ورود

View Full Version : سوال: آیا یک internet securuty با مجموعه ی یک anti virus، یک firewall، و یک anti asyware فرق دارد؟

Itist82
جمعه 03 آبان 1387, 11:41 صبح
سلام
من یه آنتی ویروس avast روی سیستمم دارم، بهم می گن چون ADSL داری باید یه Norton Internet security نسب کنی، اما خوب خیلی سیستم رو کند می کنه، تو فکرمه به جای اون یه آنتی ویروس (همین یا نود32) یه فایر وال و یه آنتی اسپای ویر نسب کنم اما نمی دونم ایا مجموعه این سه تا معادل اون می شه یا نه. نوتون حتما اسپم چک هم داره اما من اونو نمی خوام.
در مورد هر کدوم از این سه تا ممنون می شم پیشنهاد هم بدید که چی نسب کنم

javad_hosseiny
جمعه 03 آبان 1387, 18:07 عصر
پیشنهاد بنده استفاده از کاسپراسکی هست که همون فایروال و اینترنت سکوریتی و آنتی ویروس را دارد
(البته در مورد آپدیتش دقت کنید که اگر از این کی کدهای عمومی استفاده کرده اید به احتمال زیاد بعد از آپدیت با مشکل هشدار دائم کاسپراسکی مبنی بر موجود بودن کی کد در لیست سیاه مواجه خواهید شد.

Itist82
جمعه 03 آبان 1387, 19:02 عصر
پیشنهاد بنده استفاده از کاسپراسکی هست که همون فایروال و اینترنت سکوریتی و آنتی ویروس را دارد

ممنون از جوابتون، اما کسپرسکی سیستم رو کند نمی کنه؟
و دیگه اینکه اگه سی دی اورجینالشو پیدا کنیم می شه مطمئن شد کلیدش توی لیست سیاه نیست؟ این سی دی هایی که تو بازاره این جورین؟

javad_hosseiny
شنبه 04 آبان 1387, 16:41 عصر
البته اگر بحث کند شدن سیستم قبل و بعد از نصب اینگونه نرم افزارها (کنترلی) باشد خوب طبیعتا کندتر می شود، ولی آنچنان محسوس نیست (البته در مورد برخی همچون نورتون چرا اتفاقا خیلی هم به چشم می آید و حسابی هم کند می کند)
در مورد سی دی اورجینال نیز مهم خود سریال کی آن است نه سی دی آن
اگر شما این نسخه از نرم افزار را خریداری کنید (به قیمت اورجینال نه کپی) خوب طبیعتا لایسنس آن در اختیار شماست و ...
(البته این نکته را نشنیده بگیرید ولیکن الزامی در آپدیت آن نیست ، شما می توانید هر از چند گاهی نسخه بروز آن را نیز با کی کد جهت از همین طریق کپی توسط دوستان و ... تهیه کنید ، ولیکن برای خیالی راحتتر بهتر آن است که نسخه اصلی آن تهیه شود)

Daleeeeer
چهارشنبه 08 آبان 1387, 14:52 عصر
می تونین تمام کلید های کاسپر رو از سایت زیر دانلود کنی:
http://www.kavkiskey.com
خداحافظ.

hamidSHA
چهارشنبه 08 آبان 1387, 22:08 عصر
سلام
پیشنهاد من به شما norton_internet_security_2009
بسیار سبک ..... آپدیت کم حجم........قدرت بسیارزیاد
لینک دانلودآنتی ویروس (http://rapidshare.com/files/148321409/NorTon-InterNet-SecuRity-2009-Crack-gHanchi2oOo.rar)

لینک دانلود کرک (http://rapidshare.com/files/148321183/NORTON2009.FIX-gHanchi2oOo.rar)

Daleeeeer
پنج شنبه 09 آبان 1387, 09:29 صبح
پیشنهاد من به شما norton_internet_security_2009
بسیار سبک ..... آپدیت کم حجم........قدرت بسیارزیاد
سلام. نورتون تا 2008 خیلی performance سیستم رو پایین می آورد.

Itist82
پنج شنبه 09 آبان 1387, 11:47 صبح
سلام. نورتون تا 2008 خیلی performance سیستم رو پایین می آورد.

ممنون از جوابتون، خوب حالا چی؟ اون 2009 که اون دوستمون توی پست قبلی گذاشتن بهتره؟

MSZ.The.Movie
یک شنبه 19 آبان 1387, 20:46 عصر
پیشنهاد من مجموعه NOD32 Internet Security هست که از لحاظ سرعت و قدرت در حد بالایی قرار داره... قابلیت آپدیت رو هم داره... حجم خیلی کمتری هم در مقایسه با موارد دیگه داره.
در ضمن کارایی و سرعت سیستم شما رو هم پایین نمیره چون خیلی سبکه و مثل kasper یا موارد دیگه سیستم شما رو کند نمیکنه.
MSZ.The.Movie:شیطان:

Daleeeeer
دوشنبه 20 آبان 1387, 15:32 عصر
پیشنهاد من مجموعه NOD32 Internet Security هست که از لحاظ سرعت و قدرت در حد بالایی قرار داره... قابلیت آپدیت رو هم داره... حجم خیلی کمتری هم در مقایسه با موارد دیگه داره.
در ضمن کارایی و سرعت سیستم شما رو هم پایین نمیره چون خیلی سبکه و مثل kasper یا موارد دیگه سیستم شما رو کند نمیکنه.
سلام.
هر كدوم از اين آنتي ويروس ها يك سري معايب و يك سري مزايا دارند. شما بايد با توجه به نيازي كه داري و جدول هاي تفاوت مابين آنتي ويروس ها اين انتخاب رو انجام بدي.

Itist82
دوشنبه 20 آبان 1387, 21:52 عصر
با تشکر از همه دوستانی که جواب دادن.
یه کم موضوع بحث منحرف شد، البته بازم از پیشنهاد هاتون ممنونم اما بیشتر دوست داشتم در مورد سوالی که توی عنوان گذاشتم نظر بدید.

اخیرا توی درس امنیت شبکه مون چیزی شنیدم که یاد این سوال خودم افتادم مفهومی به اسم intrusion protection system یا IPS و همین طور مفهوم مشابهی به اسم unified threat managment یا UTM. این مجموعه برای یه شبکه شامل مواردی مثل anti virus - anti spam - firewall - IDS و چیزای دیگه است. کسی که این مفهوم رو مطرح کرده بود گفته بوده که نسبت یه فایروال به یه IPS مثل نسبت word می مونه به آفیس. یعنی همون طور که شما می تونی هم یه آفیس نصب کنی و هم اینکه یه نرم افزار پردازش متن، صفحه گسترده و یه نرم افزار ساخت اسلاید و اینا رو جدا از هم از هر جا بخری و نصب کنی، در مورد یه IPS هم می تونی همین کار رو بکنی. اما همون طور مجموعه ی پراکنده ی اون نرم افزار ها هیچ وقت کارایی آفیس رو نداره،(خیلی ساده مثلا شاید نشه بین اون حالت پراکنده به راحتی کپی و پیست کرد) مجموعه ی پراکنده از اون تکنیک های امنیتی هم نمی تونه خیلی کارا باشه و فقط تا حدی کارشو خوب انجام می ده.
حالا سوالم اینه که آیا می شه همین حرف رو در مورد یه Internet Security به عنوان مجموعه ی یه آنتی ویروس، آنتی اسپای ویر، آنتی اسپم و ... در مقایسه با نصب کردن تک تک این نرم افزار ها(هر کدوم رو از یه جای دیگه بگیریم) زد؟
من فکر کنم مجموعه اون نرم افزار ها که هر کدوم از یه جا اومدن نتونه مثل یه Internet Security واقعی کار کنه، اما مطمئن هم نیستم که آیا Internet Security اصولا اینه یا نه؟

Daleeeeer
سه شنبه 21 آبان 1387, 12:47 عصر
آیا یک internet securuty با مجموعه ی یک anti virus، یک firewall، و یک anti asyware فرق دارد؟
سلام. خير تفاوت ندارد.

Itist82
سه شنبه 21 آبان 1387, 20:12 عصر
سلام. خير تفاوت ندارد.

ممنون می شم اگه بر اساس پست قبلی من نظر دیگه ای دارید بگید.

mostafaaa
سه شنبه 21 آبان 1387, 21:00 عصر
سلام
به نظر من خیلی هم تفاوت دارد. فقط بحث آپدیتش رو در نظر بگیرید سه تا نرم افزار امنیتی و سه جور آپدیت مختلف . ولی یه چیزی مثل Smart Security شرکت ESET (که هر چه خوبان هم دارند این یکجا داره) با یه آپدیت کردن هم ماژول آنتی ویروسش و هم آنتی اسپیش آپدیت میشه و اینکه آفلاین هم آپدیت میشه.
به نظر من مثالی که در مورد واژه پرداز Word نسبت به مجموعه Office زدید کاملا در این مورد هم صدق میکنه.

Daleeeeer
چهارشنبه 22 آبان 1387, 08:08 صبح
ه نظر من خیلی هم تفاوت دارد. فقط بحث آپدیتش رو در نظر بگیرید سه تا نرم افزار امنیتی و سه جور آپدیت مختلف . ولی یه چیزی مثل Smart Security شرکت ESET (که هر چه خوبان هم دارند این یکجا داره) با یه آپدیت کردن هم ماژول آنتی ویروسش و هم آنتی اسپیش آپدیت میشه و اینکه آفلاین هم آپدیت میشه.
سلام. از لحاظ آپديت همين طوره كه مي گي. يعني كاملاً فرق مي كنه وشما بايد به جاي يكي سه نرم افزار رو آپديت كني. ولي از لحاظ مراقبت از سيستم يا همون protection يه جورايي يكسان هست.
تازه اگه بخواي مي شه از يك زاويه ديگه به موضوع نگاه كرد و اون بحث performance سيستم هست. يعني اگه بخواي سه نرم افزار رو نصب كني اون وقت سه process رو داري ولي اگر internet security نصب كني باز يك process داري. (البته باز بحث مدل و نوع مجموعه پيش مياد.)

به نظر من مثالی که در مورد واژه پرداز Word نسبت به مجموعه Office زدید کاملا در این مورد هم صدق میکنه.
به نظر من اين مثال اصلاً مثال مناسبي نبود.
وقت همگي به خير.
يا علي

manvaputra
پنج شنبه 23 آبان 1387, 22:48 عصر
به نظر من اين مثال اصلاً مثال مناسبي نبود.

ولی به نظر مثال خوبی میاد میشه دلیلی در رد این موضوع بیارید؟

Daleeeeer
جمعه 24 آبان 1387, 08:24 صبح
اما همون طور مجموعه ی پراکنده ی اون نرم افزار ها هیچ وقت کارایی آفیس رو نداره
مشكل من تو اين جمله آخر است. آفيس فقط يك مجموعه است كه برنامه هاي اون ربطي به هم ندارند. شما مي توني word رو نصب كني بدون access و داري كارت رو مي كني.
اما ممكنه كه آنتي ويروس تو نتونه مثل anti spam كار كنه (ممكنه!!!!!!!!!!!)

manvaputra
جمعه 24 آبان 1387, 21:02 عصر
آفيس فقط يك مجموعه است كه برنامه هاي اون ربطي به هم ندارند. شما مي توني word رو نصب كني بدون access و داري كارت رو مي كني.

