اخيراً شاهد اين هستم كه بعضي از دوستان فقط دلشون به حال ستاره هاشون مي سوزه و ميميرن و زنده ميشن تا يه ستاره بگيرن.براي گرفتن ستاره هم كارهاي زيادي هست مثلاً پاسخ دادن به سوال هايي كه اصلاً جوابش رو نمي دونن.
اكثر جواب ها:
لطفاً جستجو كنيد.
در تالار نمونه هست.
من يه برنامه دارم خواستي بگو بفرستم
اين ميله منه برنامه رو خواستي بگو تا برات بفرستم.
نمونه هاي بسيار مناسبي در تالار هست.
جستجو كردن شما باعث ميشه كه به جواب برسيد.
من خودم چند تا برنامه ديدم بگرد پيدا مي كني.

خوب اين جواب ها رو هر كسي مي تونه بده اگر من هم مي خواستم اينجوري به تايپيك ها پاسخ بدم الان به درجه جناب سرهنگي رسيده بودم.خواهشاً مديران سايت تدبيري بيانديشن تا اين پست هاي بيهوده ديگه ارسال نيشه.
نمونش تويه تالار vb.تا دلتون بخواد از اين پستها هست.
خدانگهدار.

Behrouz_Rad
سه شنبه 23 مهر 1387, 21:54 عصر
هیچ تدبیری به جز همکاری کاربران سایت نمیشه اندیشید.
اگر موردی رو دیدید گزارش کنید. رسیدگی میشه.

موفق باشید.

Chabok
سه شنبه 23 مهر 1387, 23:52 عصر
با سلام .
چند وقتیه بخش ASP.net و #C هم به این مشکلات دچار شده .
شاید هم دوستان عزیز با صحبت من مخالف باشن .
ولی اصلا یک سری از این سوالات و جواب ها شاید ارزش فنی شون 0 هم نباشه .

آخه دیگه واقعا بعضی کاربرها شورش رو درآوردن .
با یک سری سوال و جوابهای بی محتوی فقط دارن این بخش ها رو به سطل زباله تبدیل میکنن .

به نظر من اگر به همین صورت پیش بره دیگه نمیشه جمع و جورش کرد .

از مدیران عزیز این بخش ها خواهشمندم و استدعا میکنم اینگونه تاپیک ها رو از بیخ حذف کنید .
(به نظر من در این مورد کمی به خرج دادن خشونت ضرری نداره . گرچه همیشه کاربرهای ناراضی وجود دارند)

به قول آقای مداح یه نگاه به این انجمن های MSDN بندازید .
کی از این بحث های آبگوشتی توش مطرح شده . بابا همه جا همه مطالعاتشون رو کردن . به یه جاهایی رسیدن . بعدش اگه به بن بستی برخورد کردن که تاحالا مطرح نبوده و مسئله مشکل سازیه اون موقع تازه با رعایت قوانین و ضوابط سوالشون رو مطرح میکنن .

بازم خدا رو شکر بخش vb.net یکم هنوز اون کلاس خودش رو حفظ کرده .
چون این روزا همه با شنیدن اسم سی شارپ و دات نت یه چیزیشون میشه انگار
(نمیتونم منظورم رو خوب بیان کنم . همه ماشالله خدا برکت بده میخوان یک شبه بشن استاد)
ولی چون گرایش در ایران کمتر به سمت vb.net بوده این بخش به نظر من اینقدر بی محتوا نشده

من هیچ وقت توی این بحث ها شرکت نمیکردم . شاید هم با خودتون بگین چه بهتر .
ولی به عنوان یک کاربر این سایت و کسی که طاقتش سر رسیده نظر خودم رو از وضعیت فعلی این بخش ها عرض کردم .

امیدوارم یک اقدامی صورت بگیره و باز هم شاهد اون برنامه نویس پر محتوی باشیم .

موفق و پیروز باشید . خدانگهدار

علیرضا مداح
چهارشنبه 24 مهر 1387, 19:23 عصر
سلام دوست عزیز،
یک جامعه همچون برنامه نویس متشکل است از مسئولین و کاربران عادی . برای پیشبرد سطح سایت به کمک کاربران نیاز است و مسلما" بدون توجه کاربران به موارد مطرح شده از جانب مدیران ، فعالیت صرف ایشان مفید نخواهد بود ، یک کاربر عادی علاوه بر رعایت قوانین سایت باید با توجه به نکات زیر موجبات پیشرفت سایت را به نوبه خود فراهم آورد :
1)پیش از پرسیدن سوال ، از امکانات جستجوی سایت بهره گیرید تا سوال تکراری مطرح نگردد ،
2)به سوالات تکراری کاربران دیگر پاسخ ندهید تا متوجه اشتباه خود شوند ،
3)هنگام ایجاد تاپیک ، برای آن Tag بگذارید و در تگ گذاری تاپیک های فاقد تگ نیز همکاری کنید ،
4)هنگام مشاهده ی تخلف ، آن را http://barnamenevis.org/forum/images/buttons/report.gifکنید و از ارسال های با مضمون تذکر بپرهیزیذ ،
5)از عناوین مناسب برای سوالات خود استفاده نمایید ،
6)از اعتراض های نابجا که تنها اتلاف وقت مدیران و در پی آن رسیدگی کمتر به مسائل مهمتر را ناشی میگردد ، جدا" بپرهیزید ،
7)سوالات چالش برانگیز و برخوردار از محتوای علمی ، مطرح نمایید ،
8)هنگام برخورد با یکدیگر ، جانب ادب را رعایت نمایید ،
9)تنها و تنها زمانی به یک تاپیک پاسخ دهید که جواب شما حاوی پاسخی مفید باشد ، توجه کنید که تعدد پست ها سطح علمی کاربر را مشخص نمیکند ،
10)هنگام به نتیجه رسیدن تاپیک ، دیگران را نیز از نحوه ی انجام کار خود مطلع ساخته و تاپیک را به عنوان حل شده علامتگذاری کنید ،
11)از کاربرانی که پستی مفید ارائه میکنند http://barnamenevis.org/forum/images/buttons/post_thanks.gif کنید و صدالبته از تشکر های نابجا نیز بپرهیزید ،
12)سعی در ارائه ی مقالات ، پاسخ های مفید و ایده های نو داشته باشید ،
13)...

با رعایت موارد فوق و مفاد مندرج در قوانین سایت (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=51814)، کمک شایانی به مدیران سایت در جهت ارتقاء سطح سایت کرده اید ،

باتشکر ،/

Babak.Hassanpour
چهارشنبه 24 مهر 1387, 19:25 عصر
آقا راهش اینه که ستاره و متاره و تشکر و پست و کلا حذف کنید.خیال ملت رو راحت کنید.اولیش مال منو حذف کن داوطلبم
به خدا اون قدر تاپیکها شلوغ شده آدم سرگیجه میگیره.اینترتم ذغالی , جونت در میاد یه صفحه باز بشه تازه اون قدر عکس مکس و امضا و کوفت و زهر مار داره که کل فضای صفحه رو اشغال کرده.اینارو هم اجازه ندین کاربرا اضافه کنن.
ممنون.جناب مدیر , اگرهم این پست رو پاک کنی به خدا ناراحت که نمیشم هیچ ,دستتم می بوسم

r0ot$harp
چهارشنبه 24 مهر 1387, 21:17 عصر
نمی دونم چی بگم جز اینکه واقعا کاربرا دارن اذیت می کنند . جناب محسن (MBT) می دونند منم قبلا مدیر سایت و انجمن بودم و سایت خلوتی هم نبوده ولی با یه خورده خشونت کار درست شد . به خدا تا به امروز هزاران بار به کاربرا تذکر داده ام که جستجو کنید . عنوان مناسب و ... که دیشب دوست عزیز Aminkk صداش در اومد و فکر کرد من به خاطر ستاره ها این کارو می کنم . دوست عزیز امین جان اینجا هم می گم برتری آدما به علم و قدرت هست نه ستاره . دوست عزیز اگر من ستاره زرد کامل داشته باشم با 3000 پست ولی علم نداشته باشم بدرد نمی خوره . من قبلا خیلی سوال می پرسیدم ولی دوست عزیزی به من یاد داد چه جوری جستجو کنم . و تذکر ها برای یاد گرفتن جستجو هست . به نظر من باید کاربرا از کاراشون خجالت بکشن .
سایت Warezbb.org هفتاد هزار کاربر داره یکی از غول ترین سایت ها نت هست ولی به خدا اینقدر قانون مند هستند که نگو من اونجا با نام کاربری WaREZ هم کاری می کنم و می بینم چقدر مردم خارج قانون مند اونجا عمل می کنند . به نظر من اخراج از سایت برای مدت های همیشه گی . هفته گی . روزانه و ساعتی بهترین کار هست .

