ورود

View Full Version : سوال: لطفا یه قفل خوب معرفی کنید

abadgamer
چهارشنبه 01 آبان 1387, 19:53 عصر
سلام دوستان
میدونم ممکنه تاپیکم تکراری باشه، ولی خواهشا بهم کمک کنید.
من چندتا تاپیک دیگه رو هم خوندم، اما به نتیجه ای نرسیدم. یعنی اون چیزی که میخواستم رو پیدا نکردم
من یه قفل با کد فعالساز میخوام که بتونه فایل ستاپ رو یا هر فایل اجرایی دیگه رو رمز گذاری کنه. این که کیجنش توی نت باشه یا نه، یا امنیتش، اصلا برام مهم نیست. فقط موقع اجرا روی کامپیوتر طرف، یه کد مختص به خودش بده، و منم یه سریالی بهش بدم تا اون بتونه اجرا کنه. البته این نکته رو بگم که من به سورس برنامه دسترسی ندارم و فقط فایل کامپایل شده رو دارم :ناراحت:
یه چند روزی هست که بد جوری دارم می گردم و خودم سه مورد رو پیدا کردم:
Armadillo software passport : این توی دستورالعمل و راهنماش، به نظر میاد چیز عالیی باشه، ولی متأسفانه وقتی کارم تموم میشه و میخوام برنامه رو تست کنم، ستاپ پیغام میده که فایل خراب شده (Corrupted) :گریه:
Logic Protect از این برنامه خیلی خوشم اومد. چون واقعا ساده هست. ولی نتونستم تستش کنم، آخه سریال میخواست و من هرجا گشتم نتونستم پیدا کنم
Share Guard اینو نتونستم خیلی باهاش کار کنم، ولی بازم سریال میخواد :ناراحت:
خواهشا اگه شما هم یه برنامه ای مثه اینا سراغ دارید (ترجیحا فارسی نباشه، چون ماشالله قیمتشون که... و تازه کرکشم دوباره دردسر داره) یا اگه کرک بالایی ها رو سراغ دارین یا راه حل آرمادیلو، واقعا ممنون میشم کمکم کنید
امیدوارم مدیرها هم از دستم ناراحت نشن، درسته مضمونش به نظر تکراری میاد، ولی من دنبال قفلی هستم که امنیتش برام مهم نیست و فقط و فقط یه کد بخواد :لبخندساده:

Securebit
پنج شنبه 02 آبان 1387, 01:02 صبح
اگر بعد از پروتکت پیغام فایل خراب شده را میدهد به احتمال زیاد فایل شما CRC پروتکت دارد که قبل پروتکت باید از روی فایل برداشته شود یا به عبارتی دور زده شود.

abadgamer
پنج شنبه 02 آبان 1387, 10:15 صبح
مرسی آقا بردیا
اما من با دوتا قفل آخری مشکل نداشتم
الان میخوام اگه میشه، کسی یا کرک اونا رو بده، یا قفلی شبیه به اون :(

ali_esprit
سه شنبه 21 آبان 1387, 09:47 صبح
سلام
اگه ممکنه یه نفر لطف کنه یه آموزش مختصر در مورد این نرم افزار armadillo بده چون خیلی بهش نیاز مبرمی دارم. البته تا یه مراحلیشو تونستم برم ولی نتونستم قسمت crate key رو انجام بدم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

mahramasrar2
شنبه 25 آبان 1387, 23:19 عصر
بهترين برنامه براي اين امور همان آرماديلو است
اگر بعد از پك فايل خراب مي شود خوب پس حتما قبلا پك بوده پس اول آنراآنپك كنيد سپس با آرماديلو پك كنيد
+++++++++++++++++++++++++++++++
در رابطه با نحوه كار با آرماديلو

آموزش=

.برنامه را اجرا کنید و شماره سریال داده شده را وارد و برنامه را ثبت کنید
2.در منوی File گزینه New Project را بزنید
3.در قسمت Project ID نام پروژه خود را بنویسد(برای ثبت نام وارد شده،یک بار پنجره را ببندید و دوباره باز کنید.)
3.گزینه Files to protect را بزنید و لیست فایل ها مورد نظر خود را به برنامه بدهید
4.در قسمت Protection options پروتکشن های خود را انتخاب کنید(ترجیحا گزینه Best Proction و اون سه Checkbox رو بزنید.
5.در قسمت Cerfinates گزینه New را بزنید،در صفحه باز شده،در قسمت Cerfinate Name یک نام بنویسید و بعد هم گزینه Set as default cerfinate را تیک بزنید.
6.پنجره ها را بسته و در صفحه اصلی برنامه،در منوی Protection گزینه Protect File را بزنید