درسته ولی در عین حال با هم سازگاری شدیدی دارن مثلا اگه قرار باشه از امکانات powerpoint توی word استفاده کنید به راحتی قابل اجراست چون محصول یک کمپانی هستند در صورتی که اگه شما بخواین همین ارتباطو با یک پردازشگر متن دیگه برقرار کنید شاید به مشکلات زیادی بربخورید منظور دوست ما از مثالش این بوده نه استقلال در مورد نصب هر یک به تنهایی.

manvaputra
جمعه 24 آبان 1387, 21:06 عصر
مجموعه ی پراکنده از اون تکنیک های امنیتی هم نمی تونه خیلی کارا باشه
دوست عزیز به این نکته هم توجه داشته باشید که گاهی اوقات کلا دو نوع آنتی ویروس از دو شرکت همزمان رو نمیشه روی سیستم نصب کرد نه اینکه محاله نه ولی از دید تجاری کاری کردن که با هم شازکاری نداره یعنی وجود یکی مخل دیکری میشه

mostafaaa
جمعه 24 آبان 1387, 21:14 عصر
دوست عزیز به این نکته هم توجه داشته باشید که گاهی اوقات کلا دو نوع آنتی ویروس از دو شرکت همزمان رو نمیشه روی سیستم نصب کرد نه اینکه محاله نه ولی از دید تجاری کاری کردن که با هم شازکاری نداره یعنی وجود یکی مخل دیکری میشه
سلام دوست من
هیچ جایی توی این تاپیک صحبت از نصب دو تا آنتی ویروس نشده، بلکه صحبت از نصب جداگانه مجموعه یه AntiVirus یه AntSpy و یه FireWall هستش.
یه اشکال دیگه ای هم که به نصب جداگانه اینها مربوط میشه تفاوت بین مانیتور شدن سیستم بصورت جداگانه توسط هر کدوم از این کنسولها ست. که میتونه سرعت سیستم رو خیلی پایین بیاره.

manvaputra
جمعه 24 آبان 1387, 23:15 عصر
هیچ جایی توی این تاپیک صحبت از نصب دو تا آنتی ویروس نشده،بابا اینقدر ملا نقطه ای نشید:بامزه:
ببین دوست عزیز بعضی از محصولات هر دو رو با هم دارن مثل پاندا هم آنتی ویروسه هم فایر وال منم کلا اگه گفتم دوتا انتی ویروس منظورم تو این راستا بود که محصولات امنیتی مربوط به یک شرکت نباشه شتید منظورم رو بد گفتم!

mostafaaa
شنبه 25 آبان 1387, 09:32 صبح
بعضی از محصولات هر دو رو با هم دارن مثل پاندا هم آنتی ویروسه هم فایر وال فرمایش شما کاملا صحیح ولیکن اینی که شما میگی تو تقسیم بندی ایجاد کننده تاپیک تو خانواده InternetSecurity قرار میگیره. (مجموع یه فایروال و یه آنتی ویروس)

حالا سوالم اینه که آیا می شه همین حرف رو در مورد یه Internet Security به عنوان مجموعه ی یه آنتی ویروس، آنتی اسپای ویر، آنتی اسپم و ... در مقایسه با نصب کردن تک تک این نرم افزار ها(هر کدوم رو از یه جای دیگه بگیریم) زد؟نشان دهنده اینه که ایجاد کننده تاپیک با اینگونه از نرم افزار های امنیتی آشنایی داشته و منظورشون از آنتی ویروس همان آنتی ویروس تنها هستش.
امیدوارم از انتقاد بنده نرنجیده باشید
موفق باشید

Itist82
شنبه 25 آبان 1387, 10:51 صبح
یه اشکال دیگه ای هم که به نصب جداگانه اینها مربوط میشه تفاوت بین مانیتور شدن سیستم بصورت جداگانه توسط هر کدوم از این کنسولها ست. که میتونه سرعت سیستم رو خیلی پایین بیاره.

با تشكر از همه دوستان مخصوصا جناب mostafaa به خاطر نظرات با ارزششون. من فکر می کنم جوابم رو گرفتم.

manvaputra
شنبه 25 آبان 1387, 23:21 عصر
امیدوارم از انتقاد بنده نرنجیده باشی

نه بابا این حرفا چیه! من با شما موافقم .