View Full Version : چگونه از فایلهای pdf در دلفی استفاده کنیم؟
arezojamali
دوشنبه 29 مهر 1387, 18:14 عصر
سلام
من چطور می توانم از pdf در دلفی استفاده کنم؟ خیلی کارم گیره کمک؟
دوشنبه 29 مهر 1387, 18:29 عصر
میتونی در این پست از سایت ببینیش:
ِhttp://barnamenevis.org/forum/forumdisplay.php?f=19&order=desc&page=51 (http://www.ecl4u.com/Default.aspx?g=posts&t=4945)
Valadi
سه شنبه 30 مهر 1387, 08:34 صبح
سلام
من چطور می توانم از pdf در دلفی استفاده کنم؟ خیلی کارم گیره کمک؟
با کامپونت میتونی کارهای زیادی انجام بدی و در سایت یک مورد ارائه شده اما اگر کامپونت توپی خواستی pm بده
nastaranlamesi
چهارشنبه 01 آبان 1387, 09:53 صبح
امیدوارم که بدرد شما خورده باشد.
با تشکر
vcldeveloper
چهارشنبه 01 آبان 1387, 10:27 صبح
با کامپونت میتونی کارهای زیادی انجام بدی و در سایت یک مورد ارائه شده اما اگر کامپونت توپی خواستی pm بدهاینجور پست دادن یعنی دکون بازار باز کردن! اگر هم به فرض کامپوننتی دارید، باید نامش و مزایای آن را کامل ذکر کنید، اگر کاربر متقاضی بود، بهش بگید که بهتون PM بزنه، یا خودتون بهش PM بزنید. وگرنه هر کی میتونه توی همه تاپیک های بخش کامپوننت بچرخه و هر کس درباره موضوعی کامپوننتی خواست، بهش بگه من در این زمینه یک کامپوننت توپ (!!) دارم، PM بزن تا بهت بدم!
اینجور پست ها در بخش عمومی نه مشکلی از کاربری حل میکنه، نه نکته فنی ایی به کاربری اضافه میکنه، نه کاربری را با کامپوننتی آشنا میکنه.
پس از این به بعد هر کاربری از این نوع پست ها بزنه، پستش حذف میشه.
موفق باشید
Valadi
چهارشنبه 01 آبان 1387, 10:40 صبح
جناب آقای کشاورز
اینجور پست ها در بخش عمومی نه مشکلی از کاربری حل میکنه، نه نکته فنی ایی به کاربری اضافه میکنه، نه کاربری را با کامپوننتی آشنا میکنه
من در حال راه اندازی یک سایت هست که امکانات و مزایای و معایب همه کامپونت های دنیا را در اون برای برنامه نویسان قرار می دم و ان شا الله بزودی راه می افته -
اگر هم به فرض کامپوننتی دارید، باید نامش و مزایای آن را کامل ذکر کنید، اگر کاربر متقاضی بود
کامپونت pdf من زیاد دارم و به جرائت می تونم بگم 95 درصد کامپونت دنیا دارم (چون متصل به بانک کامپونت کشور روسیه هستم )
بهش بگید که بهتون PM بزنه، یا خودتون بهش PM بزنید.
کاربر باید بگه کدوم می خواد بعد مرحله pm زدن
موفق و موید باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.