View Full Version : سوال: انتقال اطلاعات داس به ویندوز
vahid_d_0101
جمعه 26 مهر 1387, 01:46 صبح
با سلام یه برنامه آموزش و پرورش هست که تو داس نوشته شده و تمام اطلاعات دانش آموزان را وارد میکنید و ذخیره میکنید حالا شما میتونید از این اطلاعات پشتیبان بگیرید که فایلهایی با پسوند dat به شما میده من میخوام این فایلها را به بانک اطلاعاتی اکسس ببرم این کارهم 100 در صد شدنی هست اگه کسی از این کار اطلاعاتی داره بزاره
sabair
جمعه 26 مهر 1387, 08:49 صبح
دوست اين امكان وجود ندارد
vahid_d_0101
جمعه 26 مهر 1387, 11:58 صبح
من این برنامه را دیدم 100 درصد هم شدنی هست خواهش میکنم اگه کسی بلده جواب بده نگید شدنی نیست من خودم این برنامه را با چشم خودم دیدم کار میکرد 100 درصد هم کار میکرد تمام اطلاعات را هم قشنگ در میاورد.
r0ot$harp
جمعه 26 مهر 1387, 13:05 عصر
من این برنامه را دیدم 100 درصد هم شدنی هست خواهش میکنم اگه کسی بلده جواب بده نگید شدنی نیست من خودم این برنامه را با چشم خودم دیدم کار میکرد 100 درصد هم کار میکرد تمام اطلاعات را هم قشنگ در میاورد.
وحید حان از شما دیگه انتظار نمی ره که بیای یه تاپیک تکراری دیگه بزنید .
همونطور که قبلا هم گفتم لطفا برنامه رو در اینجا قرار دهید .
تا برنامه نباشه به این راحتی ها نمی شه کمک کرد .
باتشکر احسان
vahid_d_0101
جمعه 26 مهر 1387, 13:12 عصر
یه سرچ کن ببین اون تاپیکو پاک کردم چون عنوان مناسبی نداشت در ضمن این برنامه را یکی 3 4 سال پیش برای دبیرستان ما نوشته بود برای ریجستریش هم حتما باید زنگ خودش بزنی تا کدشو بهت بده ولی خودم با اون برنامه کار کردم خوب جواب میداد خیلی خوب.
parsajey
جمعه 26 مهر 1387, 14:54 عصر
سلام به تمام اساتید
من هم 1 سال پیش وقتی تو آموزش و پرورش کار می کردم می خواستم این برنامه رو بنویسم که بتونه اطلاعاتی که در ( \SCHLSAL\DAT ) با پسوند DAT ذخیره شده رو تبدیل به یه بانک اکسس کنه . چون کار کردن با دانا تو مدارس کار هر کسی نیست نرم افزار کسل کننده و پر اشکالی هم هست از اون بدتر اینکه رو داس اجرا میشه
بانک دانا هم برای ذخیره کردن اطلاعات از شکل خاص و مخصوص خودش استفاده می کنه من که هر کاری کردم نتونستم بانکش رو رو اکسس اینپورت کنم
. این نرم افزار نزدید 30 سال تو آموزش پرورش کار کرده من هم ندیدم کسی کاری مثبتی تو تغیر دانا انجام بده حتی من سه سال پیش یه طرح به آموزش و پرورش دادم + (الگوریتم کار !!!!- برای اینکه بهشون ثابت بشه که از دانا کامل تر و بهتر هم میشه درست کرد) تا یک ماه دونبالش بودم وقتی دیدم هیچی همکاری نشد من هم ولش کردم
آقا وحید و دوستان گرامی ( این دانا جدا مشکل بزرگی هست اگه کسی تونست به بانک دانا دسترسی پیدا کنه حتما ما رو هم در جریان بزاره )
اگه هم کسی در ارتباط با دانا خواست کار کنه بگه من یک نونه از بانک دانا رو براش بفرستم ...
