View Full Version : کار با Kylix SMS ActiveX
h_mohamadi
چهارشنبه 01 آبان 1387, 07:06 صبح
سلام بچه هااز کساني که تا به حال با Kylix SMS ActiveX کار کرده اند درخواست راهمنايي دارم؟
1- اين برنامه با موبايل کار مي کند يا با مودم gsm
2- براي دريافت sms در اين برنامه پک پروسيجور است اما من نمي دانم بايد چگونه آن را چک کنم تا هر لحظه sms جديد آمد به من نشان دهد.
من روي sampel هاي خود Kylix SMS ActiveX خيلي کار کردم اما جواب نگرفتم
ممنون مي شئم من را راهنمايي فرمائيد
Valadi
چهارشنبه 01 آبان 1387, 09:08 صبح
من با این اکیتو ایکس حسابی دست و پنجه نرم کردم در مجموع خوبه
برای دریافت SMS رویدادی داره که SMS را دریافت می کنه و ضمنا با گوشی و با مودم gsm هم کار می کنه اما بانوع پروتکل ارتباطیش فرق میکنه
ضمنا من آخرین نسخه این اکتیو ایکس و 9 تا کامپونت در این زمینه دارم خواستی pmبده
h_mohamadi
چهارشنبه 01 آبان 1387, 19:06 عصر
آقای Valadi (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=18939) من این رویداد که onnewsms است را دیده ام و طبق sampel خودش عمل کرده ام اما می خواهم بدانم چطوری عمل کنم که هر وقت یک sms جدید به gsm رسید اتوماتیک این رویداد فراخوانده شده و متن پیام و شماره و زمان را به من بدهد منون می شوم اگر من را راهنمایی کنید.ضمنا نسخه full شما چه ورژنی است؟
Valadi
پنج شنبه 02 آبان 1387, 07:56 صبح
سیستم کارکرد خیلی آسانی داره وقتی sms میاد خودش (sampel) به شما اعلام می کنه فقط وقتی که sms میاد با از روی سیم کارت پاک کنی اگر نکنی سیم کارت پر باشه دیگه دریافت متوقف می شه
من نسخه فول همه کامپونت های sms در دنیا دارم
HAMRAHSOFT.IR
پنج شنبه 02 آبان 1387, 08:01 صبح
اگه امكان داره بزاريد دا دوستان هم استفاده كن البته با نمونه
MOJTABAATEFEH
جمعه 29 آذر 1387, 10:39 صبح
كسي لينك دانلود اين كامپوننت را داره؟
Valadi
جمعه 29 آذر 1387, 14:30 عصر
شما می توانید از این سایت سازنده دانلود کنید
www.Kylixsoft.com
کرک نمیشه در سایت قرار داد قانون 22 سایت برنامه نویس
hamid_khakzad
دوشنبه 07 بهمن 1387, 10:18 صبح
اگه کسی رجیستر کدش را خواست بهم پی ام بده
MSHService
پنج شنبه 01 اسفند 1387, 19:17 عصر
سلام
بچه ها لطفا اینایی رو که گفتید به منم بدید.
من هنوز پستام به د20 تا نرسیده تا بتونم بهتون pm بدم.
کمک...
