ورود

View Full Version : سوال: جلوگيري از نمايش خطا

oghab
جمعه 03 آبان 1387, 18:14 عصر
سلام
من ميخوام با يك كد database ام را restore كنم. در كدش كه مشكلي ندارم. منتها اگه databse در حال استفاده باشه error ميده كه طبيعيه!
من يك try except نوشتم كه در صورتي كه نتونست عمليات resotor را انجام بده. پيغام بده كه هر برنامه اي كه داره با اين databse كار ميكنه ببنده و بعد دوباره سعي كنه. منتها ميخوام ديگه error ي كه برنامه ميده كه database in use ... را نشون نده. براي اين عدم نمايش يك خطا چطور بايد عمل كرد؟

reza_Nazem
جمعه 03 آبان 1387, 19:56 عصر
خیلی عجیبه اگر در بین try except خطایی رخ بده نمایش ان خطا را باید برنامه نویس انجام بده و پیغامی داده نخواهد شد (البته در exe)
قسمت try except را اگه میشه بذار اینجا ببینیم مشکل از کجاست

SYNDROME
جمعه 03 آبان 1387, 20:42 عصر
اگر کدی را که باعث بروز خطا می شود در بین Try . . . Except بنویسید خطا به صورت خودکار به بخش Except . . End منتقل می شود و شما می توانید پیغام خود را در آنجا نمایش دهید.
اگر پیغام فوق را مشاهده می کنید پس خطا خارج از محدوده فوق اتفاق می افتد.
موفق باشید

s.mostafa.rahmani
شنبه 04 آبان 1387, 09:18 صبح
احتمالاً شما اين خطا رو هنگام Run كردن برنامه از تو خود دلفي مي‌بينيد، اگه Exe رو اجرا كنيد و دستورات توي Try Except باشه (و البته خطا براي اون محدوده باشه) ديگه اون خطا رو نخواهيد ديد.

oghab
شنبه 04 آبان 1387, 10:11 صبح
سلام
ممنون از راهنمايي تون
اومدم كدم را بزارم ببنيد مشكلش كجاست. بعد كه جوابهاتون را با دقت تر خوندم. ديدم كه بله مشكل اين بوده كه برنامه را تو خود دلفي run ميكردم و وقتي exe را خارج از دلفي اجرا كردم. درست شد. من نميدونستم كار try except به اين صورت و در exe كار ميكنه و در زماني كه برنامه را تو دلفي اجرا ميكينم با ز error را نمايش ميده.
ممنون از راهنمايي تون دوستان!
موفق باشيد
موفق

negarin5340
یک شنبه 17 آذر 1387, 11:28 صبح
سلام من در موقع درج رکورد با اینکه کد رو درست مینویسم از من خطا میگیره و من اومدم از try ... exceptاستفاده کردم ولی باز هم همون خطا در ضمن در حین گرفتن خطا اطلاعات رو هم درج می کنه نمی دونم چی کار کنم ؟

merced
یک شنبه 17 آذر 1387, 11:38 صبح
توي يه تاپيک جدا کدتون رو بذارين