ورود

View Full Version : سوال: کمک برای پشتیبان گیری کامل

arman_Delta2002
یک شنبه 28 مهر 1387, 10:16 صبح
سلام به شما کاربر عزیز .
من میخواهم بانک اطلاعاتی که طراهی میکنم یک پشتیبان کامل از تمام جداول خود تحیه نماییم تا زمانی که ویندوز خود را عوض کردم تمام تیبل ها و فیلد هایم دوباره در اراکل 10 جی باز شده و ادامه طراحی بانکم را انجام دهم . من نمی دونم با چه دستوری کپی برداری و باز گردانم لطفا کمک کنید :عصبانی++:

hanif_x90
یک شنبه 28 مهر 1387, 11:46 صبح
توی run ویندوز دستور cmd رو بنویس و enter کن. بعد دستور exp رو تایپ کن .
یوزر و پسورد بانکت رو بده بعد در مورد بافر ازت سوال می پرسه enter کن .بعد نام مقصدی که مخوای بانک تو اونجا ذخیره بشه را بهش بده .بعد هر چی پرسید enter بزن تا پشتیبان گیری تکمیل بشه.

arman_Delta2002
یک شنبه 28 مهر 1387, 12:28 عصر
مرسی حالا برای برگر دوندن چکار کنم ؟:کف:

hanif_x90
یک شنبه 28 مهر 1387, 14:08 عصر
از دستور imp استفاد کن و یوزر و پسورد ت را بده و محل فایلDMP رو بده .

<l@ve_f@re>
دوشنبه 14 اردیبهشت 1388, 11:09 صبح
با سلام
باید توجه داشته باشی که در حین گرفتن DMP فایل از تو سوال می پرسه که از کدام بانک و چه قسمتهایی می خواهی Backup تهیه کنی و می تونی All بزنی ولی قبلش باید UserName , Pass رو داده باشی و حواست باشه فایلی رو که داری Import می کنی روی بانک قبلی ریخته می شه و ممکنه داده های قبلی ات از بین بره.
اگه تنها می خواهی از ساختار بانک Backup بگیری بهتره از sql script های خود اراکل استفاده کنی یعنی از اشیاء اراکل script تهیه کنی با پسوند sql و بعداً آنها را درون بانک خود دوباره Run کنی تا اشیاء ایجاد گردد.

sotodeh
چهارشنبه 18 شهریور 1388, 13:56 عصر
با سلام.l@ve_f@re میشه لطفا بیشتر توضیح بدی؟

sotodeh
چهارشنبه 18 شهریور 1388, 14:03 عصر
لطفا توضیح بدید اگه بخوام از یه بانک اوراکل پشتیبان بگیرم که هم از ساختارش پشتیبان بگیره هم از داده های داخلش چی باید بکنم.لطفا خیلی سریع راهنماییم کنید. زبان برنامهvb.net هست.با تشکر

babila
شنبه 21 شهریور 1388, 08:29 صبح
در command prompt ویندوز دستور زیر رو تایپ میکنی بعد هم اینتر:
exp username/password@dbname file=c:\mybackup.dmp