vahid_d_0101
جمعه 26 مهر 1387, 16:49 عصر
ولی parsajey (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=69137) من این برنامه را دیدم که اطلاعات داس را به ویندوز تبدیل میکنه خیلی خیلی هم خوب اطلاعات را تبدیل میکنه اگر بتونم یه نمونه از تبدیل اونو اینجا میزارم تا ببینید
خوب شما هم میتونید اون بانک را اینجا بزارید تا بچه ها باحاش کار کنن
vahid_d_0101
شنبه 27 مهر 1387, 16:02 عصر
کسی نتونست کاری بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
parsajey
شنبه 27 مهر 1387, 21:54 عصر
سلام
خوب اگه هست که خیلی خوب میشه ( نمی دونی کی نوشته ؟ ) خیلی از مشکل ها حل میشه
اطمینان داری که از اون دیتا های دانا استفاده میکنه ؟
هر کس هم این اطلاعات رو می خواد بگه براش بفرستم ( نمی تونم اینجا بزارم ) چون از مدارک دولتی به حساب میاد
aslan
یک شنبه 28 مهر 1387, 09:22 صبح
لطفا براي من بفرستينش
aslan.irani@gmail.com
davood59
یک شنبه 28 مهر 1387, 10:34 صبح
با سلام؛
دوست عزیز به نظر من اگه شما یه هماهنگی با شرکت قبلی(همون شرکتی که برنامه رو نوشته) انجام بدید بد نیست. مطمئناً اونا بهتر ازهر کسی دیگه ای میتونن بهتون کمک کنن. چرا که خودشون هم درگیر این کارها شدن و مطمئناً برای ارتقای سیستمهای خودشون به ویندوز از راهی استفاده می کنند که میتونه کار شما رو راه بندازه.
vahid_d_0101
یک شنبه 28 مهر 1387, 10:52 صبح
اطمینان داری که از اون دیتا های دانا استفاده میکنه ؟
خوب بزارید منم یه چیزایی را لو بدم
من 24 ساعت خدا دارم با این برنامه کار میکنم خیلی خیلی عالی کار میکنه پشتیبانی که از سیستم دانا گرفته ایم را ( دوتا دیسکت ) با این برنامه باز می کنیم این برنامه فایل های زیپ را باز کرده و درون دایرکتور خودش میریزه بعد میاد اون فایل های dat را میخونه و تبدیل به پایگاه اکسس میکنه خیلی خیلی کارش درسته
دوست عزیز به نظر من اگه شما یه هماهنگی با شرکت قبلی(همون شرکتی که برنامه رو نوشته) انجام بدید بد نیست. مطمئناً اونا بهتر ازهر کسی دیگه ای میتونن بهتون کمک کنن. چرا که خودشون هم درگیر این کارها شدن و مطمئناً برای ارتقای سیستمهای خودشون به ویندوز از راهی استفاده می کنند که میتونه کار شما رو راه بندازه
این کار هم کردیم شرکت حاظر نیست هیچ هم کاری بکنه حتی یه کوچولو راهنمایی هم نمیکنه :گریه:
r0ot$harp
یک شنبه 28 مهر 1387, 17:34 عصر
من 24 ساعت خدا دارم با این برنامه کار میکنم خیلی خیلی عالی کار میکنه پشتیبانی که از سیستم دانا گرفته ایم را ( دوتا دیسکت ) با این برنامه باز می کنیم این برنامه فایل های زیپ را باز کرده و درون دایرکتور خودش میریزه بعد میاد اون فایل های dat را میخونه و تبدیل به پایگاه اکسس میکنه خیلی خیلی کارش درسته
این کار هم کردیم شرکت حاظر نیست هیچ هم کاری بکنه حتی یه کوچولو راهنمایی هم نمیکنه :گریه:
دوست عزیز در مورد کد کردن که اونقدر که میگی و بزرگش می کنی کار شاخ و بزرگی نیست . آدم می تونی با 10 خط کد سیستم کدینگ خوب بنویسه .
