ورود

View Full Version : ماکزیمم سطرهای واکشی شده

Bahar_HS
شنبه 27 مهر 1387, 06:54 صبح
با سلام
در قسمت Return Top.... یک جدول ، در پنجره ی :

Number of rows
Maximum number of rows to fetch

این مقدار ماکزیمم رو چه طور باید تنظیم کرد؟
اگر تعداد سطرهای واکشی بیشتراز مقدار تعیین شده در این قسمت باشه ، چه اتفاقی
می افته ؟

baran_mehr
شنبه 27 مهر 1387, 15:55 عصر
منظورتون رو خیلی واضح نرسوندید آیا میخواهین اول یک سری از سطرهای جدوئل رو خارج کنید و سپس بزرگترین مقدار اون رو بدست بیارید؟؟؟
اگر اینطور هست باید اول با یک دستور Select اطلاعات خودتون رو واکشی کنید و نتیجه اون رو به دیک دستور Select دیگه بدید که از تابع max استفاده شده

Bahar_HS
شنبه 27 مهر 1387, 16:21 عصر
با سلام
برای اینکه منظورم رو واضح تر بگم ، باید بیشتر توضیح بدم،درSql Server در بخش Table های یک دیتا بیس ، وقتی روی این قسمت کلیک شود،لیست همه ی جدول های دیتابیس نمایش داده می شه،وقتی روی یک جدول کلیک راست کنید ،و منوی Return Top .... انتخاب بشه ،یک پنجره باز میشه با این متن ، ویک کادر متنی که عددماکزیممی وارد می شود،(ببخشید که اینطوری توضیح دادم :خجالت:،تازه اول راهم)

Number of rows
Maximum number of rows to fetch

سوال من اینه که این عدد چه تاثیری روی دیتا بیس داره؟
من برنامه ای در سی شارپ نوشتم ،که از طریق برنامه ،داده های کاربر رو در جدولی که در Sql Serverساختم ذخیره می کنه ومن نمی دونم در محیطی که قراره از این برنامه استفاده بشه قراره چند سطر ذخیره بشه وبعد این سطرهای ذخیره شده بازیابی بشه،
در پنجره ای که گفتم از واژه یfetch استفاده شده و من فکر می کنم یعنی تعداد سطرهای بازیابی شده از جدول .

با سپاس

baran_mehr
شنبه 27 مهر 1387, 17:10 عصر
ابجی گلم این عدد رو برای این میگیره که به تعدادی که شما میخواین از بالای جدول رکوردها رو نشون بده.اگر این عدد رو 5 وارد کنید 5 رکورد اول جدول رو نشون میده و اگر 100 وارد کنید 100 رکورد اول جدول(در صورتی که وجود داشته باشه)
شما تو برنامتون میتونید هر چند سطری که دلتون بخواد به جدولتون اضافه کنید و نمایش بدید.
شاد باشی نازم.

baran_mehr
شنبه 27 مهر 1387, 18:24 عصر
دستوری که این عمل رو انجام میده:

select top 5
* from نام جدول

Bahar_HS
شنبه 27 مهر 1387, 20:52 عصر
با سلام
تازه متوجه شدمReturn Top یعنی چی!!!!!!
از این که لطف کردید ومنو راهنمایی کردین سپاسگزارم.

باآرزوی موفقیت وشادکامی