بازهم اگر دوست عزیزمون فکر می کنه من واسه ستاره تذکر می دم ستاره های من رو که ناچیز هم هستند حذف کنید .

همین امروز چندین تاپیک رو جواب دادم که تمام جواب ها رو از جستجو واسشون پیدا کردم تا به دوستان ثابت بشه که باید تذکر داده بشه چون مطالب در سایت هست .

باتشکر احسان

اوبالیت به بو
چهارشنبه 24 مهر 1387, 22:43 عصر
جديد نيست. عادت مي كنيد...
اين تايپيك رو ببينيد. فقط نمي دونم چرا كلماتش يكم بهم ريخته شده. اينجوري نبود هـــــا!!! هوم؟:متفکر:

http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=107946

aminkk
چهارشنبه 24 مهر 1387, 23:22 عصر
با عرض سلام مجدد
جناب آقاي obalitjoOon (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=47457) من اين تايپيك شما رو ديده بودم اما جسارت نكردم و اين رو معرفي نكردم.باتوجه به اينكه شما بسياري از اين مسائل را موشكافانه بررسي كرديد.و واقعاً من گفته شما رو اينجا تكرار كردم.بلي حق با شماست اگر من هم اين پست ها رو مي دادم جناب سرهنگي كه چه عرض كنم فرمانده مي شدم.به هر حال ارزو مي كنم كه اين سايت همچنان حرفه اي باقي بمونه و مي دانم كه اينگونه خواهد شد.
همچنين با تشكر از Behrouz_Rad (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=7945) كه نگاهي به اين مساله انداختند.
از علیرضا مداح (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=4649) بسيار سپاسگذارم كه قوانين رو دوباره يادآوري كرد.
همچنين sanaz13x (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=33816) من اگر باعث ناراحتي شما شدم بسيار پوزش مي طلبم.
از تمامي دوستان كه در اين بحث شركت كردند سپاسگذارم.

با تشكر از شما امين

morteza_261
پنج شنبه 25 مهر 1387, 12:06 عصر
سلام
جدیدا بحث این جور تایپک ها توی سایت داغ شده اگه یه نگاه تو همین بخش درخواست ها و پیشنهاد ها بندازیم چند تایی تایپک هست که حرفشون همینه.
باید هم بهشون حق داد واقعا جدیدا انجمن دیگه اون انجمن قبل نیست...
حرفای آقای مداح هم درسته منم تا جایی که بتونم اون کارا رو انجام میدم...البته این یه مورد

2)به سوالات تکراری کاربران دیگر پاسخ ندهید تا متوجه اشتباه خود شوند ،
اکثر بچه های انجمن همین کارو میکنن ولی متاسفانه شاهد این هستیم که کسی که تایپک رو ایجاد کرده با ارسال پست جدید با مضامین مختلف مثل"کسی نیست جواب ما رو بده"تایپک رو بروز میکنن تا بیاد بالا یا اگه کسی تو اون تایپک جواب نداد تو یه تایپک جدید با عنوان مختلف میپرسند....

ولی فکر نمیکنم با این چیزا مشکل انجمن حل شه بلکه میبینیم روز به روز بدتر هم میشه...شاید به قول دوست عزیز Sanaz13x نیاز به برخورد های جدی تری هست...یادمه پارسال یکی از کاربران تو انجمن اختشاش ایجاد کرده بود برای یه مدتی از سایت اخراج شد ولی بعد که اومد خیلی خوب به فعالیتش ادامه داد...حتی تو امضاشم نوشته بود از این ببعد یه پسر آروم شدم...

