PDA

View Full Version : درخواست کمک از عزیزانی که از ftp سرشون میشه!؟!؟

saeedmontazer
پنج شنبه 02 آبان 1387, 16:04 عصر
دوستان واقعا نمیدونستم این تاپیک رو باید کجا بزنم...اگه بد جایی هست جواب رو با پیغام خصوصی بگید.

آقا من میخواستم بدونم چطوری میشه از روی یه لینک مسقیم مثلا لینک مستقیم یه آهنگ روی ftp شخصی خودم اپلود کنم بدون اینکه فایل رو دانلود کنم؟؟

یعنی لینک مستقیم رو بدی و خودش آپلود کنه روی ftp شخصی...

برنامه یا سایتی تو این زمبنه وجود داره؟؟

خیلی خیلی ممنون از لطفتون

l3ai3ak
پنج شنبه 02 آبان 1387, 18:29 عصر
من دقیقاً متوجه نشدم چی فرمودید ؟ ولی تا جایی که متوجه شدم منظورتان اینه که لینک فایلی رو که برای دانلود تو یک سایت گذاشته شده رو به طریقی به داخل FTP شخصی شما داونلود کنه . شما می خواهید آن رو مستقیماً بدون این که شما به PC خودتون دانلود کنید انجام بده .

برای این کار شما باید یک نرم افزار داخل سرور FTP داشته باشید و URL های دانلود رو به اون نرم افزار پست کنید و اون نرم افزار برای شما اون رو دانلود کنه . چون ذخیره فایل بر روی سرور به صورت Local انجام میشه کل مشکل شما حل میشه . در واقع آدرس فیزیکی رو شما ادرس FTP خودتون می دهید

saeedmontazer
پنج شنبه 02 آبان 1387, 18:57 عصر
برای این کار شما باید یک نرم افزار داخل سرور FTP داشته باشید و URL های دانلود رو به اون نرم افزار پست کنید و اون نرم افزار برای شما اون رو دانلود کنه . چون ذخیره فایل بر روی سرور به صورت Local انجام میشه کل مشکل شما حل میشه . در واقع آدرس فیزیکی رو شما ادرس FTP خودتون می دهید

ممنون ولی چه نرم افزاری؟؟

راهنمایی بیشتر بفرمایید ممنون میشم

l3ai3ak
جمعه 03 آبان 1387, 22:23 عصر
دوست من اینجا فوروم برنامه نویسی هست .
برنامه خاصی رو من نمودونم ولی باید خودت بنویسی .
و یا این که برات بنویسن .