View Full Version : گفتگو: مشکل با cmponent ارتبلط با mysql
djscsi
پنج شنبه 25 مهر 1387, 12:01 عصر
من یه comonent نصب کردم برای ارتباط با myaqlولی یه مشکلی هست
اونم اینه برای اجرای نرم افزار حتما باید mysql نصب باشه حالا اگه بخام این برنامه رو روی یه سیستمی myaql نداره اجرا کنم چه کار باید بکنم؟
اونو از اینجا دانلود کردم http://www.devart.com/mydac/download.html
راستی کسی کرک شدشو نداره؟
ممنون
vcldeveloper
پنج شنبه 25 مهر 1387, 14:56 عصر
این مشکل کامپوننت نیست! طبیعی هست که وقتی کامپوننت اتصال به MySQL نصب می کنید، باید MySQLایی هم باشه که این کامپوننت بهش وصل بشه. یعنی انتظار دارید بدون MySQL این کامپوننت شما رو به چی وصل کنه؟!
راستی کسی کرک شدشو نداره؟
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=52617
djscsi
یک شنبه 28 مهر 1387, 10:38 صبح
خوب در زمان کامپایل بله ولی اگه من بخام این نرم افزار رو روی یه سیستم دیگه نصب و اجرا کنم چی؟
شما یه پایگاه داده ای بگید که نیاز نصب نداشته باشه به جز پارادکس
یا یه راهی که همراه نصب نرم افزار من mysql نصب بشه و با اجرا نرم افزار اون هم اجرا بشه
من 1000 تا فروم میبینم که توش درخواست کرک داره پس اونا چی؟به هر حال اگه کسی داشت بهم پیام خصوصی بفرسته
vcldeveloper
یک شنبه 28 مهر 1387, 15:19 عصر
خوب در زمان کامپایل بله ولی اگه من بخام این نرم افزار رو روی یه سیستم دیگه نصب و اجرا کنم چی؟
اون وقت به این نتیجه می رسید که MySQL برای کار شما مناسب نیست. هر چیزی را برای کار خاصی ساختند. MySQL یک نرم افزار سرور هست. برای کار شما دو پیشنهاد می تونم بدم:
1- MS Access
2- MS SQL Server Compact Edition
البته گزینه های دیگه ایی هم میتونه باشه.
دقت کنید که SQL Server Compact Edition با سایر نسخه های SQL Server که نیاز به نصب 150مگ تا 1 گیگ نرم افزار دارند، فرق میکنه. می تونید خودتون درباره اش تحقیق کنید. قبلا یک بار هم درباره اش در بخش #C همین سایت یک توضیحی دادم.
kamran_dev
چهارشنبه 22 دی 1389, 00:17 صبح
MySQL یک نرم افزار سرور هست.
اینکه یک نرم افزار سرور هست قبول .یعنی از طریق کلاینت نمی شه بدون نصب نرم افزار MySQL به سرور متصل شد؟
vcldeveloper
چهارشنبه 22 دی 1389, 00:20 صبح
اینکه یک نرم افزار سرور هست قبول .یعنی از طریق کلاینت نمی شه بدون نصب نرم افزار MySQL به سرور متصل شد؟
کلاینت نیاز به نصب نرم افزار MySQL نداره، بلکه باید کتابخانه های سمت کلاینت MySQL در سیستم کلاینت نصب باشه، تا کلاینت بتونه از طریق آنها با سرور MySQL ارتباط برقرار کنه.
kamran_dev
چهارشنبه 22 دی 1389, 13:58 عصر
کلاینت نیاز به نصب نرم افزار MySQL نداره
فکر می کنم منظور دوستمون همین بوده یعنی بر روی سرور ما نرم افزار MySQL رو نصب کنیم و نسخه ای از نرم افزار بصورت کلاینت عرضه بشه و کاربر با نصب بر روی سیستم خود بتونه به سرور متصل بشه
حالا یه سوال ؟
ما وب سروری با دیتابیس MySql داریم و یک نرم افزار تحت ویندوز رو با دلفی نوشتیم و هدف از آن این هست که از طریق اینترنت یک ارتباط با سرور انجام شده و اطلاعات یک جدول
واکشی و نمایش داده شود
اگه از کامپوننتی مثل MyDac استفاده کنیم هنگام ارائه نرم افزار به مشتری،نیاز به این داریم تا کتابخانه یا ODBC خاصی رو بر روی کامپوتر ایشان ست کنیم ؟
اگر اینطور هست،آیا امکان این وجود دارد با نرم افزار های اینستالر اینکار رو انجام داد؟
باتشکر از حوصله شما..
vcldeveloper
چهارشنبه 22 دی 1389, 15:07 عصر
اگه از کامپوننتی مثل MyDac استفاده کنیم هنگام ارائه نرم افزار به مشتری،نیاز به این داریم تا کتابخانه یا ODBC خاصی رو بر روی کامپوتر ایشان ست کنیم ؟
این رو باید در مستندات اون کامپوننت بررسی کنید. اگر در مستنداتش قید شده که خودش مستقیما به سرور متصل میشه، و نیاز به کتابخانه سمت کلاینت MySQL نداره، پس نیازی به نصب چیز اضافه ایی نیست. اگر خودش مستقیما به سرور متصل نمیشه، پس نیاز به درایور مربوطه دارید.
اگر اینطور هست،آیا امکان این وجود دارد با نرم افزار های اینستالر اینکار رو انجام داد؟
بله، مشکلی از این بابت نیست. یک برنامه معمولی دلفی که از DBExpress برای اتصال به MySQL استفاده میکنه، کلا به دو فایل DLL برای اجرا شدن نیاز داره، یکی درایور DBExpress مربوط به MySQL، که به همراه دلفی نصب میشه، و باید فقط فایلش را در سیستم کاربر کپی کنید، و اون یکی هم کتابخانه سمت کلاینت MySQL که یک فایل DLL هست با نام libmySQL.dll. این یکی هم فقط باید کپی بشه، نیازی به کار خاصی نداره. در صورت وجود این دو فایل، برنامه مربوطه بدون مشکل به بانک متصل میشه. البته کامپوننت های مختلف اتصال به MySQL ممکنه پیش نیازهای مختلفی داشته باشند. من فقط DBExpress رو اینجا گفتم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.