ورود

View Full Version : سوال: اشتراک اینترنت بر روی شبکه باسیم و بیسیم

FirstLine
جمعه 26 مهر 1387, 10:53 صبح
با سلام
یک شبکه داخلی با 24 نود داریم. که درست کار میکند.
یک عدد مودم ADSL linksys هم داریم که روی هاب است و در حال حاضر همه کامپیوترها با آن میتوانند بدون محدودیت به اینترنت وصل شوند.
لازم است که اینترنت بصورت بیسیم برای تعدادی لبتاپ نیز ارائه شود.
1- آیا با استفاده از wifi و سیستم بیسیم مودم مودم ADSL linksys که خودش هم dhcp داره میشه به اینترنت وصل شد؟ یا نیاز به قراردادن یک اکسس پوینت جدید است؟
2- چجوری میشه میزان پهنای باند اینترنت اشتراک گذاشته شده را بصورات مساوی بین همه کلاینتها تقسیم کرد؟
3- اگر بخوام پهنای باند را مدیریت کنم به سرور مجزا نیاز دارم؟
4- چجوری میتونم کاری کنم که همسایه ها نتوانند از اینترنت ما استفاده کنند؟
5- اگر بخواهم یوزر نیم پسورد و یا vpn به همه کاربرها بدهم به چه چیزهایی نیاز دارم؟
6- در صورتیکه یه ویندوز سرور بزارم و اینترنت را روی ان برای کلاینتها شیر کنم :
6-1- چجوری اکانتینگ یا یوزر نیمها را تعریف کنم؟ آیا با یوزرهای ویندوز میشود؟
** 6-2- در این صورت آیا نیاز به یک اکسس پوینت جدید دارم یا میتوان از همان مودم adsl linksys دو استفاده (هم adsl و هم حالت اکسس پوینت) را کرد؟ (مثلا در این حالت باید dhcp مودم را فعال کرد یا سرور)

7- با کمترین هزینه چجوری میشه این کار را انجام داد؟
8 - لطفا نرم افرارهای مورد نیاز را نیز معرفی بفرمایید.
9- برنامه جهت مدیریت پهنای باند برای این سیستم چی مناسبه؟
با تشکر

online_mansoor2007
جمعه 26 مهر 1387, 11:24 صبح
با سلام
یک شبکه داخلی با 24 نود داریم. که درست کار میکند.
یک عدد مودم ADSL linksys هم داریم که روی هاب است و در حال حاضر همه کامپیوترها با آن میتوانند بدون محدودیت به اینترنت وصل شوند.
لازم است که اینترنت بصورت بیسیم برای تعدادی لبتاپ نیز ارائه شود.
1- آیا با استفاده از wifi و سیستم بیسیم مودم مودم ADSL linksys که خودش هم dhcp داره میشه به اینترنت وصل شد؟ یا نیاز به قراردادن یک اکسس پوینت جدید است؟
2- چجوری میشه میزان پهنای باند اینترنت اشتراک گذاشته شده را بصورات مساوی بین همه کلاینتها تقسیم کرد؟
3- اگر بخوام پهنای باند را مدیریت کنم به سرور مجزا نیاز دارم؟
4- چجوری میتونم کاری کنم که همسایه ها نتوانند از اینترنت ما استفاده کنند؟
5- اگر بخواهم یوزر نیم پسورد و یا vpn به همه کاربرها بدهم به چه چیزهایی نیاز دارم؟
6- در صورتیکه یه ویندوز سرور بزارم و اینترنت را روی ان برای کلاینتها شیر کنم :
6-1- چجوری اکانتینگ یا یوزر نیمها را تعریف کنم؟ آیا با یوزرهای ویندوز میشود؟
** 6-2- در این صورت آیا نیاز به یک اکسس پوینت جدید دارم یا میتوان از همان مودم adsl linksys دو استفاده (هم adsl و هم حالت اکسس پوینت) را کرد؟ (مثلا در این حالت باید dhcp مودم را فعال کرد یا سرور)

7- با کمترین هزینه چجوری میشه این کار را انجام داد؟
8 - لطفا نرم افرارهای مورد نیاز را نیز معرفی بفرمایید.
9- برنامه جهت مدیریت پهنای باند برای این سیستم چی مناسبه؟
با تشکر