Batman
شنبه 03 اسفند 1387, 07:54 صبح
از دوستانی که با این کامپوننت کار کردن لطف کنن و یه نمونه برای بقیه هم بذارن
Valadi
شنبه 03 اسفند 1387, 12:59 عصر
برنامه نمونه از خود سایتش دانلود کن
Batman
شنبه 03 اسفند 1387, 22:32 عصر
با سلام
آقا من که هر کاری کردم نتونستم سایت کامپوننت رو باز کنم.نمیدونم مشکل از کجاست.لطف کنید اگر چند تا نمونه از sample های خود کامپوننت رو بذارید یا اینکه لینک
دیگه ای رو معرفی کنید ممنونم میشم
CYCLOPS
جمعه 28 فروردین 1388, 20:47 عصر
دوستان عزیز یه سوال
بعد از استفاده از Kylix sms فایل اجرایی برنامه رو میشه بدون اون منتقل کرد یا هر جا که برنامه میره باید kylix sms هم نصب کنیم ؟؟
(من با ویژوال استادیو کار میکنم)
Valadi
شنبه 29 فروردین 1388, 10:40 صبح
بله چون شما از OCX استفاده کردید باید در شاخه System32 کپی و نصب بشه
CYCLOPS
یک شنبه 30 فروردین 1388, 07:54 صبح
یعنی اگر به صورت دستی تو System32 کپی کنم و یا با یه Setup این کار رو بکنم دیگه حله و Setup خود Kylix sms لازم نیست
CYCLOPS
دوشنبه 31 فروردین 1388, 16:08 عصر
دوستان یه سوال دیگه در مورد این کامپوننت من یه نسخه ازش رو پیدا کردم ولی میخوام ببینم چه جوری میشه مطمئن شد که نسخه فول هست چون اصلا جالب نیست که آدم یه برنامه رو تا یه جاهایی بنویسه بعد متوجه بشه دمو بوده میخوام اگه دمو هست قبل از شروع پروژه نسخه فول رو تهیه کنم
هیچ پیغام خاصی در زمان استفاده و . . . نمیده
Nima NT
دوشنبه 31 فروردین 1388, 16:53 عصر
اگر هدفتون ساخت برنامه ارسالگر SMS هست چرا از nrComlib استفاده نمیکنید VCL هست و کار باهاش خیلی راحت تره.
Valadi
سه شنبه 01 اردیبهشت 1388, 11:17 صبح
ون اصلا جالب نیست که آدم یه برنامه رو تا یه جاهایی بنویسه بعد متوجه بشه دمو بوده میخوام اگه دمو هست قبل از شروع پروژه نسخه فول رو تهیه کنم
نکته خوبی را اشاره کردید در زمان ارسال و دریاقت یک آدرس لینک اینترنتی را (سایت تولید کننده ) وجود دارد اما در مورد خرید ما به شما 100 درصد تنضمینی و بدون هیچ محدودیتی می دهیم
اگر هدفتون ساخت برنامه ارسالگر SMS هست چرا از nrComlib استفاده نمیکنید VCL هست و کار باهاش خیلی راحت تره.
زمانی طرف sms ارسال می کنه که گزارش تحویل داشته باشه این کامونت گزارش تحویل ندارد
این فقط یک امکان تفاوت و کلی تفاوت داره ....
CYCLOPS
چهارشنبه 02 اردیبهشت 1388, 06:27 صبح
میشه یه مقدار توضیح بدین که از نظر امکانات و . . . با هم چه تقاوتی دارند ؟؟
از چه نظر کار باهاش راحت تره ؟؟
hamid_khakzad
یک شنبه 06 اردیبهشت 1388, 21:43 عصر
دوستان یه سوال دیگه در مورد این کامپوننت من یه نسخه ازش رو پیدا کردم ولی میخوام ببینم چه جوری میشه مطمئن شد که نسخه فول هست چون اصلا جالب نیست که آدم یه برنامه رو تا یه جاهایی بنویسه بعد متوجه بشه دمو بوده میخوام اگه دمو هست قبل از شروع پروژه نسخه فول رو تهیه کنم
هیچ پیغام خاصی در زمان استفاده و . . . نمیده
اگر دوست داشتین Register Code و Register Name این کامپوننت را با قیمت خیلی خوب می تونم بهتون بدم که با خیال راحت نرم افزارتون را دست مشتری بدین
hamid_khakzad
دوشنبه 07 اردیبهشت 1388, 17:44 عصر
میشه یه مقدار توضیح بدین که از نظر امکانات و . . . با هم چه تقاوتی دارند ؟؟
از چه نظر کار باهاش راحت تره ؟؟
مهمترین مزیت KylixSms در مقایسه با mCore امکان گزارش تحویل پیام (Delivery Report) در kylix Sms می باشد و mcore این امکان را ندارد و چندین تفاوت دیگه نیز با هم دارند
CYCLOPS
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1388, 08:20 صبح
اگر دوست داشتین Register Code و Register Name این کامپوننت را با قیمت خیلی خوب می تونم بهتون بدم که با خیال راحت نرم افزارتون را دست مشتری بدین
دوست عزیز شما برای فروش بهتره یک سایت یا وبلاگ باز کنی و اونجا محصولات دیگران که کرکشون رو دانلود میکنی حراج بزنی
اینجا فروم بازاریابی نیست انجمن برنامه نویسان فارسی زبان هست:متفکر:
قوانین سایت شماره 15 جمله آخر :
به خاطر داشته باشید که این سایت محل یادگیری است.
