View Full Version : ايجاد تالار جهت مباحث سخت افزار
mpmsoft
چهارشنبه 01 آبان 1387, 20:36 عصر
دوستان از آنجايي كه مباحث نرم افزاري نياز به آشنايي در مورد سخت افزار تا حدي داره من فكر مي كنم اگر تالاري به اين عنوان احداث كنيد خيلي موثر باشه
ممنون
vcldeveloper
چهارشنبه 01 آبان 1387, 21:05 عصر
قبلا درباره اش بحث شده؛ بطور خلاصه، خیلی چیزها ممکن هست به نرم افزار مرتبط باشند، ولی اینجا ما فقط درباره توسعه نرم افزار و برنامه نویسی بحث می کنیم، و سخت افزار در این حوزه جایگاهی نداره، غیر از بحث برنامه نویسی برای دستگاههای Embedded که برای آن هم تالار جداگانه ایی وجود داره.
mpmsoft
چهارشنبه 01 آبان 1387, 22:02 عصر
به هر حال من فكر مي كنم مشكلي براي سايت ايجاد نمي كنه
چون خيلي ها مثل من تو اين زمينه اطلاعاتشون كم هستش
و تكنولوژي در سخت افزار هم دسته كمي از نرم افزار نداره
هدف از اين سايت من فكر مي كنم به اشتراك گذاشتن معلومات باشه پس مي تونيم از تجربيات دوستاني كه متخصص در اين زمينه هستند استفاده كنيم جهت بهبود توسعه نرم افزار
براي مثال كانال ITC توسط جناب آقاي خسرو مترجمي احداث شد و كاملا برنامه هاشون مرتبط به آموزش IT بود ولي يادمه بخش آموزش زبان انگليسي رو هم راه انداخته بودن.
vcldeveloper
پنج شنبه 02 آبان 1387, 00:52 صبح
هدف از اين سايت من فكر مي كنم به اشتراك گذاشتن معلومات باشه پس مي تونيم از تجربيات دوستاني كه متخصص در اين زمينه هستند استفاده كنيم جهت بهبود توسعه نرم افزار
هدف از این سایت به اشتراک گذاشتن معلومات در زمینه تولید و توسعه نرم افزار هست. بحث سخت افزاری میتونه مفید باشه، ولی نه در سایت برنامه نویسی. ممکن هم هست با هم ربط داشته باشند، خب خیلی از نرم افزارهایی هم که نوشته میشند حسابداری و انبارداری هستند، پس اگر کسی خواست تالار حسابداری، یا انبارداری راه بیاندازه هم باید با درخواستش موافقت بشه!
mpmsoft
پنج شنبه 02 آبان 1387, 10:35 صبح
خیلی از نرم افزارهایی هم که نوشته میشند حسابداری و انبارداری هستند، پس اگر کسی خواست تالار حسابداری، یا انبارداری راه بیاندازه هم باید با درخواستش موافقت بشه!
ما به راحتی می تونیم در بخشهای مرتبط سوالهای خودمونو در زمینه نرم افزارهای مالی اداری بپرسیم هرچند اگر یک مروری به مطالب بندازید کماکان این سوالها پرسیده می شه
اما سوالهای مربوط به سخت افزار مرتبط به هیچ تاپیکی نمی شه.
برای مثال آشنایی به ساختار پردازنده های 2 هسته ای می تونه کمک بسیار خوبی به ما برای اندیشیدن به آینده توسعه نرم افزار بکنه.
به هر حال شما باید آینده رو ببینید و الان به فکر این نباشید که سایت با این موضوعاتی که داره تکمیل هستش و نیازه به بروزرسانی نداره.من آینده این سایت رو تا آنجایی می بینم که بتونه حتی زبان انگلیسی و راه حلهای یادگیری و سریع این زبان رو آموزش بده.
salehbagheri
پنج شنبه 02 آبان 1387, 19:45 عصر
با سلام خدمت آقاي كشاورز!
