PDA

View Full Version : خبر: قرارداد شرکت بازی‌سازی Electronic Arts با کارگردان فیلم 300

a_true_2004
شنبه 27 مهر 1387, 20:13 عصر
ناشر بازی‌های رایانه‌ای قراردادی را با Zack Snyder کارگردان هالیوود و خالق فیلم ضدایرانی 300 به امضاء رساند.

مطابق این قرارداد Snyder شرکت EA را در ساخت چند بازی یاری خواهد نمود و در مقابل طبق توافقات انجام شده این حق را خواهد داشت تا در آینده هر یک از این بازی‌ها را به یک پروژه سینمائی مستقل تبدیل کند.
مفاد این توافقنامه روز دوشنبه اعلام گردید و مشخص شد که بر اساس آن Snyder متعهد شده است تا کمپانی EA را در ساخت سه بازی ویدیوئی یاری کند.
جزئیات مالی این قرارداد اعلام نشده است.
شرکت EA در سال 2005 نیز قرارداد مشابهی را با استیون اسپیلبرگ برای ساخت سه بازی امضاء کرده بود.
مطابق این قرارداد وظیفه Snyder رهبری خلاقانه ساخت بازی‌ها و همکاری با تیم تولید EA در لوس‌آنجلس خواهد بود.
این همان تیمی است که به اسپیلبرگ در ساخت بازی Boom Blox برای کنسول Wii کمک نمود.
اخیراً همکاری‌های مشترک بین صنعت بازی از سویی و هالیوود از سوی دیگر گسترش بسیار زیادی یافته و نمونه‌های موفقی از این همکاری را می‌توانیم در ساخت بازی‌هایی همچون Lord of the Rings و Indiana Jones مشاهده کنیم.
از سوی دیگر بازی‌هایی که دارای داستان و سناریوی قوی و مناسب باشند نیز کراراً توجه صنعت فیلم‌سازی را به خود جلب نموده و نتیجه این امر را هم می‌توانیم در تلاش‌هایی مانند ساخت فیلم سینمائی Max Payne که تا ماه آینده به اکران عمومی گذاشته خواهد شدمشاهده کنیم.
------------------------
منبع : ایمیل گروهی

Mahmood_M
یک شنبه 28 مهر 1387, 00:04 صبح
خوب این موضوع چه رابطه ای با فیلم 300 می تونه داشته باشه ، فقط کارگردان همون هست ، مگه قراره بازی 300 رو بسازن ؟ نیازی نبود اون عکس رو می زاشتید ... !!

m-khorsandi
یک شنبه 28 مهر 1387, 08:11 صبح
خوب این موضوع چه رابطه ای با فیلم 300 می تونه داشته باشه ، فقط کارگردان همون هست ، مگه قراره بازی 300 رو بسازن ؟ نیازی نبود اون عکس رو می زاشتید ... !!

درسته، ولی ما Zack Snyder رو بيشتر به خاطر 300 ميشناسيم.

Mahmood_M
یک شنبه 28 مهر 1387, 13:34 عصر
درسته، ولی ما Zack Snyder رو بيشتر به خاطر 300 ميشناسيم.
درسته ، اما لازم نبود اون عکس قرار داده بشه ، نمایش اون عکس یه جورایی این رو می رسونه که بازی 300 داره ساخته میشه ، البته مشکل با بی ربط بودن عکس به خبر نیست ، بلکه من دقیقا مشکل من با اون عکس هست ، اگه فقط اشاره ای میشد که کارگردان فیلم سیصد هست کافی بود ...
البته از جناب a_true_2004 هم معذرت میخوام ، یه بار برداشت بد نشه ، فقط لطفا عکس رو حذف کنید ...

موفق باشید ...

anubis_ir
یک شنبه 28 مهر 1387, 14:54 عصر
اسم شركت EA اومد؛ آقاي اوباما هم داره در بازي‌هاي اون تبليغ مي‌كنه :-)

http://www.gamepolitics.com/files/blogimages/obama-nba-live.jpg

http://www.news.com.au/technology/story/0,25642,24499874-5014239,00.html
http://www.gamepolitics.com/2008/10/16/more-those-obama-xbl-ads

a_true_2004
دوشنبه 29 مهر 1387, 01:24 صبح
درسته ، اما لازم نبود اون عکس قرار داده بشه ، نمایش اون عکس یه جورایی این رو می رسونه که بازی 300 داره ساخته میشه
اینکه بازی داره ساخته میشه یا نه رو نمیدونم چون اصلاً دنبال اخبار مربوط به بازی نبودم. اما فکر میکنم که اگر خبری نباشه (اعتراض گسترده ای صورت نگیره) ، میتونیم منتظر ساخته شدنش هم باشیم.

فقط لطفا عکس رو حذف کنید ...
چشم اینم خبر بدون عکس...
اما این نکته رو بگم که هدف انتقال کامل خبر به همراه جزئیات اون بوده و برای همین همیشه سعی میکنم تا اونجایی که امکان داره بقیه دوستان هم همون خبری رو که من خوندم ببینند و بخونند.
ممنون از توجه تون