اگر به این جمله دقت میکردید خیلی از تاپیک های مرتبط با مبحث SMS به جای اینکه به فروشگاه تبدیل بشه بار علمی بیشتری برای کاربرا داشت به نظر اعلام فروش محصولات دیگران در امضا کافی باشه
دوستانی که لنگ کامپوننت برای ارسال SMS هستند به وبلاگ زیر مراجعه کنند :
(وبلاگ ابزارهای تخصصی برنامه نویسی که اگه اشتباه نکنم ماله یکی از بچه های همین سایته)
http://freecomponents.blogfa.com
کامپوننت های Kylix SMS ActiveX و ActiveX Pert SMS & MMS رو اونجا پیدا میکنید
(این پست به عنوان معرفی یک وبلاگ مفید است و لاغیر)
Mah
یک شنبه 10 خرداد 1388, 09:12 صبح
سلام دوستان .
کسی می دونه چطوری میشه با این کمپوننت SMS رنگی داد؟؟؟؟
البته با امکانات موجود در همراه اول و ایرانسل و سایر اپراتورهای داخل ایران .
a_j0321
دوشنبه 23 شهریور 1388, 14:39 عصر
سلام من به رجیستر کد kylix 5.0 خیلی نیاز دارم ، لطفاً هر کسی داره email اش را بده تا email بزنم
Mahmood_M
دوشنبه 23 شهریور 1388, 18:26 عصر
دوستانی که در استفاده از کامپوننت KylixSMS مشکل دارن ، می تونن از مثال زیر کمک بگیرن ...
لینک دانلود : http://nabegheh.parsaspace.com/Examples/PayamakSender.rar
نکته ی مهم : با عرض معذرت ، لحن پیامها و نوشته های این مثال دوم شخص مفرد ! :کف: هست !! ، چون برای یکی از دوستان نزدیک نوشته بودم این مثال رو ، گفتم یه موقع سوءتفاهم نشه !! :چشمک:
موفق باشید ... !
a_j0321
شنبه 28 شهریور 1388, 16:20 عصر
سلام دوستان
کسی یک نسخه دمو از kylix که با multidevice کار بکنه نداره؟ (کدش #C باشه لطفاً)
a_j0321
شنبه 28 شهریور 1388, 16:47 عصر
سلام
می خواستم بدونم registercode و registername مربوط به kylix 5 را چند می فروشید ،در ضمن اگر یک نمونه کد برای استفاده در #C که multidevice باشه را اگر بگذارید ممنون می شم
MOJTABAATEFEH
شنبه 28 شهریور 1388, 20:14 عصر
سلام
لطفا اگر گرفتن گزارش ارسال روش خاصي داره بفرماييد چون تا جايي كه من كار كردم موقع ارائه گزارش ارسال يك رشته طولاني و نامفهوم نمايش مي ده
و دوم اينكه روش چسباندن پيام هاي دريافتي چند صفحه اي به چه شكل است
با تشكر
quiet_buzz
دوشنبه 30 شهریور 1388, 09:57 صبح
سلام
من هم مثالی از kylix که با C# باشه میخواستم
آیا kylix با c++ هم کار میکنه؟
متشکر
a_j0321
دوشنبه 30 شهریور 1388, 18:22 عصر
سلام
من یک مشکل با connect و Disconnect مربوط به kylix دارم آیا event ای داره که وقتی disconnect می شود متوجه شود؟
hamid_khakzad
یک شنبه 05 مهر 1388, 00:20 صبح
سلام
می خواستم بدونم registercode و registername مربوط به kylix 5 را چند می فروشید ،در ضمن اگر یک نمونه کد برای استفاده در C# که multidevice باشه را اگر بگذارید ممنون می شم
من می تونم با قیمت خوب بهت بدم اگه خواستی واسم پیام خصوصی بگذار
hosseinzamani13677
یک شنبه 04 مهر 1389, 16:11 عصر
www.activexperts.com/xmstoolkit/howto (http://www.activexperts.com/xmstoolkit/howto) لینک دانلود activex perts sms and mms
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.