View Full Version : سوال: میخوام 2 تا کامپیوتر رو مستقیم به هم وصل کنم
بانوآفتاب
سه شنبه 07 آبان 1387, 10:39 صبح
سلام، اول بگم که من در مورد شبکه اطلاعاتی ندارم، ولی میخوام 2 تا کامپیوتر خونه رو به هم شبکه کنم،از search هایی که کردم فهمیدم که باید یک سر کابل استاندارد A استفاده کنم سر دیگه رو استاندارد B
حالا یک سوالی برام پیش اومده، اینکه من از چه استانداردی استفاده کنم،روی کانکتور هایی که استفاده میکنم و کارت شبکم تاثیر میزاره؟ یا میتونم بدون توجه به استانداردم برم کانکتور و کارت شبکه بخرم، کلا گیج شدم مثلا کارت شبکه از کجا میفهمه کدو پایه tx هست کدوم rx :گریه:
ممنون میشم کسی در این مورد منو توجیه کنه
دوستون دارم ، سربلند و پیروز باشید :قلب:
فرزام امیرصالحی
سه شنبه 07 آبان 1387, 10:58 صبح
با یه کایل کراس دوتا کامپیوتر رو به هم وصل کن بعد رنج آی پی هر دو تا کامپیوتر رو یکی کن و هردو هم باید اسم workgroupe یکی داشته باشن.
واسه درست کردن کابل کراس هم یه کایل وردار با دوتا کانکتور و ترکیب رنگ رو هم این بذار :
یه طرف : قهوه ای - قهوه ای سفید - سبز - آبی سفید - آبی - سبز سفید - نارنجی - نارنجی سفید
طرف دیگه جای سبزو نارنجی عوض میشه :
قهوه ای - قهوه ای سفید -نارنجی-آبی سفید - آبی-نارنجی سفید-سبز-سبز سفید
بانوآفتاب
سه شنبه 07 آبان 1387, 19:27 عصر
کارت شبکه از کجا میفهمه کدوم پین tx هست کدوم rx?
online_mansoor2007
سه شنبه 07 آبان 1387, 22:20 عصر
سلام دوست من
ببین دوست عزیز کارت شبکه چیزی رو تشخیص نمی ده بلکه . کارت شبکه دارای پایه هست و هر پایه عمل خاص خودش رو انجام می ده( tx هست یا rx ) شما وقتی 8 رشته سیم کابل را با استاندارد خاص کنار هم می چینی و سوکت می زنی و به کارت شبکه وصل می کنید حالا این رشته سیم ها بسته به اینکه به کدام پایه وصلن شروع به ارسال یا دریافت داده می کند . فکر کنم اشتباه شما در اینه که چون در بیان استاندارد از رنگبندی استفاده می شه شما پیشه خودتون می گید گه کارت شبکه رنگ را چجوری تشخیص می ده ؟ ! اما با تعریفی که عرض کردم کارت شبکه به اونصورت عمل می کنه . در ساخت کابل کراس شما با جابجا کردن سیم 1 با 3 و 2 با 6 در واقع rx یکی از پایه های کارت شبکه را به tx دیگری وصل کردید که با این کار ارتباط مستقیم بین دو سیستم برقرار می شه . اما اگه واسط بین کامپیوتر های سوئیچ باشه دیگه نیازی به این کار نیست و سوئیچ عمل کراسینگ را انجام میده .
نمیدونم تونستم خوب بگم یا نه . شرمنده
بای
Daleeeeer
چهارشنبه 08 آبان 1387, 14:29 عصر
سلام.
هردو هم باید اسم workgroupe یکی داشته باشن.
اسم یکسان برای تقسیم بندی منطقی هست. الزامی نیست.
یا میتونم بدون توجه به استانداردم برم کانکتور و کارت شبکه بخرم
دوستمون روند کاری crossing رو درست بیان کرد. ولی یادت باشه که این 8 سیم از لحاظ ولتاژ باهم تفاوت دارند. کانکتور ربطی نداره ولی کارت شبکه های جدید با کابل عادی هم کار می کنند. حتماً نباید کابل cross باشه.
موفق باشی.
online_mansoor2007
چهارشنبه 08 آبان 1387, 17:13 عصر
سلام.
اسم یکسان برای تقسیم بندی منطقی هست. الزامی نیست.
دوستمون روند کاری crossing رو درست بیان کرد. ولی یادت باشه که این 8 سیم از لحاظ ولتاژ باهم تفاوت دارند. کانکتور ربطی نداره ولی کارت شبکه های جدید با کابل عادی هم کار می کنند. حتماً نباید کابل cross باشه.
موفق باشی.
سلام
اگه می خواهید دوتا کامپیوتر همدیگر روئ ببینند باید در یک گروه قرار بگیرند . پس Workgroup یکسان در اینجور مواقع کاربرد داره .
علت تعریف استاندارد رنگبندی برای کابل شبکه هم اینه که مقاومت( نه ولتاژ ) هر رشته سیم که با یک رنگ خاص مشخص شده با بقیه متفاوت هست و استاندارد های معرفی شده در واقع بهترین حالت استفاده از رشته سیم هست .
بای
hamidSHA
چهارشنبه 08 آبان 1387, 21:38 عصر
سلام
اسم Workgroup مهم نیست در هر صورت همدیگه رو میبینند
اینم 2 سر کابل در حالت کراس
http://www.incentre.net/images/ethcablerj45cr.gif
Daleeeeer
پنج شنبه 09 آبان 1387, 09:34 صبح
گه می خواهید دوتا کامپیوتر همدیگر روئ ببینند باید در یک گروه قرار بگیرند . پس Workgroup یکسان در اینجور مواقع کاربرد داره .
یعنی اگه توی یک workgroup نباشند، همدیگر رو پینگ نمی کنند؟!!!!!!!! در ضمن در مورد مقاومت حق با شماست من اشتباه کردم.
arshia_
پنج شنبه 09 آبان 1387, 10:24 صبح
اگر پينگ نكرد فايروال رو خاموش كن
ربطي به گروه يا دامين نداره
online_mansoor2007
پنج شنبه 09 آبان 1387, 10:56 صبح
سلام
دوستان من منظورم از اینکه گفتم کامپیوتر ها همدیگر رو ببینند پینگ نبود . منظورم توی مسائلی مثل اشتراک گذاری فابل و اینترنت و ... بود که قبول دارم خوب بیان نکردم . شرمنده
بای
فرزام امیرصالحی
پنج شنبه 09 آبان 1387, 11:11 صبح
بعد از اینکه همه اون کارا رو کردی روی کامپیوترها setup office network رو اجرا کن اونجا file and printer sharing رو on کن .. ببین بازم نمیشه..
ای عکس رو ببین
Daleeeeer
یک شنبه 12 آبان 1387, 18:21 عصر
منظورم توی مسائلی مثل اشتراک گذاری فابل و اینترنت و ... بود
اينها مي شه سطح دسترسي (پرميشن) و شيرينگ. باز ربطي به work group نداره.
online_mansoor2007
دوشنبه 13 آبان 1387, 12:45 عصر
اينها مي شه سطح دسترسي (پرميشن) و شيرينگ. باز ربطي به work group نداره.
سلام
:قهقهه::قهقهه::قهقهه: عجب!!! چه جالب !!!! لطفاً در مورد مسائلی که اطلاعات ندارید اظهار نظر هم نکنید .
بای
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.