ورود

View Full Version : بازی دوز

hani bageri
جمعه 26 مهر 1387, 18:40 عصر
سلام
من می خوام یه بازی دوز با وی بی بنویسم که تحت شبکه باشه! یعنی روی دو تا کامپیوتر بتونه کار کنه
کسی می تونه کمکم کنه یا اینکه سورس برنامه رو داشته باشه!
ممنون

shask00l
جمعه 26 مهر 1387, 18:52 عصر
حوصله توضیح زیاد ندارم .. ولی چنتا راهنمایی کوچیک میکنم که مراحل انجام کار دستت بیاد

اول بازی دوزت رو خیلی ساده بنویس طوری که دو نفر بتونن کنار هم روی یک کامپیوتر بازی کنن (این کاری نداره)

بعد برو سراغ بحث شبکه .
بصورت معمول دوتا برنامه باید حرکت بازیکنها رو برای هم بفرستند و منتظر حرکت بعدی بمونن.
این پیامها رو میتونی بصورت text بین دوتا برنامه ارسال کنی . برای روش ارسال هم بگرد دنبال برنامه های ip chat که توی اینترنت ریخته (اولین مثال برنامه نویسی در شبکه همینه به همین دلیل خیلی زیاده) . با کمک نمونه کد این برنامه ها میفهمی که چطوری دوتا برنامه باید پیغام رد و بدل کنند .

و 1 مشکل دیگه اینکه دوتا کاربر که از هم فاصله دارن باید 1 جوری با هم کنار بیان که کدوم اول بازی رو شروع کنه . ضمنا باید آدرس ip همدیگرو داشته باشن ..

hani bageri
جمعه 26 مهر 1387, 19:14 عصر
می تونین برام برنامه شو بذارین؟
البته می دونم خواسته زیادیه

hani bageri
شنبه 27 مهر 1387, 08:06 صبح
کسی نمی تونه کمک کنه؟

shask00l
شنبه 27 مهر 1387, 11:36 صبح
دوست عزیز ... شما قراره بعدا وارد بازار کار بشی و اگه حالا نتونی همچین کد ساده ای رو بنویسی بعدا میخای چیکار کنی ... ؟ هرچغدر که بخای راهنماییت میکنم .. ولی کد آماده .... خیر

Mbt925
یک شنبه 28 مهر 1387, 12:35 عصر
نوشتن بازي دوز تحت شبكه جز برنامه هاي سطح پايين مرتبط با شبكه محسوب ميشه.

نمونه هاي ساده ي زيادي براي كار در شبكه در بخش وجود داره.
شما كافيه فقط ارسال متن رو ياد بگيريد.

با يادگيري اين موضوع مي تونيد نتيجه حركت يك كاربر رو به ديگري ارسال كنيد و بازي رو ادامه بديد.