View Full Version : سوال: ساعت
s.k711
دوشنبه 06 آبان 1387, 19:55 عصر
سلام ، خسته نباشيد.
چه جوري روي صفحه سايتم ساعت بگذارم كه بدون رفرش كردن صفحه ثانيه و دقيقش عوض بشه. يعني ثانيه شمار را و هر ثانيه را نشون بده.
از تايمر خواستم استفاده كنم كه error ميده
ممنون.:لبخندساده:
raravaice
دوشنبه 06 آبان 1387, 20:24 عصر
2 حالت داره ، که عین دو حالت هم باید با جاوا اسکریپت کار کنی.
حالت اول ساعت سرور
حالت دوم ساعت کلاینت
برای اینکه ساعت سرور رو داشته باشی با همون اسکریپتی که برای کلاین نوشتی این کار انجام میشه با این تفاوت که زمان اولیه از طریق سرور داخل برنامه وارد میشه.
موفق باشید
svm-webmaster
دوشنبه 06 آبان 1387, 21:20 عصر
می تونید از ساعت های flash هم استفاده کیند. برای این کار می توانید فایل flash را قرار دهید. یک تکه هم کد در قسمت html باید اضافه کنید که این فایل فلش را نمایش دهد.
یک مثال هم برایتان گذاشته ام.
موفق باشید
s.k711
سه شنبه 07 آبان 1387, 10:36 صبح
سلام دوستان ؛svm-webmaster ممنون از كدتون، من كد شما را امتحان كردم اما نشون داده نميشه
من با asp.net كار ميكنم.
اينجا نميش از تايمر ( Timer)استفاده كرد. در ضمن من قصد دارم ساعت را فقط سمت كلاينت نشون بدم.
ممنون ميشم راهنماييم كنيد.:لبخندساده:
raravaice
سه شنبه 07 آبان 1387, 11:02 صبح
http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=622724&postcount=8
svm-webmaster
جمعه 10 آبان 1387, 17:47 عصر
من كد شما را امتحان كردم اما نشون داده نميشه
من با asp.net كار ميكنم.
می شه بگید منظورتان چیست؟ در فایلی که برایتان قرار داده ام یک فایل فلش بود که باید در مسیر اصلی سایت قرار دهید ( یعنی در پوشه اصلی سایت نه در پوشه ای دیگر ) بعد کدی که قرار داده ام را در صفحه html خود قرار دهید و آدرس را تنظیم کنید ( در صورت نیاز ) تا به فایل فلش درست وصل شود.
همین. کار خاص دیگری نباید انجام دهید. این کد فقط سمت کلاینت است و نه سمت سرور و زمانی را که نشان می دهد زمان سیستم کاربر است.
ربطی به این ندارد که شما با asp کار می کنید یا برنامه دیگری. در صورتی که هنوز برنامه را اجرا نکرده اید مثل هر فایل فلش دیگر نمی توانید آن را ببینید. اگر هم اجرا کرده اید و ندید می توانید فایلتان را قرار دهید تا ببینم . در ضمن من این فایل فلش را در چند سایت استفاده کرده ام. نمونه ای از ان را در سایت زیر می توانید ببینید.
http://www.mohammadam.com/Default.aspx
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.