ورود

View Full Version : خزندگی در روم های یاهو

Mohsen_IS
جمعه 26 مهر 1387, 00:02 صبح
سلام
من یک عکس پیوست کردم.
من می خوام یک کاری کنم که به صورت زیر باشه :
1 - یک لیست از Room های یا هو Add کنم.(این حله)
2 - می خوام به طور اتوماتیک به صورتی که ROOM ها رو Add کردم بیاد و Captcha رو ازم بخاد ((به صورتی که در عکس هست)) بعد ID های موجود در ROOM ها رو در یک List برای من نمایش بده. (تقریبا حله)

مشکل من :مشکل من در قسمت اتوماتیک ، خودش بره تو لیست رومهای که Add کردم و روم رو باز کنه و وقتی کد Captcha رو زدم بره به روم بدی ؟
دوستان یک راهنمایی بفرمایید.

من تاجایشو که بلد بودم در اوردم ، که در عکس می بینید.
ID Yahoo Man : Mos_Pejo

r0ot$harp
جمعه 26 مهر 1387, 00:16 صبح
سلام
من یک عکس پیوست کردم.
من می خوام یک کاری کنم که به صورت زیر باشه :
1 - یک لیست از Room های یا هو Add کنم.(این حله)
2 - می خوام به طور اتوماتیک به صورتی که ROOM ها رو Add کردم بیاد و Captcha رو ازم بخاد ((به صورتی که در عکس هست)) بعد ID های موجود در ROOM ها رو در یک List برای من نمایش بده. (تقریبا حله)

مشکل من :مشکل من در قسمت اتوماتیک ، خودش بره تو لیست رومهای که Add کردم و روم رو باز کنه و وقتی کد Captcha رو زدم بره به روم بدی ؟
دوستان یک راهنمایی بفرمایید.

من تاجایشو که بلد بودم در اوردم ، که در عکس می بینید.
ID Yahoo Man : Mos_Pejo

دوست عزیز برای این کار باید از پکت اگر اشتباه نکنم شماره e07 استفاده کنید . که خودش یه مقوله ای دیگه داره . بهترین راه برای این کار استفاده از پکت ها هست . من همین برنامه رو با یه سری امکانات سرسام آور نوشتم ولی از Public کردنش معضورم و کسی خواست بگه بهش قیمت بدم . چون باید فکر کنیم تا کی مجانی واسه هم کار کنیم ؟

دوست عزیز شما وقتی Captcha رو میزنی باید به آدرس مربوط به Url Captcha همون Captcha Code رو بفرستین بعد یاهو به شما اجازه می ده در این لحظه در یکی از پکت های تعدا افراد رو نشون می ده باید اونها رو Split کنی و اگر مساوی با تعدا افراد بودی برای RooM بعدی .

باتشکر احسان

Mohsen_IS
جمعه 26 مهر 1387, 01:38 صبح
سلام
آقا احسان می تونید بیشتر در مورد e07 بگید؟

r0ot$harp
جمعه 26 مهر 1387, 13:12 عصر
سلام
آقا احسان می تونید بیشتر در مورد e07 بگید؟

دوست عزیز قبلا هم گفتم زیاد مطمئن نیستم که همین پکت باشه ولی من حدود دو ماه پیش این برنامه رو نوشتم و کاملا کار کرد در ضمن اینم بگم اگر کارها رو درست انجام بدین و Split یوزر ها درست انجام بشه تمام یوزر ها رو نشون می ده و هیچ مشکلی نداره و می تونی به راحتی به Room بعدی بری . برای رفتن به Room بعدی هم Winsock.close نکنی ها فقط دوباره اطلاعات ROOM جدید رو به سرور بفرست همسن .

در ضمن اون قسمتی که یوزر ها رو Split می کنه اینجا بزار تا بهت بگم درست هست یا نه ؟

باتشکر احسان

Mohsen_IS
جمعه 26 مهر 1387, 18:26 عصر
آقا احسان تست کردم
درست کار می کنه

saeid12
سه شنبه 17 دی 1387, 02:51 صبح
میشه به ما تازه کارا بیشتر توضیح بدین؟

3dboy1
سه شنبه 17 دی 1387, 05:40 صبح
با سلام
انشاء ا... بعد از محرم سورس برنامه Ysia رو ميزارم