PDA

View Full Version : سوال: کمک (ویروس تروجان)

sahel-mohamadi
پنج شنبه 25 مهر 1387, 14:15 عصر
سلام
رایانه ی من چند وقته که ویروس تروجان را گرفته.با اینکه ویروس یاب nod32 روی سیستمم نصب ولی همیشه اونو به صورت یک چشم نشان میده که دکمه delete ویروسیابم غیر فعال شده. من باید چطوری بااین ویروس مقابله کنم و یه سوال خیلی خیلی مهم اینه که این ویروس به نظر شما تونسته به اطلاعات سیستم من دستبرد زده باشه ؟ چطوری بفهمم که دستبرد زده ؟ و از چه راهی تونسته؟خواهش می کنم جواب بدید. چون خیلی برام مهمه .با تشکر

Mask
دوشنبه 27 آبان 1387, 08:13 صبح
با سلام
دوست عزیز برنامه nod به تنهایی آنتی ویروس خوبی نیست و شما می تونید همزمان از یک آنتی ویروس دیگه که حالت low باشه استفاده کنید.
بنده برنامه AVG 7.5 رو به شما پیشنهاد می کنم چون هم آپدیت رایگانه و همچنین با برنامه nod مچ می باشد.
شما به چه دلیلی و از کجا فهمیدید که سیستمتون ویروس گرفته؟؟
و در مورد nod که میگی نمیشه دیلیت کرد. باید بگم که نود باید آپدیت بشه و تاریخ سیستمت به میلادی دقیقا باید تظیم بشه.
و همچنین ویروس با تروجان فرق میکنه ما ویروس تروجان نداریم. میتئنی تو گوگل یه سرچب بزنی تا یکمی اطلاعات بگیری و تفاوت این دو رو بفهمی.

mostafaaa
دوشنبه 27 آبان 1387, 09:52 صبح
دوست عزیز برنامه nod به تنهایی آنتی ویروس خوبی نیست
سلام دوست من
من با این حرفتون کاملا مخالفم. من خودم حدود 3 سال میشه که از انواع و اقسام ورژن های Nod دارم استفاده میکنم . و سیستمم هم همیشه و به صورت 24 ساعته به اینترنت وصل هست، حتی یکدفعه سیستمم ویروسی نشده.
شاید منظورتون این بوده که آنتی ویروس Nod آنتی اسپای و یا آنتی اسپم نیست که باید بگم اگه اینطوره حق با شماست. که با نصب کرد Eset Smart Security که همه اینها رو به اضافه یه فایروال قوی داره مشکل فوق برطرف میشه.
و در آخر اینکه آنتی ویروسی که آپدیت نباشه به نظر من نبودش بهتر از بودشه.

behnam_dr
دوشنبه 27 آبان 1387, 22:24 عصر
برنامه nod به تنهایی آنتی ویروس خوبی نیست و شما می تونید همزمان از یک آنتی ویروس دیگه که حالت low باشه استفاده کنید.
این کار از دید سیستم عامل غیر قانونیست . هیچ گاه دو آنتی ویروس رو نباید با هم فعال کنید. اولا که خراب میشه سیستم عامل تون دوما در صورتی که مچ باشه و دچار خرابی نشه اصلا این توجیهی نداره دو نرم افزار که رزیدنت مموری هستن با هم لود بشن.
اما من یه پیش نهادی دارم یه کس پر اسکای هست که آپگرید هم میشه اما با تاریخ قدیم یعنی تا 2 ماه قبل و بسیار آنتی ویروس خوبیه .

farshid_vb
یک شنبه 17 بهمن 1389, 13:50 عصر
http://barnamenevis.org/showthread.php?273526-%D8%A2%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%D9%88%D8%AC%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%85%D9%87-%D8%AA%D8%B1%D9%88%D8%AC%D8%A7%D9%86%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D9%87-%D8%A2%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA

این برنامه آنتی تروجان منه
خودم نوشتم
الته روی تمام تروجانها هم عمل میکنه
باهاش خیلی کارها میتونین بکنین
لطفا نظر بدین

razeghi_loved
یک شنبه 17 بهمن 1389, 18:44 عصر
هم Eset Smart Security و هم کسپر اسکای بسیار عالی هستند اما اگر می خواهی محکم کاری کنی برنامه Trojan remover هم نصب کن کارش عالیه
البته من خودم از Eset Smart Security استفاده می کنم و کاملاً راضی هستم

farshid_vb
شنبه 23 بهمن 1389, 14:42 عصر
Barnameh mano test kardi?
Javab migiri