View Full Version : Please Crack Me
HadiDelphi
پنج شنبه 02 آبان 1387, 08:01 صبح
با سلام به تمام برو بچ برنامه نویس مخصوصا بچه های امنیت
بعد از یه مدت طولانی بالاخره تونستم دوباره یه کرک می بزارم
تو این کرک می باید قسمت Debuger detection از کار بیفته
که زحمتش افتاده گردن شما اساتید
از وقتی که میزارید متشکرم
Securebit
پنج شنبه 02 آبان 1387, 22:05 عصر
این چند وقتی که نبودید و آمدید پیشرفت قابل ملاحظه ای داشتید.
سختی کرک : 4
HadiDelphi
جمعه 03 آبان 1387, 06:13 صبح
آقا بردیا دستت درد نکنه , میتونی یکم توضیح بدی
HadiDelphi
جمعه 03 آبان 1387, 06:26 صبح
آقا بردیا اونطوری که من فهمیدم شما اومدین DLL رو که من اینجکت میکردم رو دامپ کردین بعد اش اونو پچ کردین و گذاشتین کنار فایل EXE بعد هم متد Decode رو از EXE حذف کردین
حالا یه سوال اکه من بیام و DLL رو با یه پکر قوی پک کنم (که متد های Anti Dump و AntiDebuge قوی داشته باشه ( مثلا با "تمیدا" یا "ای اس پک" )) کار رو چقدر سخت میکنم ؟
HadiDelphi
جمعه 03 آبان 1387, 09:53 صبح
خوب آقا بردیا من برنامه رو آپدیت کردم به این هم یه نگاهی بنداز به نظرم خیلی نسبت به قبلی قویتر شده
توش از تکنولوژی Turbo 3D Debuger detection یا به اختصار Turbo 5D یا به اختصارتر T5D استفاده کردم
البته سیستم یه خورده ناپایداره , شرمنده اگه درس و مشقام اجازه بده سعی میکنم زیاد روش وقت بزارم
تشکر از وقتی که میزاری
دنیای دلفی
جمعه 03 آبان 1387, 14:53 عصر
به صورت كامل كرك شد .
0/10
با عرض پوزش :قهقهه::گیج::لبخند:
اين هم مسيرش http://www.jonoobshop.com/Cracked.rar
تازه من كرك نيستم . واي به روزي كه كركر بشم
دنیای دلفی
جمعه 03 آبان 1387, 15:36 عصر
اين هم كرك نسخه قبلي شما
اين هم مسيرش http://www.jonoobshop.com/Project1.rar (http://www.jonoobshop.com/Cracked.rar)
HadiDelphi
جمعه 03 آبان 1387, 16:19 عصر
به صورت كامل كرك شد .
0/10
با عرض پوزش :قهقهه::گیج::لبخند:
خواهش میکنم
آخه مسلمون من گفتم کلهم کاری که برنامه از کار بیفته , یا که گفتم کاری کن که Debuger Detection از کار بیفته
اگه میتونی مثل آقا بردیا کاری کن که برنامه Debuger رو تشخیص نده و در هر حالت پیغام Debuger Not Fund رو بده
یعنی اگه تونستی شرط تشخیص Debug رو NOP کنی اون وقت بگو که من تونستم کرک کنم
تازه من كرك نيستم . واي به روزي كه كركر بشم
وای ..
من که خیلی ترسیدم خدا اون روز رو نیاره
دنیای دلفی
جمعه 03 آبان 1387, 18:19 عصر
تو این کرک می باید قسمت Debuger detection از کار بیفت
از كار افتاده .
متاسفانه شما اصول اوليه امنيت را در كرك مي هايتان رعايت نكرديد .
بهترين راه راحت ترين راه براي كركر است .
HadiDelphi
جمعه 03 آبان 1387, 18:31 عصر
هدف من از گذاشتن کرک می این که میخوام کدی رو که نوشتم رو تست کنم
من اگه بیام تو اون DLL که اینجکت میکنم به جای ارسال پیام Debuger Found / Debuger Not Found , مثلا کلمه رمز ورود به DB رو ارسال کنم و اون وقت شما هم بیاید کلا ارتباط برنامه رو با DLL قطع کنید , دیگه برنامه نمیتونه به DB متصل بشه
یعنی زدی دک و پوز برنامه رو پایین آوردی نه این که برنامه رو تونستی کرک کنی
شاید شما تونستی این جا با این کار به نظر خودتون برنامه رو کرک کنید ولی اگه قرار باشه من یه وابستگی شدید بین DLL و Application ایجاد کنم ( مثلا Stolen Code یا نانومیتس ) اون وقت هم شما میتونید با این روش برنامه رو کرک کنید؟
در این حالت اگه شما بتونید به کد DLL دسترسی داشته باشین (که فکر نکنم کار ساده ای باشه) شاید بتونین برنامه کرک کنید
Developer Programmer
جمعه 03 آبان 1387, 22:57 عصر
هدف من از گذاشتن کرک می این که میخوام کدی رو که نوشتم رو تست کنم
نمی خوام از کسی طرفداری کنم، ولی تا به حال این تست کردنهات به چه درد این فوروم و ملت اون خورده ؟
تا حالا شده درست و حسابی کارت رو توضیح بدی / سورس آپ کنی یا از آموزشش طفره نری؟
خودت می بافی، خودت می دوزی از ملت هم انتظار داری تو افزایش دانشت کمک کنن در حالیکه هیچ کمکی بهشون نمیکنی.
