PDA

View Full Version : از اساتید محترم سوال درمورد اجرای یک فایل JavaScript در وب دارم

war1351
دوشنبه 29 مهر 1387, 22:59 عصر
من تازه دارم طراحی وب رو یاد میگرم HTML رو تقریبا یاد گرفتم حال دارم تو HTML کدهای
JavaScript مینویسم هر بار که انو اجرا میکنم تو IE پیغام زیر رو میگیرم و روش کلیک میکنم بعد اجازه میدم که اجرا بشه سوالی از اساتید محترم داشتم آیا میتونم کد رو جوری بنویسم که خودش این اجازه رو بده . ممنون

To help protect ypur security, Internet Explorer has restricted this file from

showing active content that could access your computer.click here for option.

HamidNazari
دوشنبه 29 مهر 1387, 23:48 عصر
در IE وارد Internet Options بشین ، از برگهء Advanced گروه Security ، تیک مربوط به Allow active content to run in files on My Computer رو بزنین .

as13851365
سه شنبه 30 مهر 1387, 08:35 صبح
من تازه دارم طراحی وب رو یاد میگرم HTML رو تقریبا یاد گرفتم حال دارم تو HTML کدهای
JavaScript مینویسم هر بار که انو اجرا میکنم تو IE پیغام زیر رو میگیرم و روش کلیک میکنم بعد اجازه میدم که اجرا بشه سوالی از اساتید محترم داشتم آیا میتونم کد رو جوری بنویسم که خودش این اجازه رو بده . ممنون

To help protect ypur security, Internet Explorer has restricted this file from

showing active content that could access your computer.click here for option.

این مشکلی که گفتید اگر صفحه رو در هاست آپلود کنید هیچ مشکلی نخواهید داشت

در حالت کلی شما اگر بخواهید که در کامیپوتر خودتان این جور فایل ها رو اجرا کنید این پیغام نمایش داده می شه اگر می خواهید یک سایت طراحی کنید بهتر است که یک سرور رو کامیپوتر خودتان نصب کنید مانند آپاچی و WampServer و غیره که اگر صفحه مورد نظر رو از طریق این برنامه ها ببینیدهیچ مشکلی پیش نخواهد آمد

war1351
چهارشنبه 01 آبان 1387, 17:27 عصر
:بوس:از آقای حمید نظری تشکر میکنم
و از استاد AS... کمال تشکر را دارم جواب شما فوق العاده بو د سپاس گذارم از وقتی که گذاشتید.
جوابم رو از شما گرفتم .

Ali100
چهارشنبه 01 آبان 1387, 19:38 عصر
سلام

اگر واقعا مشکلت حل شده یا خودت می دونی چی کار باید بکنی که چه بهتر ولی اگر هنوز مشکل داری
بنویس تا جواب بدم ... این جور که شما استاد استاد گفتی من فکر می کنم خودت می دونی چی کار باید بکنی تا این مشکل حل بشه ...
================================================== ==========
صفحه هایی که Script دارن اگر بشکل Local روی کامپیوتر خودتون اجرا کنین Internet Explorer اجرای
Script ها رو Block می کنه و Security Alert می ده ولی اگر همون صفحه رو Server باشه بدون مشکل و نشون دادن پیام امنیتی خیلی راحت اجرا می شه ( مگر مواردی که در Script از ActiveX های خاص استفاده شده باشه اون موقع حتی اگر کد رو Server هم باشه باز Security Alert می گیری) .
================================================== ============
حل این مشکل یک راه حل خیلی ساده داره .