سلام .
1- مودم ، مودم وایرلس هست ؟
2- با برنامه های مدیریت پهنای باند ( نیاز به سرور دارید یا اینکه برنامه را روی هر کلاینت نصب و تنظیم کنید که البته کلاینت های می تونن برنامه رو ببندن ! )
3- بله
4- اگه منظورتون اینه که همسایه ها سیگنال شما رو دریافت نکنند باید بگم که این کار پاک کردن صورت مسئله هست نه راه حل . شما باید یک سیستم اکانتیک راه بندازید که کاربر ها به اون VPN بزنند و در غیر اینصورت اینترنت نداشته باشند و VPN زدن هم لازمش ارائه یوزرنیم و پسورد از طرف شماست .
5- به یه سرور و راه اندازی سرویس های مورد نیاز ( RRas- Accounting , ... )
1-6 - وقتی اکانتینگ راه انداختید تعریف یوزر ها در آ« کاری نداره !!! با یوزر های ویندوز میشه اما نمیشه مدیریت خوبی روش داشت .
2-6 - در این صورت باید یک سرور راه بندازید . اینترنت را به سرور منتقل و سپس از طریق یک اکسس پوینت جداگانه اون را پخش کنید .

7- شما به یک سرور و یک اکسس پوینت نیاز داری ، همین . که قیمت اکسس پوینت پس از تعیین اکسس پوینت مورد نیاز قابل بیان هست .
8- نرم افزار اکانتینگ مثل NTTac Plus - یک فایروال برای انجام عمل Nat مثل Winroute - نصب و راه اندازی RRas - نرم افزار مدیرین پهنای باند مثل Bandwidth Contoroller
9- رجوع به 8

10 - وای چه طولانی . خسته شدم !!!

بای

FirstLine
جمعه 26 مهر 1387, 21:14 عصر
با سلام
1- بله مودم وایرلس لینک سیس است. Modem ADSL WireLess LinkSys
آیا این مودم علاوه بر ارائه اینترنت ADSL میتواند کار اکسس پوینت را هم انجام دهد؟ یا اینکه باید یه اکسس پوینت جداگانه تهیه کنم؟
(از لطف ، صبر و حوصله شما دوست عزیز سپاسگزارم)
با تشکر

MEHRADIS
شنبه 04 آبان 1387, 13:29 عصر
با سلام خدمت دوستان، من می خوام نرم افزاری مشابه nttac plus که گفتید بنویسم ( به زبان دلفی ) تا کار accounting رو انجام بدم. کسی می تونه کمک کنه؟ بیاین باهم اینکارو انجام بدیم. خیلی جذابه...

online_mansoor2007
شنبه 04 آبان 1387, 22:02 عصر
با سلام خدمت دوستان، من می خوام نرم افزاری مشابه nttac plus که گفتید بنویسم ( به زبان دلفی ) تا کار accounting رو انجام بدم. کسی می تونه کمک کنه؟ بیاین باهم اینکارو انجام بدیم. خیلی جذابه...

سلام

فکر نمی کنید اینجا مکان مناسبی برای طرح این موضوع نیست؟؟؟؟ بهتره جایه دیگه ای مطرح کنید . اجاره بدید تاپیک از بحث خودش خارج نشه .

ببخشیدااااااااااااااااااا اااااا:قلب:

بای

اصغر (پآچ)
دوشنبه 06 آبان 1387, 12:05 عصر
سلام دوستان

من یه شبکه خیلی کوچیک محلی (حدود 7 کامپیوتر) دارم که دامین رو با ویندوز سرور 2003 کنترل می کنم و با یه DialUp به اینترنت متصل میشیم، حالا میخوام این اینترنت رو توی شبکه مشترک کنم که کاربر خاصی تو یه زمان خاصی مثلا 9 الی 10 بتونه استفاده کنه! با چه نرم افزاری می تونم این کار رو انجام بدم؟

در ضمن شهرستانی که من توش کار میکنم اینترنت پرسرعت ADSL نداره و من باید با همین DialUp اینکار رو بکنم.