HadiDelphi
شنبه 04 آبان 1387, 09:17 صبح
آقا افشین شما درست میگی من تا حالا سورس درست حسابی آپ نکردم ولی تا جایی که تونستم روش کارم رو توضیح دادم ولی اگه توضیحاتم به نظر شما ناقص بود به این دلیل بود که من وقتی داشتم روش کارم رو توضیح میدادم به نظرم میرسید که این همه توضیح برای اینکه بچه ها بدونن من چیکار کردم کافی
حالا اگه به نظر شما یا سایر بچه ها توضیحاتم قانع کننده نبود باید ازم سوال میکردین ( سوال نه درخواست سورس ) تا من هم بیشتر توضیح بدم , آخه من از کجا بدونم باید به شما یا دیگران چقدر توضیح بدم که روش کار من رو کاملا درک کنند ؟
HadiDelphi
شنبه 04 آبان 1387, 12:23 عصر
یعنی بعد از 26 ساعت و 30 دقیقه کسی نتونسته کاری بکنه ؟؟؟؟؟
Nima NT
شنبه 04 آبان 1387, 12:59 عصر
صبور باش ...... !؟!؟!؟!
HadiDelphi
شنبه 04 آبان 1387, 17:50 عصر
یه سوال
فرض کنید یه DLL به صورت پک شده دارم که به یه برنامه Inject شده این DLL نه در هارد در دسترس هست و نه میشه دامپ کرد فقط میشه اونو دیباگ کرد و چون DLL به صورت پک شده هست موقع دیباگ کردن از کار میفته حالا سوال اصلی اینکه آیا میشه این DLL رو در حافظه که در حال اجرا هست رو آنپک کرد تا بتونیم انو دیباگ کنیم با توجه به این که توانایی ذخیره در فایل رو هم نداریم ؟ اگه میشه آیا کار سختیه یا آسون ؟ و اگه سخته , سختیش چقدر یعنی هر کرکری میتونه این کار بکنه یا که نه ؟
Sir.V65j
یک شنبه 05 آبان 1387, 01:07 صبح
همه ی این کارا رو دستی نمی کنین که؟!
خوب وقتی برنامه/فایل شما به این dll دسترسی داره خوب یعنی یه جورایی دسترسی بهش هست دیگه درسته؟! پس چون دسترسی هست میشه توش/خوروجیش تغییراتم داد.
سختیشم باید بگم کاره هر کسی نیست (البته روی کرکمی، نه روی برنامه فلان قیمتی؛ چون کرکمی ارزش مادی معنوی درش نیست و صرفاً وقت کشی به حساب میاد و خیلیا روش کار نمی کنن از جمله بنده که خیلی کم پیش میاد کرکمی دنلود کنم یا خیلی های دیگه).
Securebit
یک شنبه 05 آبان 1387, 01:35 صبح
ببخشید آقا هادی من عادت ندارم بیشتر از Level 5 به کسی تو امنیت کمک کنم مگر در شرایطی که فرد به قوانین کرک می پایبند باشد.
سختی کرک : 5
Nima NT
یک شنبه 05 آبان 1387, 17:00 عصر
همه ی این کارا رو دستی نمی کنین که؟!
خوب وقتی برنامه/فایل شما به این dll دسترسی داره خوب یعنی یه جورایی دسترسی بهش هست دیگه درسته؟! پس چون دسترسی هست میشه توش/خوروجیش تغییراتم داد.
سختیشم باید بگم کاره هر کسی نیست
کاملا" با فرمایشات شما موافقم. و از جناب بردیا ودیگر دوستان هم به خاط وقتی که گذاشتن تشکر می کنم. ( فعالیت اساتیدی مثل شما علاوه بر رسوندن نفع به هادی به خیلی های دیگه از جمله بنده هم کمک کرده )
HadiDelphi
یک شنبه 05 آبان 1387, 19:18 عصر
آقا بردیا منظورتون رو متوجه نشدم
لطفا اگه ممکن هست فایل کرک شده رو آپ کنید
تا من هم روش کارم رو به بچه ها توضیح بدم
مرسی
Securebit
یک شنبه 05 آبان 1387, 22:25 عصر
هنوز پروژه Dump Me شما رو یادم نرفته که از طریق آموزشهایی که برای آنپک میدادم امنیتش روبه 6 رسوندید شما در عوض چی کار کردید دریغ از یک سورس این درست نیست که هر دفعه شما کرک می بزارید من هم بیام کرک کنم تا امنیت قفلتون رو بالا ببرید هر چند که دوست دارم امنیت قفلتون بالا بره ولی .... لذت بردم وقتی دیدم بزرگترین کرکرهای چینی هنوز نتونستن کرک می قبلی شما رو کرک کنند.