راستش تا حالا كه از شما يك (باشه!) نشنيديم!
شما با تمامي درخواست هايي كه طي اين چند مدت مطرح شده مخالفت كرديد!
ماشاالله از گفتن دلايل قانع كننده كه دل سنگ رو هم آب ميكنه كم نمياريد!
البته حق داريد! بيشتر سوالهايي كه مطرح ميشه جاش اينجا نيست! ولي حداقل با بعضي از درخواست ها كه براي شما مقدور هست، موافقت كنيد!
علیرضا مداح
پنج شنبه 02 آبان 1387, 20:14 عصر
سلام دوست عزیز،
مطالبی که از جانب مدیران سایت ، بالاخص آقای کشاورز که یکی از مدیران ارشد سایت هستند ، در پاسخ به درخواست های شما مطرح میشوند ، نظرات شخصی ایشان نبوده و بسیاری از این مباحث پیش از این در سطح مدیران بررسی شده است و ایشان یا هر مدیر دیگری به عنوان نماینده ی گروه مدیران ، برطبق خط مشی و سیاست های کلی سایت به درخواست های شما پاسخ میگویند ،
درخواست هایی که امکان اجرای آنها وجود داشته و مطابق با سیاست های سایت باشد حتما" پیگیری خواهند شد ،
باتشکر ،/
mpmsoft
پنج شنبه 02 آبان 1387, 20:54 عصر
ببينيد اين موضوع خيلي مشخص هستش من اصلا موافق اين نيستم با آدمهايي كه براي ثابت كردن حرفشون از زمينو زمان مثال مي زنن
اين مسئله خيلي مشخص هستش مسئله به ربطي به نرم افزار نيست
من از مديران مي خوام اينقدر كه به تبليغات در سايت اهميت مي دن و براشون از هرچيز ديگه اي مهم تره كه تبليغات شخصي خودشونو جهت جذب شاگرد انجام بدن دست كاربران سايت رو باز بذارند
براي مثال شما به نمونه امضا من دقت كنيد يكي از مديران سايت بعد 3 سال كه من تو اين سايت عضو هستم تازه الان به من مي گه امضاتو تغيير بده در صورتي امضا خيلي از دوستان به اين شكل هستش
vcldeveloper
جمعه 03 آبان 1387, 07:26 صبح
ببينيد اين موضوع خيلي مشخص هستش من اصلا موافق اين نيستم با آدمهايي كه براي ثابت كردن حرفشون از زمينو زمان مثال مي زنن
اين مسئله خيلي مشخص هستش مسئله به ربطي به نرم افزار نيست
من از مديران مي خوام اينقدر كه به تبليغات در سايت اهميت مي دن و براشون از هرچيز ديگه اي مهم تره كه تبليغات شخصي خودشونو جهت جذب شاگرد انجام بدن دست كاربران سايت رو باز بذارند
اگر شما از سال 84 در این سایت هستید و به این نتیجه رسیدید که ما به بخش سخت افزار نیاز داریم، من از سال 82 اینجا هستم، و وجود بخشی برای مطالب مرتبط با سخت افزار را در همین سایت تجربه کردم، و حتی خودم هم مدیریتش را برعهده داشتم. نتایج کار و مسائل بوجود آمده را هم دیدم. شاید بد نباشه که دوستان عزیز بجای پیشنهادهایی که یا قبلا بارها در همین بخش مطرح شدند، یا مربوط به امکاناتی میشند که روزی در همین سایت فعال بودند و بخاطر برخی مشکلات از سایت حذف شدند، مقداری هم وقت صرف خواندن پیشنهادات و مباحث گذشته این بخش کنند.
کسی که تبلیغ کلاس خصوصی خودش را گذاشته، هزینه های این سایت را از جیب میده. البته منتی روی سر کسی نذاشته، ولی فکر نمیکنم کاربری هم حق داشته به چهارتا تلبیغی که هر از چند گاهی بالای سایت ظاهر میشند، و به کسی هم آسیبی نمی رسانند، و موجب حفظ این سایت میشند اعتراض کنه!