یه بار قبلا بهت توضیح دادم که شما گفتی این چه ربطی به سوال من داره الان ربطش رو می گم .
اون گروه ها که میان Key می سازن واسه فایل های کد شده .
هم فایل کد شده را دارند هم فایل کد نشده .
اگر این فایل ها را داری با کمی تلاش و تجزیه تحلیل می تونی به جوابت برسی .
باتشکر احسان
parsajey
یک شنبه 28 مهر 1387, 20:32 عصر
سلام به تمام دوستان
آقا ASLAN من فایل رو براتون فراستادم ( کامل نیست - قسمتی از دیتا بیس دانا هست )
آقا وحید شما که به دیتا ها باید دسترسی داشته باشید ( - اگه هم نداری بگو به من برات بفرستم - ) خوب بسم الله .. .
من هم روش کار می کنم .. -- نمی شه نشست و کارو ول کرد - به قول شما یکی این کارو کرده ( ما که چیزی کم نداریم ازشون .. داریم ؟؟؟؟؟ )
hamed aj
یک شنبه 28 مهر 1387, 20:55 عصر
سلام دوستان؛
1 - برنامه ای که بهش اشاره کردین روی چه نوع فایل سیستمی کار میکنه؟ (FAT16 یا FAT32)
2 - اگر یه نمونه از این فایل های dat رو دارین برای من هم ارسال کنید تا بررسی کنم
hmdjrl@yahoo.com
e601
یک شنبه 28 مهر 1387, 22:01 عصر
. این نرم افزار نزدید 30 سال تو آموزش پرورش کار کرده من هم ندیدم کسی کاری مثبتی تو تغیر دانا انجام بده حتی من سه سال پیش یه طرح به آموزش و پرورش دادم + (الگوریتم کار !!!!- برای اینکه بهشون ثابت بشه که از دانا کامل تر و بهتر هم میشه درست کرد) تا یک ماه دونبالش بودم وقتی دیدم هیچی همکاری نشد من هم ولش کردم
نمی شه نشست و کارو ول کرد - به قول شما یکی این کارو کرده ( ما که چیزی کم نداریم ازشون .. داریم ؟؟؟؟؟ )
با سلام
یه توضیح خارج از بحث داشتم برای دوستان. باور کنید نمیخوام ارزش زحمت دوستان عزیزم مخصوصا جنابparsajey رو کم کنم... کاری که شما انجام دادید خیلی خوبه ولی تجربه نشون داده با آموزش پرورش نمیشه کار کرد!!!! یعنی متاسفانه کسی اهمیت واسه این چیزا قائل نیست!!! ما خودمون یه برنامه(البته در یه زمینه دیگه بود و ارتباطی با این کاری که شما انجام دادید نداشت) با امکانات زیاد و کاربردی و ارزان(واقعا مفت) و خیلی مزایای دیگه نوشتیم و به آموزش پرورش ارائه کردیم. حدود یک سال دنبالش بودیم تا حد رئیس سازمان استان تهران ، مشاور رئیس جمهور و رئیس منطقه و که و که و که رفتیم ولی همه مارو پاس میدادن به یکی دیگه و آخرم که خیلی بهمون حال دادن گفتن طرحتون رو بدید ما بررسی کنیم تماس بگیریم که اگه کسی با شما تماس گرفت با ما هم تماس گرفتن!!!!!!!!!!!!!!!
در هر حال خواستم بگم اینجور طرحها که یه طرفش آموزش پرورش هست امیدی به عاقبت به خیر شدن نیست. فقط میتونه یه تجربه مفید باشه که در پروژه های بعدی خیلی کارتون رو راه بندازه...
ببخشید که پریدم وسط بحث ولی ولش نکنید مطمئن باشید بعدها به دردتون میخوره (مثل خود من)
موفق باشید...
parsajey
یک شنبه 28 مهر 1387, 22:47 عصر
با سلام
یه توضیح خارج از بحث داشتم برای دوستان. باور کنید نمیخوام ارزش زحمت دوستان عزیزم مخصوصا جنابparsajey رو کم کنم... کاری که شما انجام دادید خیلی خوبه ولی تجربه نشون داده با آموزش پرورش نمیشه کار کرد!!!! یعنی متاسفانه کسی اهمیت واسه این چیزا قائل نیست!!! ما خودمون یه برنامه(البته در یه زمینه دیگه بود و ارتباطی با این کاری که شما انجام دادید نداشت) با امکانات زیاد و کاربردی و ارزان(واقعا مفت) و خیلی مزایای دیگه نوشتیم و به آموزش پرورش ارائه کردیم. حدود یک سال دنبالش بودیم تا حد رئیس سازمان استان تهران ، مشاور رئیس جمهور و رئیس منطقه و که و که و که رفتیم ولی همه مارو پاس میدادن به یکی دیگه و آخرم که خیلی بهمون حال دادن گفتن طرحتون رو بدید ما بررسی کنیم تماس بگیریم که اگه کسی با شما تماس گرفت با ما هم تماس گرفتن!!!!!!!!!!!!!!!
در هر حال خواستم بگم اینجور طرحها که یه طرفش آموزش پرورش هست امیدی به عاقبت به خیر شدن نیست. فقط میتونه یه تجربه مفید باشه که در پروژه های بعدی خیلی کارتون رو راه بندازه...
ببخشید که پریدم وسط بحث ولی ولش نکنید مطمئن باشید بعدها به دردتون میخوره (مثل خود من)
موفق باشید...
سلام با تمام اساتید
دوست عزیز با شما کاملا موافقم .. ( من چند سالی تو آموزش و پرورش کار می کردم می دونم چی میگذره اون تو - )
من هم نخواستم این کار رو برای آموزش و پرورش انجام بدم چون می دونم در هر صورت به جایی نمی رسه
من این کارو برای مدارسی یا حداقل بخش امور ماشینی مدارس - می خواستم انجام بدم
چون کار کردن با دانا تو داس .! فکر کنم کار کاربر معمولی که فقط با WIN کار کرده نیست.
تازه خدا نکونه رو کامپیوتر هم داس داشته باشی هم WIN = اون موقه می فهمی دانا چیه ... !!
مشکلات زیاده تو دانا ... که اگه بخوام بگم به چند صفحه ای میشه .. !!!:متفکر:
parsajey
یک شنبه 28 مهر 1387, 22:55 عصر
سلام دوستان؛
1 - برنامه ای که بهش اشاره کردین روی چه نوع فایل سیستمی کار میکنه؟ (FAT16 یا FAT32)
2 - اگر یه نمونه از این فایل های dat رو دارین برای من هم ارسال کنید تا بررسی کنم
hmdjrl@yahoo.com
این برنامه رو داس اجرا میشه پس فایل سیستم= FAT16
براتون هم فرستادم .
vahid_d_0101
یک شنبه 28 مهر 1387, 23:17 عصر
بچه ها من یه چیزایی کشف کردم نمیدونم به درد میخوره یا نه
vahid_d_0101
یک شنبه 28 مهر 1387, 23:35 عصر
تو اون فایلهایی که گذاشتم میشه فهمید که تو کدوم از فایهای dat نام دانش آموز تو کدوم نام معلم و .... هست چندتا چیز دیگه هم داشت که نفهمیدم مثلا برای کد دانش آموزی و تاریخ تولد و ....
vahid_d_0101
دوشنبه 29 مهر 1387, 22:32 عصر
کسی رو اون فایلها کار کرد یا نه بچه ها کمکم کنید.
parsajey
دوشنبه 29 مهر 1387, 22:56 عصر
کسی رو اون فایلها کار کرد یا نه بچه ها کمکم کنید.