Nima NT
دوشنبه 06 آبان 1387, 22:33 عصر
لذت بردم وقتی دیدم بزرگترین کرکرهای چینی هنوز نتونستن کرک می قبلی شما رو کرک کنند.
شاید اصلا" محل نمیذارن , چون من هم یکی دو بار کرک می گذاشتم ولی حسابی ازم استقبال کردن , هر جوری بلد بودن توهین کردن که اینجا جای کرک می گذاشتن نیست , هر کرک می باید هدفی رو عنوان کنه و از این جور حرف ها. البته شاید هم این به خود من بر میگرده چون یه کمی با چینی جماعت مشکل دارم.
Securebit
دوشنبه 06 آبان 1387, 23:59 عصر
تو سایتی که کرک می آقا هادی رو گذاشته بودند 30 نفر دانلود کرده بود و همشون هم از قدرت قفل گفته بودند ولی بعد که سر زدم دیدم کلا پست رو پاکش کردن به احتمال زیاد به خاطر استفاده کردن از کریپتور و هوک بوده.
HadiDelphi
پنج شنبه 09 آبان 1387, 10:50 صبح
آقا بردیا واقعا من از شما و تمام دوستان و کلا از سایت برنامه نویس نهایت تشکر رو میکنم
و این رو هم میدونم که تشکر من به درد شما و دوستان نمیخوره
شما به من خیلی لطف دارین چون واقعا به من خیلی کمک کردین
من قبول دارم که در جبران لطف شما کم کاری کردم
ولی این رو میخوام بگم که به خدا شرایط من طوری نیست که بتونم سورس بدم ولی میتونم هر نوع توضیحی که میخواین ( البته تا جایی که سوادم میرسه ) بدم
من تا حالا در مورد روش کارم تا جایی که به نظرم کافی بود توضیح دادم ولی من نمیدونم آیا این توضیحات به نظر سایرین هم کافی بود یا نه ؟
از این به بعد اگه بچه ها جایی احساس کردن که توضیحاتم کافی نبود خواهشا ازم بپرسند , من هم تا جایی که میتونم قول میدم که جواب بدم .
من واقعا از بچه ها مخصوصا شما بابت کم کاریم عذر می خوام
HadiDelphi
پنج شنبه 09 آبان 1387, 13:30 عصر
آقا بردیا خواهشا فایل رو آپ کنید , خواهش میکنم ...
یه سوال
کسی به غیر از آقا بردیا تونسته برنامه رو کرک کنه ؟
البته من منظورم از این سوال توهین به کار آقا بردیا نیست فقط میخوام بدونم
Nima NT
پنج شنبه 09 آبان 1387, 14:07 عصر
آقا هادی , خیلی ها میتونن کرک کنن ( افرادی مثل آقا بردیا و در سطح علمی ایشون کم نیستن ) , از جمله جناب SirV65j . ولی تعیین کننده اصلی برای این گونه تکنیک ها بازاره.
اونجاست که خیلی هایی که حتی گمنام هم هستن روی برنامه کار میکنن و قفل رو به وادی رحمت میفرستن.:لبخند:
HadiDelphi
پنج شنبه 09 آبان 1387, 14:11 عصر
هر کسی کرک کرده بگه لطفا
whitehat
پنج شنبه 09 آبان 1387, 14:11 عصر
فکر کنم قوانین این بخش بخوبی گویا باشه، قرارم نیست شما سورس بگذارید و لی انتظار میره که حداقل این تاپیک برای سایر اعضا مفید باشه
موفق باشید
Securebit
پنج شنبه 09 آبان 1387, 15:35 عصر
آقا هادی وقتی شما حاضر نیستید علم خود را به دیگران بیاموزید پس چگونه انتظار دارید دیگران هم به شما کمک کنند و علمشان را در اختیار شما بگذارند پس هدف از زدن این پستها چیست غیر از آموختن و آموزش دادن ؟ قفل شما در هر صورت برای مقابله با کرکرها احتیاج به ارتقا دارد پس بهتر است از یک کرکر دعوت به همکاری کنید که در آن صورت هم دادن سورس به کرکر الزامیست.
HadiDelphi
یک شنبه 19 آبان 1387, 17:11 عصر
روش کار برنامه دوم :
اول یه برنامه لودر اجرا میشه و یه Dll رو به پروسه پدر inject میکنه بعداین Dll به برنامه لودر یه پیام میفرسته و برنامه لودر هم فایل Encode شده DLL دوم رو تو محیط پرسه پدر مینویسه و یه پیام برای dll اول میفرسته و Dll اول هم میاد و Dll دوم رو Decode میکنه و اجرا میکنه و Dll دوم هم میاد برنامه لودر رو تحت دیباگ میگیره که اگه این کار موفقیت آمیز بود مقدار No Debuger و در غیر این صورت پیام Debuger find رو نشون میده
Securebit
چهارشنبه 22 آبان 1387, 16:29 عصر
به پیشنهاد یکی از دوستان کرک این کرک می رو هم گذاشتم.:چشمک:
سختی کرک : 3
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.