ورود

View Full Version : سوال: نوشتن روبات؟

rezajaf
چهارشنبه 08 آبان 1387, 11:34 صبح
چطوری میتونم با Html یک روبات بنویسم که بتواند وارد وبلاگ های به روز شده بشه وبعد هم داخل قسمت نظراتش پیام بذاره؟
لطفا هر چه سریع تر به سوالم پاسخ بدید ضروریه.

raravaice
چهارشنبه 08 آبان 1387, 11:56 صبح
چطوری میتونم با Html یک روبات بنویسم که بتواند وارد وبلاگ های ....

وقت تلف نکن، نمیشه ! :)

موفق باشی

امید امرایی
جمعه 10 آبان 1387, 15:25 عصر
این کار به هیچ وجه امکان پذیر نیست. چه با تحقیق چه بی تحقیق . چون اصلا منطق درستی نداره

maysamscript
جمعه 10 آبان 1387, 23:14 عصر
این کار به هیچ وجه امکان پذیر نیست
این کار امکانپذیره ولی نه با HTML بلکه با زبانهایی مثل PHP یا ASP یا ..

امید امرایی
یک شنبه 12 آبان 1387, 20:35 عصر
دوست عزیز به شما توصیه می کنم کمی در مورد وب فرم ها و حملات به برنامه های server side تحقیق کنید و نسنجیده پستی رو تا به شما گفته نشده reply نکنید.
با تشکر.

این دومین باره (دفعه قبلی (http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=624494&postcount=14)) که شما کاملا بی ادبانه شروع به زدن حرف های به ربط می کنید . و البته لحن تند شما در پاسخ دادن به بقیه افراد هم پوشیده نیست . بنده اینجا نیومدم که شما بگید کی پست بده کی نده و بهتره این بار رو آخرین بار قرار بدید.

چطوری میتونم با Html یک روبات بنویسم که بتواند وارد وبلاگ های به روز شده بشه وبعد هم داخل قسمت نظراتش پیام بذاره؟

فکر می کنم حتی ایشون هم بهتر از شما تونستن تشخیص بدن که برای این کار باید از زبان Client Side استفاده کرد. خیلی بده که وقتی حتی مفهوم یک اصطلاح رو نمی دونید ، فقط به جنبه محکوم کردن شخص دیگه ای ازش استفاده کنید و باعث سردرگمی سوال کننده و بیننده بشید.

همچنان که پیش از این بنده عرض کردم و جناب raravaice (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=37086) هم فرمودن این کار امکان پذیر نیست .

شما هم جناب tarhebartar (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=56432) اگه فکر می کنید می شه !!! چرا تا حالا جواب ایشون رو نداید ؟ فلسفه برپایی این انجمن ها سوال پرسیدن و گرفتن جوابه . شما اگه بلدید و جواب نمی دید ! فکر کنم اشتباه اومدید

محمدامین شریفی
دوشنبه 20 آبان 1387, 01:18 صبح
احتمالا منظور دوستمون وبلاگ های blogfa هست که الان هم دارای یک security image شده اند که کار رو یکم سخت کرده است.
البته من دیدم که هنوز عده ای نظرهای تبلیغاتی میدهند.
اگر منظور شما را درست فهمیده باشم،بدون حمله های سروری هم میشود.
اگر درست فهمیده ام بگویید تا بیشتر توضیح بدهم

با سپاس

narsic
دوشنبه 20 آبان 1387, 19:51 عصر
با سلام
دوستان من مال این بخش نیستم اما اینو میکم که این کار کار وحشتناکی نیست شما تنها نیازه که به یک زبان برنامه نویسی تسلط کامل داشته باشید . به مبانی هک و امنیت هم تسلط داشته باشید اونوقت میتونید این کار رو انجام بدید .
الانم این نرم افزارها بسیار زیادن که با قیمت پایین حدود 35 هزار تومان در وب سایتهای هک و امنیت داخل برای وبلاگ های بلاگفا در حال فروش هستند .
موفق باشید

MyView
پنج شنبه 23 آبان 1387, 17:26 عصر
خب، فكر نميكنم صدها روباتي كه در اينترنت كاري شبيه اين رو انجام ميدن نياز به حملات داس يا كنترل ديتابيس داشته باشن! البته از اين لحاظ كه فقط وبلاگهاي بروز شده در ليست قرار بگيرند يك مقدار ذهن آدم به سمت دسترسي به ديتابيس ميره اما اكثر سرويسهاي وبلاگ مثل بلاگفا يا پرشين بلاگ لينكي به وبلاگهاي به روز رو در صفحه ي اولشون دارند، كافيه برنامه ي شما از اونها استفاده كنه،‌ بعضي اوقات همونطور كه دوستمون هم فرمودند مسائلي مثل تصاوير يا سوالات امنيتي كار رو سخت ميكنه. به هر حال ببخشيد كه دخالت كردم، فقط چون خودم هم به فكر چنين چيزي افتاده بودم خواستم از جناب bia2dadash2 خواهش كنم جزئيات كار رو شرح بدن

