ورود

View Full Version : چند سوال تخصصي در مورد سرويس ها

ali_mohamadi8928
چهارشنبه 24 مهر 1387, 21:21 عصر
سلام دوستان . چند تا سوال در مورد سرويس ها از متخصصين و صاحب نظران دارم

1 : ) وقتي سرويسم رو با پارامتر install نصب ميكنم و اون رو Start ميكنم در قسمت Process از تاسك منيجر نام فايل سرويسم نشون داده ميشه . فقط فرقش با يك برنامه ي معمولي در اون ليست اين هست كه در قسمت User name به جاي نام كاربر جاري ويندوز عبارت SYSTEM نشون داده ميشه . خب تا اينجا هم مشكلي نيست ولي من ميخوام نشه سرويسم رو End Process كرد . اگه ديده باشيد سرويس كنترل كننده ي انتي ويروس NOD 32 هم اينجوري هست . در واقع End Process ميشه ولي بعد از End Process سريعا دوباره اجرا ميشه و از بين نميره . هر چي گشتم نتونستم بفهمم از چه روشي استفاده ميكنه . اگه فردي از متخصصان لطف كنن و روش كار اون رو بگن يك دنيا ممنونم ميشم .

2 : ) اگه دقت كرده باشيد وقتي ليست سرويس ها رو از مسير Control Panel > Administrative Tools > Services باز ميكنيم و وقتي سرويس مربوط به انتي ويروس NOD 32 رو انتخاب ميكنيم هيچ كدوم از قابليتهاي Stop – Restart – Pause و ديگر امكانات اون فعال نيست .. در نتيجه كاربر نميتونه اون رو Stop يا غير فعال كنه !!! دوستان چه جوري بايد اين كار رو كرد ؟

در مورد سوال اول چند ايده خودم دارم :لبخندساده: فقط براي اطمينان ميخاوم يك گفتگويي هم با دوستان داشته باشم . لطفا در رابطه با سوال دوم راهنمايي كنيد :گیج:

Mask
چهارشنبه 24 مهر 1387, 23:26 عصر
در مورد سوال اول چند ايده خودم دارم :لبخندساده: فقط براي اطمينان ميخاوم يك گفتگويي هم با دوستان داشته باشم
میشه ایده هاتون رو بگید.من دارم یه برنامه می نویسم به نظرم ایده هاتون مفید باشه.

vcldeveloper
پنج شنبه 25 مهر 1387, 01:31 صبح
در این مورد تاپیک زیاد هست، می تونید عبارت Task Manager یا End Process را جستجو کنید.
سوال و ایده خودتون رو هم در یکی از همون تاپیک ها مطرح کنید.

موفق باشید