ورود

View Full Version : خبر: درخواست افتتاح تالار جدید وابسته به #C

a1053r
سه شنبه 30 مهر 1387, 20:01 عصر
اینجانب آرش حاتمی درخواست افتتاح تالار جدید #F وابسته به #C را دارم و شخصا آموزشات آن تالار را به عهده می گیرم لطفا برنامه نویسان عزیز آمادگی خودتون رو اعلام کنید الیته مدیر محترم سایت نیز باید اجازه این کار رو بدن دوست ندارم ما ایرانی ها بعد از گذشت تاریخ مصرف زبان برنامه نویسی اون زبان رو یاد بگیریم

با تشکر از شما دوستان برنامه نویس

Mehdi Asgari
سه شنبه 30 مهر 1387, 20:48 عصر
این خواسته قبلا دو بار مطرح شده (در بخش "صحبت با مسئولین سایت")
از نظر مسئولین فعلا کاربران کافی برای این زبان وجود نداره (که من هم با این گزینه موافقم)
حرف شما درست ، ولی اگه واقعا بخوایم عقب نمونیم ، خیلی چیزا تو دنیای برنامه نویسی هست که باید برای هر کدوم یه بخش درست کنیم.
من با مسئولین موافقم ، اجازه بدید F# رسمی تر بشه (مثلا با رلیز نسخه ی بعدی VS) بعد برنامه نویسا بشناسنش . الان اگه کسی بخواد بره F# یاد بگیره مطمئنا در اون سطح هست که به کمک مقالات اینترنتی و کتب موجود ، به هدفش نایل بشه.
شما می تونید مثلا (یکی از) اولین سایت یا وبلاگ F# فارسی رو راه بندازید. خیلی ها هم هستن که کمکتون کنن .

majid325
سه شنبه 30 مهر 1387, 21:21 عصر
به نظر بنده زدن يه بخش جديد هيچ محدوديتي واسه كسي ايجاد نميكنه! ميكنه؟
F# هم كه يه زبون جديد هست ، حالا خوب طبيعي هست كه كاربراي زياد دنبالش نباشند
خوب اكثر بچه ها كه ميان تو اين فروم مشكل زبون دارن ، چه جوري برن دنبال F# كه ببينن چيه ؟ وگرنه اينهمه سايت لاتين هست! اينجا هم اگه يه مرجع فارسي زبون هست بايد اطلاعات رو به فارسي خيلي قبل از اين در مورد F# ميزاشتن.

من هنوز متوجه نميشم كه چرا تو يه فروم تخصصي بايد سر زدن يه بخش جديد اونهم در مورد F# بحث بشه؟

Mehdi Asgari
سه شنبه 30 مهر 1387, 23:54 عصر
به هر حال زبان های تابعی کم کاربرد تر از زبان های معمولی هستن (می دونم ؛ F# کاملا تابعی نیست)
ولی فعلا F# یه محصول آزمایشگاهیه ، نه یه محصول تجاری با کلی کاربر.
سوال اینه : چرا F# ؟
اینا چی : Haskell ، LISP ، Lua (اینا کم کاربرد تر یا کم طرفدار تر از F# نیستن) (تازه اینا فقط سه مثال از زبان بودن ، کلی زبان و کلی کتابخونه و مفهوم و پلتفرم و ... دیگه میشه پیدا کرد که بشه براشون بخش ایجاد کرد)
قرار نیست هر چیزی از طرف مایکروسافت باشه ، فوری بیاد تو فروم.
پایتون و روبی و پرل با اون همه کاربر ، مشترکا یه بخش دارن.
از مدیر محترم این بخش خواهش می کنم این پست رو به قسمت "پیشنهادات" سایت انتقال بدن.

