PDA

View Full Version : برنامه ديكشنري سيستم

emami.sie
پنج شنبه 25 مهر 1387, 21:21 عصر
اين برنامه با هدف سهولت در ساخت ديكشنري سيستم طراحي شده است. ديكشنري سيستم يكي از بخشهاي اصلي در طراحي بانكهاي اطلاعاتي است. اميدوارم اين برنامه در تسريع كار شما عزيزان مؤثر باشد.

مهدی قربانی
جمعه 26 مهر 1387, 20:47 عصر
سلام
دوست عزيز ضمن تشكر از جنابعالي اگر به نمونه هاي قرار گرفته در اين بخش توجه بفرمائيد خواهيد ديد كه همگي Source و Open هستن و رسم روال اينجا هم بگونه اي هست كه از قرار دادن برنامه هاي Exe ، mde و كدهاي قفل شده جلوگيري ميشه بنابراين لطف كنيد چنانچه هدفتون كمك و خدمت خالصانه به كاربران اين بخش هست برنامه رو بصورت كامل قرار بديد ( باز كردن Shift و كدهاي VBA‌ ) در غير اينصورت بهتره كه تاپيك رو حذف كنيد .

emami.sie
شنبه 27 مهر 1387, 11:05 صبح
با سلام
همونطور که گفتم این یک برنامه طراحی شده با هدف تسریع در کار کاربران بوده و source آن هیچ کمکی به عزیزان نمی کنه، ولی اگه سئوالی هم در مورد source برنامه بود من در خدمتشون هستم...
با تشکر

مهدی قربانی
شنبه 27 مهر 1387, 11:33 صبح
با سلام
همونطور که گفتم این یک برنامه طراحی شده با هدف تسریع در کار کاربران بوده و source آن هیچ کمکی به عزیزان نمی کنه، ولی اگه سئوالی هم در مورد source برنامه بود من در خدمتشون هستم...
با تشکر
سلام
دوست عزيز توجيه شما قانع كننده نيست بنابراين در صورت عدم تغيير و اصلاح نمونه اين تاپيك ظرف 24 ساعت آينده حذف ميشه .

emami.sie
شنبه 27 مهر 1387, 11:56 صبح
با عرض پوزش از جناب قربانی
متاسفانه من اشتباها این برنامه رو اینجا گذاشتم و اونو به بخش تجزیه و تحلیل و طراحی سیستم ها در همین سایت انتقال دادم.
درضمن از سایت فوق العادتون کمال تشکر رو دارم...

reza850101
شنبه 27 مهر 1387, 14:06 عصر
انگاري رمز هم داره

HAMRAHSOFT.IR
شنبه 27 مهر 1387, 14:10 عصر
رمز123

اينم فايل سورس پرنامه دوستمون براي استفاده عموم
البته من دوست نداشتم به دوستم جسارت كنم فقط اين گذاشتم كه دوستان بدون پشت اين برنامه چي:چشمک:

emami.sie
یک شنبه 28 مهر 1387, 10:34 صبح
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
در ضمن من از جناب دل شکسته می خوام که روش حذف ماژولی که Shift رو می بنده به من هم یاد بدن...
این رو هم بگم که من در حد یک مبتی با Access کار می کنم و این برنامه هم قسمتی از یک پروژه تحلیل من بود که خواستم در خدمت دوستان باشه...
با تشکر