PDA

View Full Version : سوال: dhcp configuration(خیلی فوری)

BraveMind
سه شنبه 07 آبان 1387, 14:51 عصر
سلام
بعد از اینکه dhcp server رو تنظیم کردیم برای اینکه کلاینت ها اینترنت داشته باشند آیا کفایت میکنه که gateway مربوط به dhcp server رو تنظیم کنیم

فرزام امیرصالحی
سه شنبه 07 آبان 1387, 15:08 عصر
آدرسgatewaye رو آدرس سرور اینترنت بدی . اگه سرور اینترنت همون dhcp سروره همونو بده

BraveMind
سه شنبه 07 آبان 1387, 15:29 عصر
حالا اینجا این سوال مطرح است که : ما وقتی سرور رو تنظیم میکنیم برای سرور میگیم ای پی x بعنوان gateway باشه وقتی dhcp رو تنظیم میکنم میخوام کلاینت ها ای پی سرور رو بعنوان gateway داشته باشند(منظور سرور شبکه محلی است نه سرور اینترنت) ایا باز هم کلاینت ها اینترنت دارند( اگر x ای پی سرور اینترنت باشه) یا اینکه باید در هنگام تنظیم dhcp
X رو بعنوان ای پی gateway برای کلاینت ها مشخص کنم

فرزام امیرصالحی
سه شنبه 07 آبان 1387, 15:41 عصر
آره اگه X آدرس آی پی سرور اینترنت باشه دارن

Daleeeeer
چهارشنبه 08 آبان 1387, 12:41 عصر
سلام.

ما وقتی سرور رو تنظیم میکنیم برای سرور میگیم ای پی x بعنوان gateway باشه وقتی dhcp رو تنظیم میکنم میخوام کلاینت ها ای پی سرور رو بعنوان gateway داشته باشند(منظور سرور شبکه محلی است نه سرور اینترنت) ایا باز هم کلاینت ها اینترنت دارند( اگر x ای پی سرور اینترنت باشه) یا اینکه باید در هنگام تنظیم dhcp
X رو بعنوان ای پی gateway برای کلاینت ها مشخص کنم
شما باید سرویس ics روی سرور محلی تنظیم کنی. یا روتر رو مستقیم به سرور محلی وصل کنی.
اگه سرور محلی تو اینترنت داشته باشه و getway رو ip سرور محلی قرار بدی، کلاینت ها اینترنت ندارند.

BraveMind
چهارشنبه 08 آبان 1387, 13:13 عصر
چرا نباید جواب بده من این چیزایی که میگید نمی دونم این چیزی هم که من گفتم چون از نظر خودم منطقی بود بیان کردم حالا چرا نباید جواب بده

hamidSHA
چهارشنبه 08 آبان 1387, 13:19 عصر
سلام به همگی
من تازه عضو شدم با اجازه اساتید:
نه عزیزبعد از اینکه اینترنت رو share کردی تنها gateway کافی نیست شما باید dns رو هم بدی
البته بستگی داره از چه روشی برای پخش اینترنت توی شبکه استفاده میکنی : مثل:share. vpn. نرم افزارهایی مثل ccproxy ,...............
دادن gateway و dns وقتی کارسازه که شما از روش share کردن معمولی برای اینترنت استفاده کردین

Daleeeeer
چهارشنبه 08 آبان 1387, 14:50 عصر
چرا نباید جواب بده من این چیزایی که میگید نمی دونم این چیزی هم که من گفتم چون از نظر خودم منطقی بود بیان کردم حالا چرا نباید جواب بده
ببین عزیزم. باید یک کاری کنی که اینترنت برات پخش بشه تو شبکه. حالت عادی که اینترنت نمی یاد به کلاینت هات.
Default getway مال وقتی هست که آدرس داده شده تو شبکه تو نباشه. تو وقتی ip سیستم سرور شبکه رو می دی، سرور شبکه باید بتونه اینترنت رو در اختیار کلاینت ها بزاره.