سلام وحید جان من فایلت رو گرفتم اطلاعات خوبی داره . یه xStartPos هست که شروع اطلاعات هست و یه سری فیلد دیگه با همین موضوع ها
حالا نمی دونم این شروع چی رو میگه شاید رکورد !!!!!!!!!!!!!.
من رکورد به رکورد فایل رو باز کردم ولی به چیزی برام برنگردوند احتمالا کد کرده دیتا ها رو ...
vahid_d_0101
دوشنبه 29 مهر 1387, 23:01 عصر
اینم یه کم اطلاعات دیگه یه فایل DLL هست که فقط پسوندش DLL هست شما این فایلو تو اکسس باز کنید یه اطلاعاتی توش هست.
vahid_d_0101
دوشنبه 29 مهر 1387, 23:21 عصر
اینم تو همین سایت پیدا کردم ولی من نتونستم باهاش کاری کنم گفتم نکنه بشه باهاش کار کرد اینم حرف خود نویسنده
1- یک جدول از هر نوعی که دوست داری تحت ویندوز آماده می کنی Paradox,Access,SQL, ...
2- در یک فرم دوتا جدول ( داس و ویندوز ) را قرار می دهید و ارتباطات لازم با Datasource و Dbgraid هر یک را برقرار می کنید .
3- در یک حلقه اطلاعات جدول تحت داس را خوانده و با تابع تبدیل ( داس به ویندوز ) آن اطلاعات را در جدول مقصد درج می کنید
Mehdi Asgari
دوشنبه 29 مهر 1387, 23:27 عصر
برای دانا یه مبدل هست که میتونی تو اینترنت پیدا کنی لینکشو (فروشیه)
مشکل کار با این فایل های dat که میگید ، اینه که ما نمی دونیم فرمت رکورد ها و فیلد ها چیه.
من یه زمان می خواستم برای شرکت قبلیمون این کارو بکنم.
کلا نتونستم یه الگوی منظم پیدا کنم که از روش بتونم درست اطلاعات رو استخراج کنم (مثلا رو Students.dat که می خواستم کار کنم ، یهو 80 درصد داده ها رو فقط استخراج می کرد. بقیه رو نمی شناخت)
ولی خب کسی که مصمم باشه میتونه این کارو بکنه
کدش رو پیدا نمی کنم ، چیزایی که یادمه اینه که تو ویندوز 98 ، پس از اجرای sepand ، فایل dat رو تو Edit باز می کردم (شایدم فایل report ای بود که از dat ها تولید می شد توسط یه ابزار تو همون پوشه)
همه چیز عین یه جدول مرتب بود
(کاری رو که گفتم بکنید ، متوجه میشید چی میگم. توضیح بیشتر نمی تونم بدم چون چیز بیشتری یادم نمی یاد)
یا فایل students.dat و یا فایل report ای که ازش تولید شده. می بینید که خیلی منظم داده ها در فرمت جدولی قرار گرفتن.
(اگه کدش رو پیدا کردم و اجازه هم داشتم ، براتون میذارم ، بلکه کمکی کرد)
(یادتون باشه کاراکترهای فارسی رو باید از روی شمارۀ اسکی شون بشناسید یعنی ببینید مثلا Sepand برای حروف فارسی از چه اعدادی استفاده می کنه. من فکر کنم از switch استفاده کرده بودم.)
در ضمن بین رکورد ها از یه delimiter که متشکل از یه سری کاراکتر عجیب غریب بود ، استفاده کرده بودن
vahid_d_0101
دوشنبه 29 مهر 1387, 23:38 عصر
از مدیرانی که خیلی کم پیدا هستند تقاضا دارم یه کمکی کوچیکی بکنن خیلی این کار مهمه
r0ot$harp
سه شنبه 30 مهر 1387, 01:02 صبح
از مدیرانی که خیلی کم پیدا هستند تقاضا دارم یه کمکی کوچیکی بکنن خیلی این کار مهمه
دوست عزیز عجله به هیچ عنوان کاری را پیش نمی برد .
