ورود

View Full Version : نصب PHP Nuke و مشکلات موجود!!!!

پریسا نامدار
دوشنبه 20 مهر 1383, 22:56 عصر
سلام دوستای عزیز.
من و چند تا دوستام که با هم شبکه هستیم (11 نفر) مدتیه که با هم شبکه هستیم.
بعضی افراد ناشناس و بعضی هم آشنا.!!!
مدتیه که میخواستیم یک سایت تحت Lan رو راه اندازی کنیم.
و بالاخره امروز با کمک یکی از دوستان تونستیم PHP Nuke 7.5 رو با استفاده Apache Server درون شبکه خودمون نصب کنیم (تحت WinXp*) .
حالا استیشن های دیگه براحتی میتونن با وارد کردن نام سیستم من درون Internet Explorer سایت رو بالا بیارن و اون رو ببینن.
حالا ما بعضی جا به مشکل خوردیم و اونم اینه که User ها بعد از رجیستر کردن باید ایمیلی رو دریافت کنن که این کار واسه ما که یک شبکه Local Intranet رو داریم مقدور نیست.
مشکل بعدیه ما اینه که اگه بخوایم بجای اینکه User ها بجای وارد کردن نام کامپیوتر Server نام یک سایت رو بزنن باید در Server از چه Serveice یی استفاده کنیم و از چه سیستم عاملی !!!! .
ممنون میشم از جواباتون.

مهدی کرامتی
سه شنبه 21 مهر 1383, 00:25 صبح
در phpNuke میتونید در فایل پیکربندی فعال سازی از طریق ایمیل رو غیرفعال کنید.

babamjan
سه شنبه 21 مهر 1383, 12:33 عصر
دو تا چیز نیاز دارید که مشکلاتتون برطرف بشه اول یه
dhcp server
اونو را اندازی کنید تا بتونه بطور خود کار ای پی اختصاص بده تنظیمش هم سخت نیست
دوم
dns server
که نصب و راه اندازیش سخت نیست بعد از نصب با استفاده از ویزاردی که داره یه دومین مثل
khoneh.loc
درست کنید حالا یه رکورد جدید درست کنید مثل
nuke.khoneh.loc
ای پی اونو هم ای پی کامپیوتری بذارید که نیوک داره روش اجرا میشه
از این به بعد هر کس این آدرس بالا رو بزنه تو شبکه محلی شما میتونه به کامپیوتری که نیوک روش هست وارد بشه البته چند نکته رو بگم اول اینکه ای پی کامپیوتری که نیوک رو اجرا میکنه رو باید ثابت بذارید یعنی دینامیک نباشه دوم موقعی که
dhcp server
رو تنظیم میکنید باید سرور
dns
رو سرور
dns
خودتون تعریف کنید حاقل یکیشو
پیشنهاد میکنم ویندوزتون رو به 2003 تغییر بدید اگه مشکل کمبود کامپیوتر دارید اونوقت میتونید تمام سروسهایی که گفتم بعلاوه سرور آپاچی و نیوک رو روش اجرا کنید
مشکلی هم بوجود نمیاد اگثر برنامه تحت ایکس پی توی 2003 هم اجرا میشه

پریسا نامدار
دوشنبه 27 مهر 1383, 02:35 صبح
ممنون اط جوابتون.
خیلی کامل و واضح بود.
:gift: