PDA

View Full Version : سوال: اتصالdeveloper به ديتابيس

hoseint
دوشنبه 29 مهر 1387, 07:24 صبح
با تشكر از دوستاني كه به من كمك مي كنند من از developer 6 ستفاده مي كنم و oracle 10 وقتي كه مي خواهم از developer6 به ديتا بيس وصل شوم پيغام زير را مي دهد
ora-12154:tns:could not resolve service name

ضمنا sql*netمثل اينكه نصب نشده است زيرا در قسمت oracle home
( start-program-oraclehome )آن را نمي بينم
اگر بايد نصب شود الان بعد از نصب اوراكل چگونه نصبش كنم

hanif_x90
دوشنبه 29 مهر 1387, 10:30 صبح
در وارد کردن نام دیتا بیستون دقت کنید.
بار اول نامی وارد نکنید .اگه نشد برای بار دوم نام دیتابیس مورد نظرتون را بدهید.ودر بعضی مواقع باید ip یا نام کامپیوتر ا هم بیاورید مانند
Ip/NameDatabase

hoseint
سه شنبه 30 مهر 1387, 06:53 صبح
مواري را كه گفتيد انجام دادم ولي باز همان پيغام را داد

hanif_x90
سه شنبه 30 مهر 1387, 11:52 صبح
با این یوزر و پسورد از طریق کنسول می تونید وارد بشید یا اونجا هم همین error را میده

hoseint
سه شنبه 30 مهر 1387, 12:17 عصر
ببخشيد منظورتان از كنسول چي هست ميتواتيد بيشتر توضيح دهيد

hanif_x90
سه شنبه 30 مهر 1387, 13:53 عصر
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=24712&stc=1&d=1224586260

این گزینه از منو همان کنسول اینترنتی است.
در ضمن اون قسمت که دورش را با قرمز علام گذاشتم همان نام دیتابیس شما یا همان SID هست.

hoseint
سه شنبه 30 مهر 1387, 14:21 عصر
با تشكر فراوان از شما

من اين قسمت كه همان كنسول هست را ندارم ممكن است اوراكل 10 من ناقص نصب شده باشد

hoseint
سه شنبه 30 مهر 1387, 15:04 عصر
اگر منظورتان همان enterprise هست بله در اين قسمت با همان يوزر و پسورد وارد مي شوم ولي در قسمت form builder وقتي از من يوزر و پسورد و نام ديتا بيس را مي پرسد
آن پسورد را قبول نمي كند

hoseint
چهارشنبه 01 آبان 1387, 07:10 صبح
با تشكر از شما
در net manager قسمت service naming زماني كه service مورد نظر را انتخاب مي كنم و روي دكمه test كليك مي كنم پيغام succeful نمي دهد وپيغام زير را مي دهد

initializing first test to use userid: scott,password:tigr
attempting to connect using userid:scott
the test did not succeed:
ora-12514:tns:listener does not currently know of service requesed in connect descriptor.
there may be an error in the field entered,or the server may not be ready for a connection

hanif_x90
چهارشنبه 01 آبان 1387, 23:36 عصر
برید در بخش سرویس ها تو کنترل پنل : حتما این دو تا سرویس فعال باشند.
tnslistener
[oracle service[sid]

<l@ve_f@re>
دوشنبه 14 اردیبهشت 1388, 10:58 صبح
با سلام
همانطور که دوستمان گفتند شما باید ابتدا مطمئن شوید که نسخه ای که نصب کرده اید نسخه کاملی است و یا اینکه مراحل نصب درست انجام شده است. پس از نصب شما باید بتوانید با محیط کنسول به بانک Connect کنید البته با نام کاربری و کلمه عبوری که به عنوان sys در زمان نصب به شما داده خواهد شد. در صورت عدم اتصال باید چک کنید که سرویس های ویندوزی مربوط به Oracle که مهم ترین اونها TNSListener است بر روی ویندوز شما start شده باشند که توصیه می شود یک بار آنها را stop نموده و مجدداً start نمایید. البته خود اراکل هم محیط گرافیکی برای تعریف Listener دارد که پس از نصب شما می توانید در این محیط تنظیمات لازم را انجام دهید که الان حضور ذهن ندارم. امیدوارم مشکل شما حل شود.

babila
شنبه 19 اردیبهشت 1388, 10:29 صبح
تو NET manager مربوط به Developer لیسینر رو پاک کنید و از اول بسازید و بعد هم Service name رو دوباره چک کنید.
از لینک زیر هم می تونید استفاده کنید.
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=158709