همه ی اینا رو گفتم ، ولی خودم خیلی مایلم همچین چیزی تو فروم باشه.
حالا یه پیشنهاد به مدیران محترم سایت: نظرتون چیه که یه بخش در فروم ایجاد کنید که مخصوص زبان های تابعی باشه که کلا F# و LISP و Haskell و OCaml و ... بگنجن توش ؟

jaza_sa
چهارشنبه 01 آبان 1387, 09:43 صبح
با اینکه قبلا این موضوع بحث شده بود ولی به نظر من فکر خیلی خوبیه

ممکنه کاربران اون کم باشن ولی چی میشه اگر با کاربران کم شروع کنیم !!! مهم شروع کردنه !!!

تعدادی از انجمن های سایت هست که شاید روزانه 1 تاپیک به زور داشته باشن.
اگر بخوایم با این دید کار کنیم باید همه اوناهم ادغام کنیم یا حذف کنیم
این که گفته میشه تعداد کاربرانش کمه طبیعیه ، چون فقط فارسی زبان ها از اون استفاده میکنند و این چیز غیر عادی نیست

من فکر میکنم تنها مشکلش اینه که یه مدت مدیر نداره که اونم میوفته گردن دوستان :دی
به هر حال به نظرم باید پیش قدم شد

a1053r
چهارشنبه 01 آبان 1387, 10:07 صبح
دوستان عزيز الان #F با دات نت 2005 كار مي كنه مي خواهيد رسمي تر بشه يا از رده خارج بشه
معذرت مي خوام ولي مشكل ما ايراني ها اينه از سيتم هاي قديمي استفاده مي كنيم و به روز نيستيم

vcldeveloper
چهارشنبه 01 آبان 1387, 10:24 صبح
1- #F ربط چندانی به #C نداره که بخوایم براش تالاری زیرمجموعه تالار #C ایجاد کنیم.
2- متقاضی براش به اندازه کافی وجود نداره.
3- ما منتظر نیستیم که یک Release رسمی ازش بیاد بیرون، بلکه الان کاربر یا کاربرانی که روش تسلط داشته باشند و بتونند مشکلی از سایر کاربران حل کنند، و همچنین کاربرانی که واقعا درگیر کار با #F باشند یا وجود ندارند، یا بسیار اندک هستند. ممکن هست فردا نسخه رسمی اش هم منتظر بشه، ولی سطح کاربران متقاضی از نظر تعداد و دانش فنی در همین حد فعلی باقی بماند. اون موقع هم بخشی براش ایجاد نخواهد شد.

نتیجه این میشه که یک بخش #F به سایت اضافه می کنیم، منوهای سایت را بیخودی شلوغ می کنیم، و در نهایت یک بخش تحویل می گیریم که توش فقط چند خبر درباره #F هست، به اضافه چند تاپیک بی جواب!
مسلما اگر کاربرد و محبوبیت مدنظر باشه، زبان های بسیاری هستند که هم کاربرد بیشتری از #F دارند، هم محبوبیت شان بیشتر هست، ولی در این سایت بخشی برای آنها در نظر گرفته نشده. مثلا هنوز هم عده ایی درخواست ایجاد بخش Matlab یا ActionScript را میدهند. اگر هم به فرض بخوایم بخش جدیدی ایجاد کنیم، اون درخواست ها الویت بالاتری از #F خواهند داشت، چون هم درخواست بیشتری داشتند، هم افرادی که بر آن موضوعات مسلط باشند بیشتر هست.

majid325
شنبه 04 آبان 1387, 05:10 صبح
به نظر بنده زدن يه بخش جديد هيچ محدوديتي واسه كسي ايجاد نميكنه! ميكنه؟
F# هم كه يه زبون جديد هست ، حالا خوب طبيعي هست كه كاربراي زياد دنبالش نباشند
خوب اكثر بچه ها كه ميان تو اين فروم مشكل زبون دارن ، چه جوري برن دنبال F# كه ببينن چيه ؟ وگرنه اينهمه سايت لاتين هست! اينجا هم اگه يه مرجع فارسي زبون هست بايد اطلاعات رو به فارسي خيلي قبل از اين در مورد F# ميزاشتن.

من هنوز متوجه نميشم كه چرا تو يه فروم تخصصي بايد سر زدن يه بخش جديد اونهم در مورد F# بحث بشه؟

................