حاضر نیستید برای تبلیغ محصول خودتان در این سایت حتی دوزار پول تبلیغ را بپردازید، ولی انتظار دارید یک نفر هر ما مبلغی را بابت نگهداری سایت پرداخت کنه، یک بار هم در طول سال یک تبلیغ ساده در سایت خودش نزاره؟!
mpmsoft
جمعه 03 آبان 1387, 12:29 عصر
دوست عزيز اگر اين سايت نياز به كمك مالي داشته باشه من خودم شخصا اولين نفري هستم كه كمك مالي مي كنم.نمي خواهيم به كسي فشار بياد و دوست هم ندارم اين سايت بعد يه مدتي به علت هزينه هاي نگهداري سايت كنسل بشه و واقعا دلم مي سوزه.چون دوستان خيلي خوب مثل شما آقاي كشاورز - مداح و غيره رو از دست مي دهم
دوما من خودم شخصا آگهي خودم در ماه ديگه در همين سايت پخش مي كنم و از دوستان هم مي خوام كه فقط يك استفاده كننده نباشند.
اتفاقا خوب شد من دوست داشتم اين موضوع رو از خود مديران سايت بشنوم. پس بنابراين مي تونيم يك بخش درباره كمك رساني به سايت برنامه نويس راه اندازي كنيم.
آقايان مديران سايت من از شما خواهش مي كنم يك تجديد نظر درمورد برخي از سياستهاي سايت شويد. اين حرف رو مي زنم چون واقعا دوست دارم اين سايت روز به روز بهتر بشه و كاربراني كه هنوز با اين سايت آشنا نشدند بتونن با اين سايت آشنا بشن و به بقيه هم پيشنهاد كنن. هرچند من خودم به خيلي ها اين سايت رو معرفي كردم.
به هر حال با اين ديد ببينيم كه هر ويزيتوري كه وارد سايت مي شه كلي هزينه بابتش پرداخت شده.
به هر حال من مطيع قوانين سايت و مديران محترم سايت هستم.
vcldeveloper
شنبه 04 آبان 1387, 01:28 صبح
اتفاقا خوب شد من دوست داشتم اين موضوع رو از خود مديران سايت بشنوم. پس بنابراين مي تونيم يك بخش درباره كمك رساني به سايت برنامه نويس راه اندازي كنيم.
براش بارها تاپیک زده شده، حتی تا همین چند ماه پیش لینک "کمک مالی به سایت" در منوی اصلی سایت (بالای صفحه) قرار داشت.
kernel
شنبه 04 آبان 1387, 02:18 صبح
البته ما کوچکتر از همه اعضای سایت هستیم که بخواهیم اظهار نظر کنیم .
ولی من فکر می کنم اگه دوستان نظری ارائه می کنند فقط جهت دلسوزی و خواستار پیشرفت مجموعه هستند !
با نظر اقای کشاورز هم موافق هستم ! پرداختن به مسائل سخت افزار زیاد با فوروم جور در نمیاد . البته اگه منظورتون برنامه نویسی سخت افزار و ..... هست ، خوب حق دارین تو این سایت جای Code Vision و Bascom و VHDL واقعا خالیه . در ضمن درسته که سیاستهای فوروم تنها گرفته نمیشه ولی به نظر میرسه که اقای کشاورز یه کم لحن تندی برای توضیح دادن دارن و همین موجب ناراحتی بعضی از اعضا شده .
اوبالیت به بو
یک شنبه 05 آبان 1387, 23:43 عصر
آخرين offTopic
اقای کشاورز یه کم لحن تندی برای توضیح دادن دارن و همین موجب ناراحتی بعضی از اعضا شده
باب ميل نبودن دليل بر تندي نيست.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.