View Full Version : سوال: درباره ISA
javad0062
جمعه 10 آبان 1387, 10:38 صبح
من قرار برای سایت یه دانشگاه که دارای 20 تا سیستم هست Isa نصب کنم ، این در صورتی است که در ساعات که در اونجا کلاس برگزار نمی شه تنها کسایی که user و pass دارند می تونن از اینترنت استفاده کنند (از خاصیت cache server ایزا هم می خوام استفاده کنم) ، در ساعات کلاسی هم کاربران به راحتی بتونن از منابع و فایل های share شده هم استفاده کنند .
آیا حتما باید سیستم ها رو join کنم ؟ در ضمن چه سیاست هایی رو برای بهتر شدن کیفیت پیشنهاد می کنید؟ (می دونید که تو دانشگاهها دانشجوها خیلی کنجکاو و خراب کار هستند)
آیا نصب deep-freeze در اینجا درست هست یا نه ؟
kusha313
شنبه 11 آبان 1387, 16:33 عصر
man ham masoule site hastam dar site ma hameye sistemha dar domein tarif shode va ba netsupport control mishavand da zemn bad az nasbe systemha va domein anha ba narmafzare acronis backup migirim va da drive D migzarim bad deepfreeze nasb mikonim dar zemn dos prompt gheyre ghabele dastresy mibashad va user ha mahdud hastand movafagh bashyd
javad0062
شنبه 11 آبان 1387, 22:23 عصر
man ham masoule site hastam dar site ma hameye sistemha dar domein tarif shode va ba netsupport control mishavand da zemn bad az nasbe systemha va domein anha ba narmafzare acronis backup migirim va da drive D migzarim bad deepfreeze nasb mikonim dar zemn dos prompt gheyre ghabele dastresy mibashad va user ha mahdud hastand movafagh bashyd
دوست عزیر با تشکر از شما
اما
لطفا منو درباره سیاست ها (policy ها) قابل اعمال در شیکه ای که دربالا گفتم که نیاز است در کنار isa به کار بگیرم و جنبه هایی که بهتره بهش بیشتر توجه کنم راهنمایی کنید ، چون من تا حالا داخل یه دانشگاه که بیشتر از 1000 تا دانشجو در هفته با سیستماش کار می کنن این سیاست ها رو پیاده نکردم ، بیشتر سازمان ها بودن که بیشتر پرسنل با منابع کار می کنند نه افراد کنجکاو
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.