View Full Version : لطفا در مورد چاپ چک راهنمایی کنید.
alivafadarpour
پنج شنبه 25 مهر 1387, 06:39 صبح
سلام دوستان .
برای چاپ چک چگونه باید عمل کنم. با تشکر
hrj1981
پنج شنبه 25 مهر 1387, 08:49 صبح
سلام بر شما
منظورتان از چاپ چك چيست ؟ آيا مي خواهيد نحوه چاپ مقادير بروي چك توضيح داده شود و يا نوع داده هايي كه لازم است دون برنامه قرار گيرد؟
نوع داده ها كه مشخص است :1-شماره چك،2-تاريخ سررسيد عددي،3-تاريخ سررسيد حروفي،4-مبلغ عددي چك به ريال ، 5-مبلغ حروفي چك،6-مواردي كه به دلخواه برنامه نويس برروي چك چاپ مي گردد"توضيح اينكه اين مورد آخري بايد مطابق با استاندارد نگارش چك باشد"
براي نوع چاپ دو روش كلي وجود دارد:1-از يك فرم درون برنامه استفاده كنيد كه فيلدهاي اطلاعاتي كه مي خواهد برروي چك چاپ گردند برروي آن باشد و اندازه LEFT و TOP هر فيلد از يك بانك اطلاعاتي فراخوانده شود يعني براي هر يك مدل چك اطلاعات محل قرار گيري فيلد اطلاعات به طور مجزا درون بانك اطلاعاتي تعريف شده باشد.
2-روشي است كه براي هرمدل چك يك محيط چاپ اختصاصي ايجاد كنيد.يعني براي هر چك از يك فرم يا يك ريپورت مجزا بهره بگيرد "من شخصا اين مدي را خيلي دوست دارم"عمليات كاري هر دو روش زياد است و بيشتر به سليقه برنامه نويس بستگي دارد.
alivafadarpour
پنج شنبه 25 مهر 1387, 10:44 صبح
دوست عزیز ممکن حالت اول را بیشتر توضیح دهید. نحوه ارسال چاپ از روی فرم ، نحوه تنظیمات پرینتر و غیره .آیا با vsflex grid قابل انجام است.
آیا تنظیم پرینتر برای یک چک در تمام پرینترهای دیگر صدق می کند.
hrj1981
پنج شنبه 25 مهر 1387, 14:43 عصر
شما مي خواهيد روي چك چاپ كنيداز يك جدول چرا مي خواهيد استفاده كنيد؟
براي ارسال چاپ از روي فرم رويداد Printform را فراخواني نماييد.
اگر از روي فرم بخواهيد چاپ كنيد پرينت شما بصورت landscape مي باشد يعني بايد برگ چك را بصورت افقي وارد پرينتر نماييد. "مي توني براي كلاس بيشتر اولش يك پيغام بگذاري"
براي اينكه مقادير درست در جاي خود قرار بگيرند بايد ابتدا اندازه برگ چك ، فاصله هر آيتم از بالاي برگ چك يا همان Top و فاصله آن از سمت چپ چك يا همان Left را اندازه گيري كنيد و سپس اين مقادير را در جايي ذخيره كني و با هر بار لود شدن فرم اين مقادير را فراخواني كني.ضمنا اگر به سانتي متر اندازه ميگيري بايد نوع اندازه گزاري Scalemode فرمت را با سانتي متر ست كني.
"تست چاپ را هيچ وقت فراموش نكن"
Dr.Bronx
پنج شنبه 25 مهر 1387, 16:43 عصر
شما می خوای با خود VB این کار رو انجام بدی یا اینکه با برنامه های جانبی مثله Crystal report یا ....
اینو بگو تا راهنماییت کنم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.