View Full Version : سوال: تبدیل فاکس پرو
mo_r_mosavi
شنبه 27 مهر 1387, 12:09 عصر
چگونه میتوان یک برنامه نوشته شده با فاکس پرو را به ویژوال فاکس تبدیل کرد
rezaTavak
شنبه 27 مهر 1387, 13:46 عصر
باید از نو نوشته شود. چون بسیار متفاوت است.
frahimi
دوشنبه 29 مهر 1387, 10:12 صبح
بنظر این حقیر هم باید مجددا نوشته شود.
Esikhoob
دوشنبه 29 مهر 1387, 19:48 عصر
به نظر من اصل قضیه مربوط به دستوراتی است که رابط گرافیکی با کاربر را تشکیل میدهند.
دستوراتی مثل:
@2,2 GET cVar "Enter: "
حالا به یک چیز ویندوزی تبدیل شده به نام (textbox) که با موس هم میتوان آن را روی صفحه قرار داد. و دستور GET @ دیگر ظاهر قشنگی ندارد.
و همینطور در مورد بقیه دکمه ها و نوشته ها.
اغلب دستورات قبلی پشتیبانی میشود ، ولی متروکه هستند.
اگر میخواهید ببینید اون برنامه قدیمی روی VFP چطوری است:
اول باید فونت ایران سیستمی که تحت ویندوز باشد را پیداکنید.باید از لحاظ ابعاد با فونت DOS شما برابر باشد وگرنه ابعاد بهم میریزه و صفحه خیلی خراب میشود .
دستورات مربوط به رنگ را حذف کنید.(دیدم بعضی وقتها Error میدهد)
چاپهای شما اگر دوباره با دستور SAY است ، باید بگویم حتما باید همه اش را عوض کنید. در اینجا چیزی است که به آن REPORT میگویند و توسط برنامه مخصوص به خود طراحی میشود و وقتی شما آن را درست میکنی برنامه نویسی نمی کنی.مگر تک خطی.
تازه من متوجه شدم VFP9 در پشتیبانی دستورات قدیمی فاکس پرو ، چند BUG دارد ، که در ورژن های قدیمیتر اینطور نیست.
اما اگر شرکتی پیدا میشد که یک برنامه برای تبدیل کدهای قدیمی FoxPro به VFoxPro درست میکرد چقدر فروش (البته در خارج از ایران)داشت.
jalal morevaj
چهارشنبه 20 آذر 1387, 17:18 عصر
من قبلا این کار را کردم البته درحقیقت آن را به VFP تبدیل نکردم بلکه فقط یا SAY و GEY ها بازی کرده و دوباره آنها را جابجا کردم که کار خیلی سختی است اگر خواستی بگو تا قلق های این کار را بهت بگم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.