حالا که این تایپک باز شده بزارید حداقل به نتیجه برسه...هر راهکاری که به ذهنتون میرسه بیان کنید بالاخره شاید یه راه حل کار آمد پیدا شه...
خوب من یه یده میدم دوستان کامل ترش کنند،

بعضی جاها دیدم که یه کلید دیگه هم مثل کلیدهای تشکر و نقل قول ... هست به نام تذکر
فکر کنم اینجا هم بشه از این کلید استفاده کرد تا به کاربران امتیاز منفی بده و این امتیاز ها هم مانند جریمه ها حساب شه...
حالا مشکل اینجاست که فکر نمیکنم بشه مثل کلید تشکر گذاشت اونجا تا هر کس برسه یه کلیلک روش کنه تا طرف بخاطر یه پست یه مدت اخراج بشه از سایت...
اگه راجب چگونگی استفادش ایده دارید ممنون میشم

"فکر میکنم این تایپک رو مثل تایپک جناب مداح در بخش دات نت "راهکار برای جلوگیری از ارسال پست تکراری "ادامه بدیم یا مدیران یه همچین تایپکی ایجاد کنند بهتر باشه...

مهران رسا
جمعه 26 مهر 1387, 00:04 صبح
به طور خلاصه ، اکثر کابرانی که در برنامه نویس فعالیت دارند اعم از مدیران و کاربران دائمی و تازه وارد ، یکی از هدف های زیر رو دنبال می کنند :

- یا طالب علم هستند و هدفشون یادگیریه.
- یا دنبال پیدا کردن جوابی برای سوالاتشون هستن .
- یا واقعاً قصد کمک کردن به بقیه رو دارند . (مثل مدیر زحمتکش جناب کشاورز و دیگر مدیران عزیز) - (به کلمه 'واقعاً' ، توجه کنید)
- یا هدفشون تبلغات و امثال اون هست .

اگر کسی میدونه جز هیچکدوم از افراد بالا نیست باید بره یه فکر اساسی به حال خودش بکنه که بدجوری داره وقتش به هدر میره !

داشتن پست ها زیاد و ستاره ها رنگارنگ به هیچ وجه ملاکی برای سنجش میران سطح علمی کاربران نیست .

r0ot$harp
جمعه 26 مهر 1387, 00:32 صبح
بعضی جاها دیدم که یه کلید دیگه هم مثل کلیدهای تشکر و نقل قول ... هست به نام تذکر
فکر کنم اینجا هم بشه از این کلید استفاده کرد تا به کاربران امتیاز منفی بده و این امتیاز ها هم مانند جریمه ها حساب شه...
حالا مشکل اینجاست که فکر نمیکنم بشه مثل کلید تشکر گذاشت اونجا تا هر کس برسه یه کلیلک روش کنه تا طرف بخاطر یه پست یه مدت اخراج بشه از سایت...
اگه راجب چگونگی استفادش ایده دارید ممنون میشم

به طور خلاصه ، اکثر کابرانی که در برنامه نویس فعالیت دارند اعم از مدیران و کاربران دائمی و تازه وارد ، یکی از هدف های زیر رو دنبال می کنند :

- یا طالب علم هستند و هدفشون یادگیریه.
- یا دنبال پیدا کردن جوابی برای سوالاتشون هستن .
- یا واقعاً قصد کمک کردن به بقیه رو دارند . (مثل مدیر زحمتکش جناب کشاورز و دیگر مدیران عزیز) - (به کلمه 'واقعاً' ، توجه کنید)
- یا هدفشون تبلغات و امثال اون هست .

اگر کسی میدونه جز هیچکدوم از افراد بالا نیست باید بره یه فکر اساسی به حال خودش بکنه که بدجوری داره وقتش به هدر میره !

داشتن پست ها زیاد و ستاره ها رنگارنگ به هیچ وجه ملاکی برای سنجش میران سطح علمی کاربران نیست .

تشکر می کنم از دوست خودم امین . اول از همه امین جان روزه اول هم گفتم من دنبال بحث و جدال و از این حرف ها نیستم یادته که گفتم بحث رو ادامه ندیم و من از دست شما ناراحت نشدم چون شما چیزی نگفتین که .

در مورد حرف های دوست عزیزم morteza_261 :

من همون طور که قبلا هم عرض کردم بهترین راه برای مقابله با این کار اعتراض های شدید و بسیار خشمگینانه هست . به خدا من خودم آرومم همه می دونند :قهقهه::قهقهه::قهقهه: .obalitjoOon - محسن و دیگر دوستان ولی در این موارد واقعا حساس هستم یادمه در انجمنی که قبلا بودم برای یه موضوع که یکی از کاربرا به یکی از مدیران توحین کرده بود بلایی سرش اوردم که یادش نرفت . تهدید های بسیاری شد ولی کار ساز نبود :بامزه::بامزه::بامزه: . خوب در مورد کارت در سایت قبلیم سیستم جوری طراحی شده بود کنار هر پست کاربر یه کارت بود که روش می زدی به کاربر اخطار می داد و اونو جریمه می کرد . و بعد از کارت زرد و اخطار های بالای 3 اون کاربر کارت قرمزی می شود و اخراججججج . :عصبانی++::عصبانی++::عصبانی++: .

خوب کاربر مجبور می شد با یه نام کاربری جدید بیاد ولی هر کاری کنیم همومن یه نوع بار اومدیم و هزارتا نام کاربری عوض کنیم بازم سوتی های قدیم رو می دیم و خودمون رو ضایع می کنیم . و وقتی با یوزر جدید میومد در انجمن مامورانی بودند که خبر می دادند که دوباره فلانی اومده . و دوباره اکانت قفل می شد .

یه پیشنهاد بسیار خوب . ما در سایت نگهبان داریم ولی اگر اشتباه نکنم برای کل سایت هست . ولی من نظرم اینه که برای هر بخش نگهبانی در نظر بگیریم متشکل از کاربران فعال اون انجمن و این تیم نگهبانی بر کارهای یوزر های سرپرستی کنه . در سایت معروف Warez-bb.org یه کار جالب شده که خیلی قشنگ هست . در این سایت یه روبوت هست که به لینک ها سر میزنه و اگر کلمه های پرن و بقیه چیزها باشه اون پست بلافاصله پاک می شه و یه روبوت داره واسه چک کردن لینک ها و از همه مهمتر روبوت برای هر بخش به عنوان سر پرست . این روبوت ها پشتشون کسی برای اداره مخفی شده ولی برای ترس کاربر می گن روبوت .

اینها نظرهای من بود طی این چند سال تجربه .

در آخرم هم از حرف های زیبای دوست عزیزم .M8SPY تشکر می کنم .

باتشکر احسان

aminbrlee
جمعه 26 مهر 1387, 10:46 صبح
غیر از همکاری کاربران که راه اصلی جلوگیری از این مشکل هست راه دیگری که در اکثر تالارها وجود دارد اینه که سایت هر چند ماه یه بار اپدیت میشه و در این اپدیت سایت تغییراتی از جمله به روز شدت نرم افزار و یا عوض شدن سرویس ها و همچنین پاک شدن پست های اینچنینی که میتونم بگم همه کاربران میزنن
و 50 درصد هم مقصر نیستند چون هم کاربر ممکنه سوالو خوب نپرسه و هم ممکنه کسی که پست جواب میزنه سوالو اشتباه فهمیده باشه
موفق باشید

morteza_261
جمعه 26 مهر 1387, 15:21 عصر
غیر از همکاری کاربران که راه اصلی جلوگیری از این مشکل هست راه دیگری که در اکثر تالارها وجود دارد اینه که سایت هر چند ماه یه بار اپدیت میشه و در این اپدیت سایت تغییراتی از جمله به روز شدت نرم افزار و یا عوض شدن سرویس ها و همچنین پاک شدن پست های اینچنینی که میتونم بگم همه کاربران میزنن
و 50 درصد هم مقصر نیستند چون هم کاربر ممکنه سوالو خوب نپرسه و هم ممکنه کسی که پست جواب میزنه سوالو اشتباه فهمیده باشه
موفق باشید
سلام
صد در صد که فقط با همکاری کاربران حل میشه.
مشکل ما الان پاک کردن اینگونه تایپک ها نیست چون همین الان توسط مدیران داره این اتفاق میفته و سایت هم به روز میشه...
حرف ما اینه که چه کار کنیم تا اینگونه تایپک ها کم شده و حتی به صفر برسه

ایام به کام

aminbrlee
جمعه 26 مهر 1387, 15:42 عصر
اوکی مرتضی جان
اونجوری که من از تحلیل حرفتون فهمیدم باید منظورتون چیز دیگه باشه و اون چیز اینه که من خواهم گفت البته بصورت درخواست