محمدامین شریفی
جمعه 24 آبان 1387, 05:37 صبح
خب، فكر نميكنم صدها روباتي كه در اينترنت كاري شبيه اين رو انجام ميدن نياز به حملات داس يا كنترل ديتابيس داشته باشن! البته از اين لحاظ كه فقط وبلاگهاي بروز شده در ليست قرار بگيرند يك مقدار ذهن آدم به سمت دسترسي به ديتابيس ميره اما اكثر سرويسهاي وبلاگ مثل بلاگفا يا پرشين بلاگ لينكي به وبلاگهاي به روز رو در صفحه ي اولشون دارند، كافيه برنامه ي شما از اونها استفاده كنه،‌ بعضي اوقات همونطور كه دوستمون هم فرمودند مسائلي مثل تصاوير يا سوالات امنيتي كار رو سخت ميكنه. به هر حال ببخشيد كه دخالت كردم، فقط چون خودم هم به فكر چنين چيزي افتاده بودم خواستم از جناب bia2dadash2 خواهش كنم جزئيات كار رو شرح بدن
من هم دقیقا منظورم همین بود.
خواهش میکنم دوستان kassit جان و tarhebartar هم نظر بدن؟
همانطور که گفتند در صفحه اول بلاگفا وبلاگ های بروزشده قرار دارد و قسمت نظرات وبلاگ هم بوسیله url ثابت نظرات را درون خود دارد.اولا باید به نظر من اول باید نام اون object ای را که لیست وبلاگ های بروز در آن هست را تشخیص دهیم.
بچه ها من اینکار رو نکردم،ولی قبل از اینکه بلاگفا image verify بزاره دوست داشتم اینکار را انجام دهم.البته این image verify هم از الگوریتم پیچیده ای استفاده نمیکنه.دوستان این مباحث crawling هست نه برنامه نویسی وب.(فکر کنم اینجا افراد کمی باشند که در این موضوع کار کرده باشند،اگر هم موفق شده باشند چنین کاری کنند، مجانی کارشون را نمیگند جانم)
نظرتون چیه یه کار گروهی تو این ضمینه کنیم؟:تشویق:
اولین کار شناسایی url وبلاگ های بروز شده

امید امرایی
جمعه 24 آبان 1387, 12:17 عصر
من هم دقیقا منظورم همین بود.
خواهش میکنم دوستان kassit جان و tarhebartar هم نظر بدن؟
همانطور که گفتند در صفحه اول بلاگفا وبلاگ های بروزشده قرار دارد و قسمت نظرات وبلاگ هم بوسیله url ثابت نظرات را درون خود دارد.اولا باید به نظر من اول باید نام اون object ای را که لیست وبلاگ های بروز در آن هست را تشخیص دهیم.
بچه ها من اینکار رو نکردم،ولی قبل از اینکه بلاگفا image verify بزاره دوست داشتم اینکار را انجام دهم.البته این image verify هم از الگوریتم پیچیده ای استفاده نمیکنه.دوستان این مباحث crawling هست نه برنامه نویسی وب.(فکر کنم اینجا افراد کمی باشند که در این موضوع کار کرده باشند،اگر هم موفق شده باشند چنین کاری کنند، مجانی کارشون را نمیگند جانم)
نظرتون چیه یه کار گروهی تو این ضمینه کنیم؟:تشویق:
اولین کار شناسایی url وبلاگ های بروز شده

بله دقیقا درسته و خوشحالم که شما این موضوع رو درک می کنید . این موضوع دقیقا به مباحث crawlingبر میگرده.
بحث HTML که کاملا منتفیه.
PHP, ASP.Net و هر زبان سمت سرور با این خصایص هم بدون حمله به سرور بی معنی و گفتن اینکه از اونها استفاده کنیم خنده داره.
برای این کار باید از زبان مبتنی بر OS استفاده که پرکاربرد ترین اونها در مورد Java و #C هستن و البته VB.Net هم توابع مفید و خوبی رو دیدم . (این به این معنی نیست که بقیه زبان ها ضعف دارن و صرفا ابزار و سرعت توسعه مورد نظره) . استفاده از Java خیلی در این مورد کارآمده و بنده در حال حاضر هم از یک چنین سیستمی در وب سایت شخصی خودم (البته نه به این منظور) استفاده می کنم .
این فکر مدتها پیش به ذهن بنده هم رسیده اما وقتی بررسی کردم اصلا ارزش علمی و یا مالی نداره . چرا که این موضوع تنها می تونه از دو جهت مورد توجه باشه .
1- نشان دادن قدرت و توانایی و ایجاد یه مشکل در سیستم Blogfa (در اصطلاح رو کم کنی)
2- تبلیغات

مورد اول به نظر بنده تلف کردن وقته و ارزش علمی هم نداره.
مورد دوم هم بی تاثیر در رسیدن به هدفه چرا که نظرات موجود در پست ها جهت رویت مدیر وبلاگ قرارداده شده و تنها 20% از بازدیدکنندگان بهشون اهمیت می دن که 95% اونها هم فاقد بار تبلیغاتی هستند و عمدتا به نظرات و من جمله تبلیغات شما هیچ اهمیتی نمی دن .

به همین جهته که بنده عرض کردم نمی شه . که اولا اگر بنا به استفاده از Javascript باشه باید از Javascript Server Side استفاده کرد ثانیا در نهایت شما به اون نتیجه مطلوب نمی رسید .

اما در پایان عرض بنده اینه :
سه سال پیش یکی از دوستان می گفت این کار دیگه فایده نداره
اگه قراره واقعا کاری انجام بشه بهتره فکر های نو داشته باشیم نه اینکه تازه بریم کارهایی که خیلی وقته از نظر خیلی ها منقضی شدن رو از سر بگیریم .
کاری رو انجام بدین که لا اقل بیننده و یا عوامل مرتبط با اون به چشم یک مزاحم بهش نگاه نکنن و عملا تاثیر معکوس نداشته باشه . همین کار رو روی پروفایل های 360 !Yahoo هم می شه انجام داد و ارزش بیشتری داره.

بحث فقط شدن یا نشدن نیست !!! ما ایرانی ها متاسفانه هیچ گاه به این فکر نمی کنیم که چرا یه کاری باید انجام بشه و فقط یا انجام می دیم یا نمی دیم .
اگه واقعا موردی بهتر و مناسب پیدا بشه بنده هم با سواد اندکم خوشحال می شم در کنار اساتید کسب فیض کنم

موفق باشید