ببینید خیلی چیزها تا امروز دیده شده که بعد از حل اون موضوع کار ها آسان شده .
دو مثال می زنم از دو کد کننده اطلاعات :
یکی در مورد کد کننده پکت های Yahoo . ببینید کسی که اون DLL معروف در مورد کار با Yahoo رو نوشت با تجزیه و تحلیل پکت های ارسالی تونست رمز گشایی کنه و روش رو پیاده سازی کنه .
دیگری در مورد سیستم Repair فایلهای دانلودی که تمام قسمت های فایل ناقص در یه فایل به نام .Seg ریخته می شه . تمام این روش ها با استفاده از تجزیه تحلیل صورت گرفته .
دوست عزیز درخواست شما از مدیران کاری بی فایده است چون هرکسی در تمام علم ها سر رشته ندارد . خود من از کرک چیزی زیادی نمی دونم ولی یه کرکر شاید از VB و بسیاری از مباحث چیزی ندونه .
بازهم می گم این چیزی نیست که تمام مردم و برنامه نویسان گیرش باشن و ازش استفاده کنند . از 100000 فقط 2 نفر احتیاج به این سیستم دارند پس باید خودشون روشی رو پیاده سازی کنند .
باتشکر احسان
sh2007
سه شنبه 30 مهر 1387, 10:53 صبح
سلام دوستان
دوستان در رابطه با تبديل dbf در mdb نيز اگه مطلبي هست بيان بشه خصوصا تغيير فونتها البته برنامه هاي مبدلي هست والي ما چطور اونو با وي بي بنويسيم
r0ot$harp
سه شنبه 30 مهر 1387, 16:47 عصر
سلام دوستان
دوستان در رابطه با تبديل dbf در mdb نيز اگه مطلبي هست بيان بشه خصوصا تغيير فونتها البته برنامه هاي مبدلي هست والي ما چطور اونو با وي بي بنويسيم
دوست عزیز شما اصلا می دونین کجا سوال کردین ؟
این تاپیک چه ربطی به سوال شما داره > ؟
یه خورده موضوع تاپیک رو بررسی کنید بعد تاپیک بزنید .
باتشکر احسان
vahid_d_0101
سه شنبه 30 مهر 1387, 16:49 عصر
بچه ها خواهش میکنم موضوع تاپیک را عوض نکنید بزارید تو همین روال بمونه
خواهش میکنم....................
sh2007
چهارشنبه 01 آبان 1387, 10:08 صبح
بچه ها خواهش میکنم موضوع تاپیک را عوض نکنید بزارید تو همین روال بمونه
خواهش میکنم....................