دوستان کاربر حالا چه مدیر چه اعضای عادی موقعی به کسی جوابی بدین که جوابتان اول در راستای سوال باشد و دوم اینکه این جواب حداقل بتواند یک مرحله کاربر رو به جواب اصلی نزدیک کند
با تشکر

newgoldenman
چهارشنبه 02 بهمن 1387, 12:37 عصر
تاپيك جالبيه. اين مطلب رو هم چند سال پيش توي سايت ترفندستان زده بودم كه روش جستجو كردن رو به ديگران ياد بدم. الان گشتم پيداش كردم، و متنش رو اينجا كپي ميكنم براي استفاده ي عزيزان.
از مديران عزيز خواهشمندم اگر مفيد ميدونند اين مطلب رو، يه جورايي توي اون تاپيك هاي بالاي انجمن("مهم") جا بدن بهش، كه "روش صحيح جستجو كردن" رو همه بتونن ببينن و ياد بگيرن!

علامت های خاص:

+سیب
کلمهء «سیب»، حتما باید وجود داشته باشد.

-سیب
کلمهء «سیب» حتما باید وجود نداشته باشد.

سیب
می تواند کلمهء «سیب» در خروجی باشد یا نباشد. معمولا برای جستجوی چند کلمه ای موثر خواهد بود.

~سیب
اولویت کلمه «سیب» پایین میاد و معمولا در جستجو های چند کلمه ای کاربرد داره.

>سیب <سیب
برای افزودن یا کاهش اولویت یک کلمه در جستجو. باز هم برای جستجو های چند کلمه ای کاربرد خواهد داشت. (ممکنه به خاطر چپ چین و راست چین شدن، اندکی با فارسی به مشکل بخورید)

( )
برای گروه کردن کاربرد دارند.

*سیب
یعنی ترکیب هر عبارتی و عبارت فوق دقیقا یعنی هر کلمه ای که به سیب ختم شود مثل «سیب» و «آسیب»!!

"آب سیب"
برای گروه کردن عبارات چند کلمه ای. یعنی در مثال فوق فقط باید کلمهء «آب سیب» یافت بشود.

مثال ها:

آب سیب
تمام پست هایی که داخلشان عبارت «آب» یا «سیب» وجود دارد.

+آب +سیب
تمام پست هایی که حتما داخلشون کلمات «آب» و «سیب» باشه.

+آب سیب
پست هایی که حتما «آب» رو دارند، اما پست هایی که «سیب» رو دارند اولویت بالا تری خواهند داشت.

+آب -سیب
پست هایی که حتما «آب» رو دارند و حتما «سیب» رو ندارند.

+آب ~سیب
پست هایی که کلمهء «آب» حتما وجود داشته باشد، ولی اگر کلمهء «سیب» وجود داشت، اولویتش کمتر باشد.

+آب +(سیب پرتقال)
پست هایی که حتما عبارت «آب» و «سیب» یا عبارت «آب» و «پرتقال» در آن وجود داشته باشد.

+آب +(>سیب <پرتقال)
پست هایی که حتما عبارت «آب» و «سیب» یا عبارت «آب» و «پرتقال» در آن وجود داشته باشد. اما اولویت «آب» و «سیب» بیشتر است.

اين هم لينك:
http://www.tarfandestan.com/forum/thread11821.html

به اميد بهروزي و موفقيت براي همه ي دوستان عزيز.

Behrouz_Rad
چهارشنبه 02 بهمن 1387, 12:52 عصر
@newgoldenman
این راهنمای جستجویی که گذاشتی رو "امید متقی راد"، - یکی از مدیران کل پیشین سایت برنامه نویس - نوشته.

خیلی بده که این مطالب بدون ذکر نام منبع در سایت های مختلف Copy & Paste میشن. اون سایت باید منبع رو مینوشت.

Nima_NF
چهارشنبه 02 بهمن 1387, 13:03 عصر
@newgoldenman
این راهنمای جستجویی که گذاشتی رو "امید متقی راد"، - یکی از مدیران کل پیشین سایت برنامه نویس - نوشته.

خیلی بده که این مطالب بدون ذکر نام منبع در سایت های مختلف Copy & Paste میشن. اون سایت باید منبع رو مینوشت.
بله و لینک آن در بخش اعلانات سایت:
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=89024

(که ترجمه ای از Full-Text Searches سایت mysql بود)