View Full Version : سوال: چگونه سایتی به دوزبان (فارسی وانگلیسی) بارگزاریکرد
مسافر کوچولو
چهارشنبه 08 آبان 1387, 03:10 صبح
سلام به هر کسی که این متن را می خونه
می خواهم پورتال دانشگاه درست کنم که یک چک باکس دارا باشد که تعیین کننده زبان
متن سایت باشد که با انتخاب هرگزینه چک باکس سایت از ابتدا با زبان انتخاب شده بارگزاری
شود؟؟
.من جزء وصل کردن کنترل گرید ویوو به بانک وخوندن از بانک دیگر اتصالاتی را به بانک و خوندن
آن نمی دونم چگونه است.
کن تزه شروع کردم پروژه دانشگاه من است .
در هیچ سی دی آموزشی ارتباط دیگرکنترل هارا به بانک توضیح نداده است.
وکمتر ایبوکی در باره ارتباط به بانک پیدا کرده ام.
آیا کسی فیلم آموزشی ندارد در رابطه با اتصالات کنترل ها به بانک تا در تهران از او بگیرم.
متن زیر را حتما بخوانید -------------------------------------------------------------------
خداوند به حضرت موسی می فرماید : اگر جای یکی از انسانها بودم برای خوشحالی ورضایت
خدای خود به دنبال انسان مشکل دار می گشتم تا گره از کار او بگشایم .
هواشناس
دوشنبه 13 آبان 1387, 10:57 صبح
منظورت رو نمی فهمم
اگه می خوای با یه انتخاب به سایت با زبان جدید بری خوب چه ربطی به بانک داره فقط لینک می خواد ......؟؟؟؟؟
Itist82
دوشنبه 13 آبان 1387, 15:47 عصر
خوب چه ربطی به بانک داره فقط لینک می خواد ......؟؟؟؟؟
درسته، ولی یه بار من سایت یه دانشگاه رو دیدم که همه کلمات موجود در صفحه ها رو توی یه پایگاه داده ریخته بودن و بسته به این که درخواست برای هر صفحه به فارسی می اومد یا انگلیسی، فارسی یاانگلیسی اون عبارت رو در جای موردنظر نشون می دادن. پرسیدم چرا این کار رو کردن؟ گفتن برای اینکه می خواستن عربی رو هم اضافه کنن و کارشون زیاد می شده. و گفتن چون اونجا یه دانشگاه بین المللیه، ممکنه بخوان حتی زبان های بیشتری اضافه کنن، به همین خاطر استفاده از اون روش خیلی کارشون رو راحت می کرد.
حالا این دوستمون که این سوال رو کردن هم فکر کنم همچین چیزی می خوان، اگه این طوره شما یه زحمتی بکش حسابی نحوه متصل شدن به پایگاه داده از طریق کد (ونه با استفاده از اشیای ویژوال) رو از توی یه کتاب هر چند ساده ی asp بخون و یاد بگیر(توی همین سایت هم می تونی چیزایی پیدا کنی) احتمالا خودتون جواب سوالتون رو پیدا خواهید کرد.
Itist82
دوشنبه 13 آبان 1387, 16:05 عصر
فصل کار با دیتا بیس کتاب آقای هاشمیان رو براتون گذاشتم.
مسافر کوچولو
یک شنبه 19 آبان 1387, 01:35 صبح
سلام وتشکر از دوست گرامی
دوست عزیز مطالب شما درست است ولی به علت وقت کم و عدم تدرس درست در دانشگاه
به تنهایی باید به همین روش اطلاعات کسب کنم
استاد خواسته تمام روش های ممکن را پیاده سازی کنیم
می توانستم برای هر یک به دو زبان صفحه طراحی کنم ولی قبول نمی کند
می خواستم بدونم آیا می توانم تمام کنترل های روی فرم را با زبانی دیگر از بانک بخونم؟
واقعا از شما سپاسگزارم"Itist82
binyaz2003
یک شنبه 19 آبان 1387, 09:29 صبح
شما ميتونيد از روشي که در برنامه هايي مثل جوملا و يا نيوک و ... استفاده ميشه استفاده کنيد.به اين ترتيب که براي هر زبان يک فايل asp بسازيد بعد در ابتداي هر صفحه چک کنيد که چه زباني بايد استفاده بشه مثلا از طريق يک پارامتر بنام ln که fa باشه يا en که براي هر حالت فايل مربوط به فارسي يا انگليسي include بشه حالا داخل اين فايل بايد تمام متن هايي که در صفحات استفاده ميکنيد قرار داشته باشه مثلا براي دکمه submit شما براي فايل فارسي {تائيد} مينويسيد و براي انگليسي {Submit} که اين مقادير رو به متغيير هاي غير تکراري ميديد :
str_submit="تائيد"
...
حال در صفحات سايت هم هر جا که ميخوايد عنوان دکمه اي رو بنويسيد از str_submit استفاده ميکنيد
راه ديگه هم استفاده از بانک هست اونم تقريبا همينه اما تفاوتش اينه که کد نويسي بيشتري داره و اگر کلمات خيلي زياد باشند و مراجعه هم همينطور کانکشنهاي زياد به ديتابيس و فشار بيشتري به سرور ميآد.
h_r_sh
دوشنبه 30 دی 1387, 01:34 صبح
شايد بهترين گزينه استفاده از امكان Globalization و Localization باشه. بدين ترتيب شما براي عبارات فارسي خود روي ريشه ي solution راست كليك كرده و گزينه ي Add ASP.NET Folder رو انتخاب كنيد و در اين قسمت گزينه هاي App_Global Resources و App_Local Resources رو انتخاب كنيد. در مرحله بعد مثلا روي App_Global Resources راست كليك كنيد و Add new Item را انتخاب كنيد و از پنجره ي باز شده نوع Resource.resx رو انتخاب كنيد و در قسمت باز شده معادل انگليسي هر عبارت فارسي خود رو وارد كنيد. بعد مي تونيد label ها يا button و يا هرچيز ديگه اي رو به اين قسمت bind كنيد. آيا باز هم به توضيح بيشتر نياز هست؟
Ali_M.Eghbaldar
سه شنبه 15 اردیبهشت 1388, 01:02 صبح
روش bind کردن چه شکلیه؟
یعنی چه طوری بگیم از معادلش استفاده کن؟
مرسی
arshia-shams
سه شنبه 15 اردیبهشت 1388, 13:27 عصر
سلام آقا چرا به این دوست کا کمک نمیکنید
من یه سایت دیدم که به دو زبان هست که با ASP نوشتن
یه لیسن باکس گذشتن که از تو دیتابیس زبانها رو میخونه و اونجا میزاره
هر متنی هم که میخاد به سایت بفرسته تو تا کادر داره که یکی به زبان فارسی مینویسیه و تو یکیش به زبان انگلیسی
به تغییر لیست باکس اگه فارسی رو انتخاب کنه بلا فاصله همه متن ها به فارسی تغییر میکنه
اگه کمک کنید ممنون میشم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.