دوستان عزيز سلام
موضوع تايپيك اتقال اطلاعات داس به ويندوز مي باشد
خب dbf هم خودش تحت داس است با فاكس نوشته شده و يك مشكل مهمي مي باشد كه مي توان در كنار بررسي فايلهاي دت آنرا نيز بررسي كرد چون تايپيك مراجعه كننده زياد دارد در اين مورد بحث شود (با توجه به موضوع تايپيك ) مطمئنا براي همه اهالي فن مفيد خواهد بود
البته برنامه هي مبدل وجود دارد اما با وي بي نيستند
حال اگر دوستان تا بحال در اين موضوع تحقيقي كرده اند بيان كنند تا همه استفاده كنند:تشویق::تشویق::تشویق::تش یق::تشویق:
majjjj
چهارشنبه 01 آبان 1387, 10:26 صبح
اين برنامه دانا با چه زباني نوشته شده اگه براتون مقدور هست يك عكس از محيط برنامه بزارين
vahid_d_0101
چهارشنبه 01 آبان 1387, 14:51 عصر
این برنامه من حدس میزنم با دلفی باشه یعنی 92 درصد میگم با دلفی هست این دوتا عکس هم گذاشتم تا بدونید برنامه وجود داره
vahid_d_0101
چهارشنبه 01 آبان 1387, 23:21 عصر
من این برنامه را پیدا کردم فقط اطلاعات را درهم تبدیل میکنه البته سورس نیستا ولی شاید بشه روش کار کرد بچه ها شما هم کمک کنید
http://www.heliasystem.net/convertor.aspx
majjjj
پنج شنبه 02 آبان 1387, 07:48 صبح
براي اينكه بفهميد با چه زباني نوشته شده ميتونيد از برنامه اي كه پيوست كردم استفاده كنيد
تو سايت خودمون يك برنامه از اقاي حسينيان تو بخش فاكس پرو هست اون رو هم يك نگاهي بكنيد سورس هم داره ولي به نظر من با وجود احتمال اينكه برنامه ديتا ها رو كد ميكنه و با توجه به صحبتهاي خود شما بايد ابتدا الگوريتم ديكد كردن رو پيدا كنيد
r0ot$harp
پنج شنبه 02 آبان 1387, 10:11 صبح
براي اينكه بفهميد با چه زباني نوشته شده ميتونيد از برنامه اي كه پيوست كردم استفاده كنيد
تو سايت خودمون يك برنامه از اقاي حسينيان تو بخش فاكس پرو هست اون رو هم يك نگاهي بكنيد سورس هم داره ولي به نظر من با وجود احتمال اينكه برنامه ديتا ها رو كد ميكنه و با توجه به صحبتهاي خود شما بايد ابتدا الگوريتم ديكد كردن رو پيدا كنيد
دوست عزیز من هیچ برنامه ای رو مثل Peid قبول ندارم . واقعا قوی هست
اینم لینک سایتش :
http://www.softpedia.com/get/Programming/Packers-Crypters-Protectors/PEiD-updated.shtml
باتشکر احسان
majjjj
پنج شنبه 02 آبان 1387, 10:42 صبح
خوب بله من هم اين برنامه كه شما معرفي كردين رو از سايت ايران ويج قسمت هك و كرك قبلا برداشته بودم اين برنامه كه شما معرفي كردين هم همين كار رو ميكنه البته من اين دو تا رو باهم مقايسه نكردم
ولي در كل اگه مشخص بشه برنامه اي كه در اين تايپيك بحث ميشه با چه زباني نوشته شده ميشه حدس زد كه بانك اطلاعاتي كه تو اون زبان بيشتر استفاده ميشه هم ممكنه براي اين برنامه استفاده شده باشه
مثلا اكثر بانكهاي اطلاعاتي كه تو بيسيك استفاده ميشه اكسس هست
اين هم لينك دانلود peid البته ازپست شماره 17
http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=7113&page=2
vahid_d_0101
پنج شنبه 02 آبان 1387, 23:06 عصر
هیچ کدوم از این برنامه ها نمیتونه برنامه را باز کنه فکر کنم با دلفی باشه شما الان فکر کنید با ذلفی نوشته شده
vahid_d_0101
شنبه 04 آبان 1387, 09:59 صبح
این فایل یه کلید برای تبدیل کاراکتر های داس به ویندوز هست باید اطلاعات داس را تو برنامه باز کنیم و کراترهای اونو به کارکترهای فایل ضمیمه تبدیل کنیم :متعجب:
vahid_d_0101
شنبه 04 آبان 1387, 18:17 عصر
بچه ها شما هم یه کمکی بکنید وقت تنگه
من چیزی که فهمیدم اینه که (شاید ) باید کاراکترهای اون بانک که تو پست قبلی گذاشتم را با کارکترهای بانک اطلاعاتی داس عوض کنیم یعنی من فکر میکنم 50 درصد این جوری باشه بچه ها جون هرکی دوست دارید کمکم کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.