PDA

View Full Version : حرفه ای های شبکه لطفا کمک کنن

hmm
یک شنبه 26 مهر 1383, 10:03 صبح
با سلام
ما در محل کارمون دو lan داریم که فاصله زیادی از هم دارند و فعلا با یک خط leased به هم متصل هستند به مودم dsl هم تعریف کردند که کاربران خاصی فقط بتونن به lan دیگه ارتباط برقرار کنن (به دلیل کم نشدن سرعت شبکه lan داخلی)
حالا قرار یک ارتباط wairless برقرار بشه تجهیزاتی که خریدیم هم یک مودم با مارک
teletronics EZ Bridge 11 mbps هست حالا سوال من اینه اگه این ارتباط برقرار بشه هیچ تاثیری تو سرعت lan ها اتفاق میافته (کم میشه یا نه ) اگه جواب مثبته که احتمالا هم اینطوریه چطونه میشه فقط کاربران خاص به این مودم دسترسی داشته باشند و سرعت بقیه در حد 100mbps باقی بمونه
خواهشا خیلی سریع پاسخ بدید ممنون میشم

Gladiator
دوشنبه 27 مهر 1383, 18:16 عصر
با سلام ؛

مودم dsl هم تعریف کردند که کاربران خاصی فقط بتونن به lan دیگه ارتباط برقرار کنن (به دلیل کم نشدن سرعت شبکه lan داخلی)

حالا ماه مبارکه منم روزه هستم .... نمیخوام حرف بد برنم ٬ بعد از ماه مبارک میام درموردش باهات صحبت میکنم :mad:

حالا قرار یک ارتباط wairless برقرار بشه

به چه دلیل و به کجا ؟

حالا سوال من اینه اگه این ارتباط برقرار بشه هیچ تاثیری تو سرعت lan ها اتفاق میافته (کم میشه یا نه ) اگه جواب مثبته که احتمالا هم اینطوریه چطونه میشه فقط کاربران خاص به این مودم دسترسی داشته باشند و سرعت بقیه در حد 100mbps باقی بمونه

جواب این هم همون پاراگراف اول . :sad2:

hmm
سه شنبه 28 مهر 1383, 07:31 صبح
سلام
گلادیاتور جان من که حرف بدی نزدم حالا شما بعد از افطار جواب بده :wink:
شاید سوالم رو بد مطرح کردم
ببینید ما میخواهیم دو lan که فاصله ای حدود 5 کیلومتر داره رو به هم وصل کنیم تجهیزات wierless رو هم خریدیم ولی موقع نصب یک نفر از راه رسید و گفت چون این مودم bridge هستش تمام پکت های داخلی lan ها هم به lan دیگه میره و این باعث افت سرعت داخلی lan ها میشه
البته دیروز از یه نفر دیگه که پرسیدم گفت این bridge ها این قابلیت رو دارند که آدرس ip هایی که در رنج شبکه lan خود هستند رو اصلا ارسال نمیکنه و فقط درخواستهایی ارسال میشه که مقصد در lan نباشه
حالا نمیدونم این حرف چقدر درسته
حالا یه سوال دیگه اصلا راهی وجود داره (به غیر از ارتباط بی سیم ) که سرعت بین دو lan بیشتر بشه حقیقتش این خط لیزد خیلی کنده
التماس دعا گلادیاتور جان
(گلادیاتور مشغول تهذیب یا تذهیب (نمیدنم کدومش درسته) نفس :wink: )

Gladiator
سه شنبه 28 مهر 1383, 09:30 صبح
برای شبکه های Lan داخلی شما هیچ مشکلی پیش نمیاد ( بسته به طراحی شبکه ) از همون Wireless استفاده کنید بهتره البته Leased Line مطمئن تره .

Gladiator
سه شنبه 28 مهر 1383, 09:35 صبح
کاری نداری بری بمیری بوا ؟ تو برره بالا به دو تا LAN متصل به هم میگن WAN به برره پایینیا بگو تا یاد بگیرن بوا .

ماهاااااااااااااااااااااا اااا !

hmm
چهارشنبه 29 مهر 1383, 07:32 صبح
:مسخره:
:flower:

برای شبکه های Lan داخلی شما هیچ مشکلی پیش نمیاد ( بسته به طراحی شبکه )
منظورتون از "بسته به طراحی شبکه" چیه؟

درد برره پایین قیمت نخودف گرون بید (چکش فرنگی)

nasr
چهارشنبه 29 مهر 1383, 13:16 عصر
کاری نداری بری بمیری بوا ؟ تو برره بالا به دو تا LAN متصل به هم میگن WAN به برره پایینیا بگو تا یاد بگیرن بوا .
:flower:
تا حالا توی زندگیم آدمی با حال تر از آقای گلادیاتور ندیدم :تشویق:

راستی روزه تون قبول :متفکر: