ورود

View Full Version : سوال: مشكل در نوشتن يك برنامه (جاوا)

shila dehghani
شنبه 04 آبان 1387, 19:28 عصر
من ميخوام يك برنامه بنويسم كه درآن بتوان اطلاعات اساسي و مهم يك دانشگاه را وارد كرد. اين سيستم دانش اموز ،دروس و استاد ها را دارد و بايد اطلاعات مربوط به آنها را وارد نمود.
اطلاعات مربوط به دانشجو كه بايد وارد شود:اسم،فاميل،تاريخ تولدو شماره ي دانشجويي
اطلاعات مربوط به اساتيدكه بايد وارد شود:اسم،فاميل،سابقه ي تحصيلي و مدرك،شماره ي مربوط به استاد
اطلاعات مربوط به درس:اسم درس،شماره ي شناساي استاد درس و تعداد دانشجويان اين درس

manvaputra
شنبه 04 آبان 1387, 20:16 عصر
كد اين برنامه رو زودتر براي بنده بنوسين
دوست عزیز امر دیگه ای نیست ؟ تا اونجایی که من م یدونم این فروم برای حل مشکلات برنامه نویسی و گفتگوی فنیه نه محلی برای حل پروژه دانشجویی!

soltanalidj
شنبه 04 آبان 1387, 21:41 عصر
به نظر من بهتره یه نگاهی به امضات بندازی!

manvaputra
یک شنبه 05 آبان 1387, 09:32 صبح
دوست عزیز ذکات علم نشر اونه نه کپی کردن اون اینجا همون مسئله فلسفیه معروف ماهی بدیم یا ماهی گیری یاد بدیم پیش میاد اگه قرار باشه هر کسی بیاد اینجا صورت کامل مسئله ای رو بیان کنه بعد بگه کل کد رو بنویسید برام پس من به مدیران محترم سایت پیشنهاد می کنم یه بخش اختصاص بدن به نوشتن پروژه دانشجویی شماره حساب هم بدن ماشالله تو هر دانشگاهی بری از این خیرین هستند که در جهت ارتقای علمی مملکت دارن از یه پروژه صد تا می دن بیرون

shila dehghani
یک شنبه 05 آبان 1387, 19:59 عصر
به نظر من بهتره یه نگاهی به امضات بندازی!

مرسي از ياد آوريتون ،حتما" اين كارو انجام ميدم.

shila dehghani
یک شنبه 05 آبان 1387, 20:12 عصر
با سلام
من اطلاع نداشتم كه شما كد نمي نويسين و اينم به اين خاطر نوشتم كه قبلا" در يكي از پست ها كاربري ،سوالي پرسيده بود و شما كد براش نوشته بودين.به اين دليل من خواهش كردم برام كد بنويسين.حالا اگه امكان داره لطفا" فقط منو راهنمايي كنين كه به چه صورت ميتونم همچين برنامه اي بنويسم.(نياز به نوشتن كد نيست.)
اگه سايتي هم كه مربوط به آموزش جاوا باشه البته به فارسي معرفي كنين ممنون ميشم.

manvaputra
دوشنبه 06 آبان 1387, 06:51 صبح
خوب دوست عزیز شما از چه محیطی برای نوشتن برنامه جاوا استفاده می کنی به نظر من نت بینز انتخاب خوبیه و اما شما سیستمی که نیاز دارید بهش همون دیتا بیسه با جدول هایی که موارد مورد نظرتون توش ذخیره بشه یه نگاه به لینک زیر بندازید بعد سوالی بود بپرسید:

http://java.sun.com/docs/books/tutorial/jdbc/basics/