من توی یه شرکتی دیدم که میومدن توی Internet Option یه آی پی و یه پورت رو وارد میکردند و ازطریق Lan به اینترنت دسترسی داشتن اما هرچی آپی سرور رو توی اون قسمت وارد می کنم نمی تونم از اینترنت توی کلاینت ها استفاده کنم یعنی پورتش رو نمیدونم باید چی ست کنم!
این پورت رو چطوری میتونم پیدا کنم؟

باتشکر موفق و موید باشید

اصغر (پآچ)
پنج شنبه 09 آبان 1387, 00:16 صبح
سلام

تو این زمینه راهنما نداریم؟

شوخی کردم از تمام دوستان که می تونن منو راهنمایی کنن درخواست میکنم

موفق و موید باشید

اصغر (پآچ)
شنبه 11 آبان 1387, 12:25 عصر
سلام
حداقل اسم یه نرم افزار معرفی کنید

موفق و موید باشید

online_mansoor2007
شنبه 11 آبان 1387, 17:53 عصر
سلام دوستان

من یه شبکه خیلی کوچیک محلی (حدود 7 کامپیوتر) دارم که دامین رو با ویندوز سرور 2003 کنترل می کنم و با یه DialUp به اینترنت متصل میشیم، حالا میخوام این اینترنت رو توی شبکه مشترک کنم که کاربر خاصی تو یه زمان خاصی مثلا 9 الی 10 بتونه استفاده کنه! با چه نرم افزاری می تونم این کار رو انجام بدم؟

سلام دوست من

این چند روز اصلاً حس جواب دادن نداشتم . دوستان دیگه هم انگار بدتر از من بودند:قهقهه: در هر صورت ببخشید
با توجه به توضیحاتی که دادید بهترین و جالبترین راه حل راه اندازی VPN هست . VPN را راه بندازید و یه برنامه Accounting مثل NTTac Plus نصب کنید و توسط برنامه اکانتینگ یوزر هایی که قرار هست از اینترنت استفاده کنند را مدیریت کنید . یعنی یوزر را با مشخصات مورد نظر مثل همون ساعت اتصال و ... ایجاد کنید و به یوزر مورد نظر بدید . لازم به ذکر هست که باید Nat رو هم راه اندازی کنید . برنامه Winroute برای راه اندازی Nat برنامه خوبی هست، من تست کردم . که در این صورت در Winroute تنها زمانی Nat اتفاق می افته که کاربر مورد نظر VPN زده باشه !

اگه نیاز به توضیح بیشتر بود باز در خدمتم

بای:چشمک:

اصغر (پآچ)
یک شنبه 26 آبان 1387, 11:10 صبح
سلام دوست من
ببین همه کلاینت های من به صورت Lan به هم متصل هستند برای Vpn، آیا لزومی داره که کلاینت ها با یه مودم جداگانه به سرور وصل بشن یا با همین کابل شبکه هم میشه اتصال پیدا کنند؟

مطلب بعدی اینه که من از خود برنامه های ویندوز سرور برای راه اندازی Nat میتونم استفاده کنم؟ VPN چطور؟

برای تعریف کاربرانی که به صورت VPN باید متصل بشن از کجا باید استفاده کنم؟
کاربرانی که توی Active Directory ثبت شدن امکان استفاده از VPN رو ندارن؟

با تشکر از اینکه راهنماییم میکنی!

موفق و موید باشی

mostafaaa
یک شنبه 26 آبان 1387, 12:04 عصر
آیا لزومی داره که کلاینت ها با یه مودم جداگانه به سرور وصل بشنخیر نیازی نیست.

مطلب بعدی اینه که من از خود برنامه های ویندوز سرور برای راه اندازی Nat میتونم استفاده کنم؟ VPN چطور؟بله امکانپذیره باید RAS رو نصب و کانفیگ کنی. منتها امکاناتی که بهتون میده محدوده.

برای تعریف کاربرانی که به صورت VPN باید متصل بشن از کجا باید استفاده کنم؟همون طور که دوستان گفتن هم میتونید از برخی از نرم افزارهای اکانتینگ نظیر NttacPlus استفاده بکنید و هم از AD.
حالا نظر خودم.
به نظر من اصلا منطقی نیست که واسه چند تا کلاینت و یه اینترنت دایل آپ خودت رو درگیر راه اندازی سرور Vpn بکنی. اگه سیستمها ثابت هستند و یوزرها هم از سیستمهای خودشون همیشه استفاده میکنن. میتونی با همون Winrout که دوستمون نام برد Nat رو انجام بدی و واسش Scheduler تعریف کنی که فلان IP یا User یا ... از ساعت فلان تا فلان اینترنت داشته باشه. البته من خودم ISA رو ترجیح میدم ولی به سادگی Winrout نیستش.