PDA

View Full Version : خبر: ابزار Eclipse برای SilverLight (مایکروساقت با جاوا Cross Platform شد)

saeed_Z_F
شنبه 27 مهر 1387, 08:33 صبح
سلام

http://www.eclipse4sl.org/

vahid4134
شنبه 27 مهر 1387, 17:16 عصر
همیشه غمم این بود که سیلورلایت رو به چه نرم افزار باز متنی طراحی کنم

saeed_Z_F
شنبه 27 مهر 1387, 18:30 عصر
سلام

مطمئنا این تصمیم مایکروسافت برای از دست ندادن توسعه دهندگانی بوده که از Linux ، Mac OS و ... استفاده می کنند .
Cross Platform بودن یکی از برتری های همیشگی جاوا به .Net بوده که در بعضی موارد مانند همین مورد مدیران فنی و معماران نرم افزار رو مجاب میکنه که از جاوا استفاده کنند . اللخصوص اگر شرکت بزرگی مثل IBM پلتفرم قدرتمندی مانند Eclipse رو استاندارد کرده باشه (البته الان توسط بنیاد Eclipse مدیریت میشه) و چندین محیط توسعه مشهور مانند : JBuilder ، Rational ، Flex Builder و ... بر پایه این پلتفرم بوجود آمده باشند .

vahid4134
شنبه 27 مهر 1387, 19:48 عصر
یک سوالی برام به وجود اومده سیلور لایت تا چه حد توان پاسخگویی به کتابخانه های معروف مخصوصا extjs رو داره.
این یه لینکی از گفتگویی که در این مورد شده
http://extjs.com/forum/showthread.php?p=198643
آیا این اقدام مایکروسافت می تونه جوابگوی نیازهای افراد دیگه ای باشه. من شنیدم کهئ سیلورلایت از دات نت هست و توی لینوکس هم دات نت باید با مونو جوابگو باشه که متاسفانه شاهد هستیم که مونو جوابگو نیست (در کل هر چی ماله مایکروسافته روی لینوکس خوب جواب نمیده و همه مبدلها نتونستند این تطبیق رو درست انجام بدن)
در حالی که سیلور لایت داره قدرت میگیره و فلش هم داره طرفداران خاص خودش رو پیدا می کنه به صورتی که extjs یکی از بزرگترین کتابخانه های جاوااسکریپتی خودش رو با adobe air هماهنگ کرده. و خیلی از ادیتورهای بازمتن مثل aptana به خوبی دارن از adobe air پشتیبانی می کنند و حتی شرکت ebay هم داره از adobe air استفاده می کنه. رقابتهای سیلورلایت کجا هست؟ (فقط می خوام اطلاعات کسب کنم. من باید یکی از این دو رو انتخاب کنم و برای برنامه خودم استفاده کنم. من راحتی رو نمی خوام . یه جورایی کارایی و پشتیبانی رو می خوام. می خوام بدونم چه شرکتهای بزرگی دارند از سیلور لایت استفاده می کنند و آیا سیلور لایت می تونه به خوبی از extjs پشتیبانی کنه؟)

vahid4134
شنبه 27 مهر 1387, 19:52 عصر
باز متن بودن هم برای من شرط اساسی هست

anubis_ir
شنبه 27 مهر 1387, 20:41 عصر
دات نت، باز متن است. سورس كامل رو مي‌تونيد دانلود و مطالعه كنيد.

vahid4134
یک شنبه 28 مهر 1387, 17:38 عصر
دات نت، باز متن است. سورس كامل رو مي‌تونيد دانلود و مطالعه كنيد.
بله می دونم.
اما در مورد بقیه مطالب هم نظر بدید خوب هست. راستش خیلی دچار سردرگمی شدم. البته من adobe air کار کردم. اما طرفداران adobe air از یک طرف و طرفداران سیلورلایت از طرف دیگه.
البته جاهای زیادی هم این دو رو دو چیز متفاوت از همیدگه معرفی کردن

eAmin
یک شنبه 28 مهر 1387, 18:59 عصر
سلام.

البته جاهای زیادی هم این دو رو دو چیز متفاوت از همیدگه معرفی کردن
نظر منم همین هست، سیلورلایت برای رقابت با فلش اومده، البته چند وقت پیش یه خبر هم خونده بودم که شرکتهای گوگل و یاهو هم دارن دست به اقدام مشابهی می زنن.
در کل به نظر من یه چنین نرم افزارهایی مثل Silverlight و فلش نیازی به کتابخانه های جاوااسکریپتی مثل ExtJS رو ندارن...

من Aobbe Air کار نکردم، و اطلاعات خاصی ازش ندارم و نمی تونم درباره ش نظری بدم.

vahid4134
دوشنبه 29 مهر 1387, 10:48 صبح
سلام.

نظر منم همین هست، سیلورلایت برای رقابت با فلش اومده، البته چند وقت پیش یه خبر هم خونده بودم که شرکتهای گوگل و یاهو هم دارن دست به اقدام مشابهی می زنن.
در کل به نظر من یه چنین نرم افزارهایی مثل Silverlight و فلش نیازی به کتابخانه های جاوااسکریپتی مثل ExtJS رو ندارن...

من Aobbe Air کار نکردم، و اطلاعات خاصی ازش ندارم و نمی تونم درباره ش نظری بدم.
این نرم افزار به زودی زیاد میشه
اما به نظر من استفاده از کتابخانه ها بهتره. چون شما هم می تونید در داخل سایت و هم در داخل این نرم افزارها یک طرح داشته باشید. در ضمن این کتابخانه ها خیلی گسترده هستند و لازم نیست تخصص دیگه ای رو یاد گرفت.