View Full Version : تنظیمات سرور 2003 (فوری)
teamnet
جمعه 26 مهر 1387, 11:56 صبح
با سلام به اساتید محترم این بخش
من 20 کلاینت دارم همراه با یک سرور
خوب میخوام از این به بعد این کلاینتها از طریق سرور من اینترنت بگیرن
مودم usb هستش که نصب می شه حالا یه مشکل دارم من AD رو نصب می کنم دامین هم می سازم .
حالا زمانی که میخوام یک کلاینت رو عضو دامنه کنم از من یوزر و پس می خواد یا اصلا میگه یوزر نیست .
حالا من میام ادمین رو میدم و طرف عضو میشه اما یه یوزر جدید براش ساخته میشه .
چطور میتونم همون یوزری که هست عضو دامنه کنم بدون اینکه تغییراتی داشته باشه . بعنوان مثال یوزر جدید نسازه .
ای پی توسط dhcp اتوماتیک داده بشه ...
ممون میشم کمک کنین
BraveMind
سه شنبه 07 آبان 1387, 14:54 عصر
من هم تقریبا همین کار رو میخوام بکنم کسی هست جواب بده
فرزام امیرصالحی
سه شنبه 07 آبان 1387, 15:15 عصر
منظورتون از یوزر جدید چیه ؟
وقتی یک کامپیوترو میخوای ببری تو یه شبکه وقتی اسم دامین رو میدی بهش ازت یوزر و پسورد میخواد که اینکارو میتونی با administrator یا یه یوزر دیگه که عضو گروه admin هست انجام بدی و وقتی سیستم میاد بالا باید با یه یوزر شبکه که تو اوی active directory براش تعریف میکنی لاگین کنه...حالا این وسط مشکلت چیه ؟
kusha313
سه شنبه 07 آبان 1387, 16:17 عصر
یادت باشه وقتی داری یه یوزر رو عضو دومین می کنی باید یوزر و پسورد سرورت رو بدی تا عضو دومین بشه
hamidSHA
چهارشنبه 08 آبان 1387, 13:29 عصر
سلام
اشتباه شما همینجاست که میخوای همون یوزر و پسوورد رو عضو دامین کنی
هر کامپیوتر وقتی عضو دامین میشه موقع login دو حالت برای ورود به سیستم داره 1- local
2-domain ........ وقتی با حالت local میخوای وارد سیستم بشی باید از یوزر و پسووردهای استفاده کنی که در داخل خود سیستم ساخته شده ولی وقتی domain رو انتخاب میکنی باید از یوزر و پسوورد هایی استفاده کنی که در داخل ad ساخته شدند .
Daleeeeer
چهارشنبه 08 آبان 1387, 14:38 عصر
سلام.
حالا زمانی که میخوام یک کلاینت رو عضو دامنه کنم از من یوزر و پس می خواد یا اصلا میگه یوزر نیست . حالا من میام ادمین رو میدم و طرف عضو میشه
یوزری که وارد می کنی یا باید ادمین باشه یا عضو گروه ادمین. هر چند که یوزر عضو گروه ادمین باشه محدودیت داره در عضو کردن.
وقتی هم که تو دامین عضو می شی یا می تونی از طریق یوزرهایی که تو AD ساختی وارد شی یا یوزرهایی که local باشن.
من باز نفهمیدم مشکلت کجاست.
یا علی
delphi77
شنبه 02 آذر 1387, 15:58 عصر
سلام Daleeeeer
اگه می توانید این را هم جواب بدهید
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=637412#post637412
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.