View Full Version : تحريم دوباره گوگل عليه كاربران ايراني
hanif_x90
شنبه 04 آبان 1387, 16:02 عصر
گوگل روز پنج شنبه نسخه جديدي از سرويس پست الكترونيك خود موسوم به Mobile 2.0 را براي تلفن هاي همراه و ديگر وسايل الكترونيك سيار راه اندازي كرد. اما كاربران داخل ايران امكان دسترسي به اين سرويس را ندارند.
اين نسخه دسترسي به امكانات متنوع جي ميل را براي كاربران گوشي هاي هوشمند بلاك بري و نيز گوشي N95 نوكيا تسهيل مي كند.
از جمله ديگر ويژگي هاي اين سرويس مي توان به ذخيره سازي چند پيش نويس ايميل در گوشي، افزودن كليد هاي ميان بر مختلف و پشتيباني آفلاين از برخي امكانات جيميل اشاره كرد. به عنوان مثال در صورت قطع دسترسي به اينترنت تمامي پيام هاي كاربر به طور خودكار ذخيره شده و پس از دسترسي مجدد به اينترنت پيام هاي مذكور به طور خودكار براي مقصد ارسال مي شوند.
دسترسي به نرم افزار برنامه مذكور كه در آدرس http://m.google.com/mail قرار دارد براي كاربران داخل ايران ممكن نيست.
ITIRAN (http://itiran.com/?type=news&id=10058)
Microsoft.net
شنبه 04 آبان 1387, 16:57 عصر
خوبیش اینه که اینجور امکانات واسه داخل ایران اصلا قابل استفاده نیست (;
saeed_Z_F
یک شنبه 05 آبان 1387, 18:40 عصر
سلام
گوگل و سان به نظر میرسه واقعا خیلی گیرن گوگل اومده یکسری صفحه html متنی ساده آموزشی رو هم برای ایرانی ها محدود کرده چه برسه به Chrom و Mobile 2 و ...
mohammad272005
دوشنبه 06 آبان 1387, 00:32 صبح
حالا فرض کنید باز باشه. چند نفر از ما مقیم ایرانیها امکان استفاده از این جور امکانات رو دارن؟ فرض کنید فردا ایرانیها تحریم بشن که دیگه حق ندارن برن فضا. خی که چی؟ این جور تحریما کسایی رو ناراحت می کنه که واقعا می تونن. نه ما ایرانیها که هنوز... (والله چی بگم)
saeed_Z_F
دوشنبه 06 آبان 1387, 10:05 صبح
حالا فرض کنید باز باشه. چند نفر از ما مقیم ایرانیها امکان استفاده از این جور امکانات رو دارن؟ فرض کنید فردا ایرانیها تحریم بشن که دیگه حق ندارن برن فضا. خی که چی؟ این جور تحریما کسایی رو ناراحت می کنه که واقعا می تونن. نه ما ایرانیها که هنوز... (والله چی بگم)
الان حدود دو سال است که اینترنت برروی موبایل توی ایران راه افتاده مثلا اگه یک ایرانی بتونه نرم افزار پست الکترونیکی گوگل برای موبایل رو دانلود کنه میتونه به راحتی توی خیابون به پست الکترونیکیش دسترسی داشته باشه و....
دوست عزیر فکر میکنم مثال فضا رفتن خیلی مرتبط نبود !!!
Mehdi Asgari
دوشنبه 06 آبان 1387, 10:18 صبح
؟؟؟
من از بیش از ده تا از پروژه های code.google.com استفاده می کنم؛ همیشه هم باید با پر و ک س ^ی یا "فیل ترش کن" چیزی بگیرم.
(سان که بدتر. دیروز با مصیبتی VirtualBox 2.0.4 رو گرفتم)
سار
دوشنبه 06 آبان 1387, 10:26 صبح
الان حدود دو سال است که اینترنت برروی موبایل توی ایران راه افتاده مثلا اگه یک ایرانی بتونه نرم افزار پست الکترونیکی گوگل برای موبایل رو دانلود کنه میتونه به راحتی توی خیابون به پست الکترونیکیش دسترسی داشته باشه و....
دوست عزیر فکر میکنم مثال فضا رفتن خیلی مرتبط نبود !!!
من نسخه نوکیایی اون رو با مصیبت نوتستم بگیرم و رو گوشیم نصب کنم. واقعن چیز ساده و بدرد بخوری هست. خیلی حیفه که نمیشه اون رو مثل آدمیزاد دانلود کرد در حالی که خیلی غیر آدمیزادها میتونن اون رو دانلود کنن. واقعن متاسفم.
امیدوارم فقط این تحریم ها شامل گوگل داک نشه که من واقعن بیچاره میشم.
h.jaza
شنبه 11 آبان 1387, 18:57 عصر
دوستان به هر حال اینجا ایران هست و همراه با تحریماش و خوبیاش و بدیاش.
از ما کار آنچنانی بر نمیاد، فقط ما رو مجبور می کنن که در مواقع خاص، از پروکسی استفاده بکنیم؛ و الا در حالات معمولی هم خود شرکت های بزرگی مثل ماکروسافت، گوگل، یاهو، سان و غیره از تحریم ایران سود که نمی برن، تا یه حدی هم (شاید خیلی کم) ضرر می بینن. وسه ی همین هم، خودشون توجیهن و عموما به نوعی دسترسی شما رو به اون نرم افزار از طرق دیگری میدن. (مثلا بعد از زمانی که دیگه شما اون نرم افزار و با بد بختی دانلود کردی و نصب کردی، وقتی خواستی به نت وصل بشی، دیگه نمیگه IP تو وسه ی ایرانه و تو تحریمی و بعد اجازه ی هیچ کاری به تو نده یا خیلی مثال های دیگه)
به هر حال همینه که هست باید سوخت و ساخت...
ehsan2007
شنبه 11 آبان 1387, 19:25 عصر
یکم فکر کنید دوستان ما حتما یک چیزی داریم که تحریم میشیم
تا حالا فکر کردین چین و هند با جمعیتی بیشتر از 1 میلیارد هر کدوم یازده نفر آدم توش پیدا نمیشه که فوتبال یاد داشته باشن
مخای کشورمونو میبرن اونجا بعد تحریممون میکنن
کیه که قدر بدونه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.