ورود

View Full Version : سوال: بهترین مرجع Delphi

narsic
چهارشنبه 01 آبان 1387, 23:00 عصر
با سلام
من ميخواستم بدونم که بهترين و کاربردی ترين نسخه دلفی چه نسخيه هستش که با php هم سازگار باشه و بهترين کتاب مرجا هم براش چی هستش
با تشکر

vcldeveloper
پنج شنبه 02 آبان 1387, 00:42 صبح
دلفی چه ربطی داره به PHP که بخواد با اون سازگار باشه؟!!

narsic
پنج شنبه 02 آبان 1387, 11:15 صبح
آخه دیدم که Delphi 4 PHP هست بخاطر همون گفتم .
خب اگه میشه یه کتاب معرفی کنید لطفا

delphiprog3000
پنج شنبه 02 آبان 1387, 13:46 عصر
با اجازه استاد کشاورز.

دوست گرامی دلفی با دو تکنولوژی Asp,Php سازگاری داره .

شما ابتدا تکنولوژی Php را یاد بگیرید. سپس با ابزار دلفی کار نمایید.

موفق باشید.........

vcldeveloper
جمعه 03 آبان 1387, 07:45 صبح
نه، Delphi for PHP ربطی به دلفی نداره. فقط توی اسمش دلفی داره، همین! این هم از نامگزاری مسخره CodeGear هست.

Mahmood_M
جمعه 03 آبان 1387, 12:30 عصر
این هم از نامگزاری مسخره CodeGear هست.
دقیقا ...
من هر وقت اون رو می بینم اون رو Delphi for PHP می خونم اما چیزی که توی مغزم تصویر می کنه ! عبارت PHP for Delphi Programmers ( یا چیزی شبیه به این ) هست ...

آخه دیدم که Delphi 4 PHP هست بخاطر همون گفتم .
خب اگه میشه یه کتاب معرفی کنید لطفا
شما هم همین طور در نظر بگیرید که این محصول شباهتی به IDE دلفی داره و برای برنامه نویسان دلفی محیط آشنایی هست ... ، ولی کلا دلفی و PHP هیچ ربطی با هم ندارند ...
در مورد کتاب هم چون تقریبا محصول تازه ای هست شاید کتاب شناخته شده در موردش کم باشه ولی با یه جستجو توی گوگل یا یه جستجو در کتاب فروشی ها می تونید یه نمونه پیدا کنید ...

موفق باشید ...

narsic
جمعه 03 آبان 1387, 23:36 عصر
با اجازه استاد کشاورز.

شما ابتدا تکنولوژی Php را یاد بگیرید. سپس با ابزار دلفی کار نمایید.

موفق باشید.........
با سلام
دوست عزیز من PHP رو کامل بلدم .
من شاید سوآلم رو بد مطرح کردم مجدد مطرح میکنم .
بهترین و روانترین کتاب برای یاد گیری Delphi چه کتابی هستش و در بین نسخه های Delphi کدوم نسخش از بقیه بهتره ؟؟ (از بین کتابهایی که میشناسید )
ممنون میشم از بین دوستان کسی راهنماییم کنه

vcldeveloper
شنبه 04 آبان 1387, 00:16 صبح
در بین نسخه های Delphi کدوم نسخش از بقیه بهتره ؟؟
دلفی 2009.

بهترین و روانترین کتاب برای یاد گیری Delphi چه کتابی هستش
Delphi 6 Developer's Guide. این کتاب فقط تا دلفی 6 که یک نسخه خیلی قدیمی هست، اطلاعات در اختیار شما قرار میده، ولی روان، ساده، و جامع هست. بعد از اون باید به کتاب مارکو کانتو درباره دلفی 2007 مراجعه کنید، و بعدش هم به کتاب مارکو کانتو درباره دلفی 2009. در کتاب مربوط به دلفی 2009 فقط به امکانات جدیدی که از دلفی 2007 به بعد به دلفی اضافه شده پرداخته میشه، پس به کتاب دلفی 2007 همچنان نیاز خواهید داشت. در ضمن، کتاب مربوط به دلفی 2009 هنوز چاپ نشده، و به زودی چاپ میشه.

narsic
یک شنبه 05 آبان 1387, 14:16 عصر
دوست عزیز از راهنماییتون ممنونم فقط اگه لینک دانلود رو داشته باشید ممنون میشم

vcldeveloper
یک شنبه 05 آبان 1387, 23:51 عصر
دوست عزیز از راهنماییتون ممنونم فقط اگه لینک دانلود رو داشته باشید ممنون میشم
اگر قوانین سایت را مطالعه کرده باشید، ما اینجا لینک نرم افزار یا کتابی که Copyright داشته باشه رو نمیزاریم. در ضمن، نسخه ترجمه شده کتاب Delphi 6 Developer's Guide و Mastering Delphi 7 هم در بازار موجود هست.

qazwsx
دوشنبه 06 آبان 1387, 00:44 صبح
دلفی 2009.

.

یعنی تمام کامپوننت های که برای دلفی 7 بود برای 2009 به بازار اومده

vcldeveloper
دوشنبه 06 آبان 1387, 10:53 صبح
یعنی تمام کامپوننت های که برای دلفی 7 بود برای 2009 به بازار اومده
خیر، خیلی از کامپوننت های دلفی 7 در دلفی 2009 مشکل پیدا می کنند، چون خیلی هاشون از string و pchar به عنوان بافر استفاده می کردند، ولی الان با یونیکد شدن دلفی، اون کدها درست عمل نمی کنند. برای همین هم برای اکثر کامپوننت های دلفی 7 باید نسخه بروزشده آنها که دلفی 2009 را پشتیبانی می کند تهیه کنید. نسخه مخصوص دلفی 2009 کامپوننت های معروف و پرکاربرد (مثل JEDI, TMS, DevExpress, SDAC, FastReport , ...) همگی عرضه شده اند.