ورود

View Full Version : قویترین Anti virus تحت شبکه

AR nekoo
یک شنبه 12 آبان 1387, 13:14 عصر
با سلام !
اگه بخواهیم بدون دردسر و هزینه یک آنتی ویروس قوی تحت شبکه را نصب کنیم چی پیشنهاد می کنید؟

فرزام امیرصالحی
یک شنبه 12 آبان 1387, 16:07 عصر
macafee Protection pilot

Daleeeeer
یک شنبه 12 آبان 1387, 18:25 عصر
Kasper Sky

رضا عربلو
یک شنبه 12 آبان 1387, 21:01 عصر
McAffe دیگه آنتی ویروس قویی نیست. الان خیلی از ویروس ها است که Node32 و ANG پیدا می کنند ولی دریغ از یک الارم از مکافی

javad0062
یک شنبه 12 آبان 1387, 21:11 عصر
من با AVG کار می کنم ، خیلی عالیه

Developer Programmer
یک شنبه 12 آبان 1387, 22:04 عصر
اگه بخواهیم بدون دردسر و هزینه یک آنتی ویروس قوی تحت شبکه را نصب کنیم چی پیشنهاد می کنید؟
اینجا بقالی نیست که چیزی یا کسی رو بهت پیشنهاد بدیم. کسی که مک کافی یا کاسپر رو پیشنهاد میکنه هنوز با مفاهیم آنتی ویروس و سرور آشنایی نداره.
ابتدا پستهای اینپرایز رو در مورد مقایسه آنتی ویروس ها با دقت بخون. بعد ببین بر اساس سخت افزار، ترافیک شبکه، سخت گیری Admin و سیستم عاملی که در Server استفاده کردی، کدوم یک از انتخابها میتونه بهترین جواب رو در شبکه بده.

hghyami
دوشنبه 13 آبان 1387, 00:17 صبح
اینجا بقالی نیست که چیزی یا کسی رو بهت پیشنهاد بدیم. کسی که مک کافی یا کاسپر رو پیشنهاد میکنه هنوز با مفاهیم آنتی ویروس و سرور آشنایی نداره.

اولا اين حرف شما دوست عزيز درست نيست..

ابتدا پستهای اینپرایز رو در مورد مقایسه آنتی ویروس ها با دقت بخون. بعد ببین بر اساس سخت افزار، ترافیک شبکه، سخت گیری Admin و سیستم عاملی که در Server استفاده کردی، کدوم یک از انتخابها میتونه بهترین جواب رو در شبکه بده.

دوست عزيز،

من پيش فرض رو بر اين ميذارم كه شما سرور dari(۲۰۰۰،۲۰۰۳ يا ۲۰۰۸) و ميخواى روى client ها آنتى-ويروس بذارى. client ها هم يا vista يا XP هستن.

اولا Mcafee رو بى خيال. چون همين طور كه يكى از doostha گفتن تعطيلات هست. شركت ما contract به Mcafee رو كنسل كرد به خاطر كارا نبودن و zaef بسيار زيادى كه داشته و داره و خواهد داشت. AVG،Avira،كاسپر يا Sophos تقريبا خوب هستن. Avira يا Sophos تنها خوبى كه دارن NAC . Mcafee هم داره ولى گفتم mcafee مثل symantec هست فقط اسم داره همين.

Daleeeeer
دوشنبه 13 آبان 1387, 08:59 صبح
کسی که مک کافی یا کاسپر رو پیشنهاد میکنه هنوز با مفاهیم آنتی ویروس و سرور آشنایی نداره.
خيلي ممنون از لطفتون. ما تو شبكه ادعايي نداريم. گويا شما هم درباره ما بهتر از ما خبر داري؟

بعد ببین بر اساس سخت افزار، ترافیک شبکه، سخت گیری Admin و سیستم عاملی که در Server استفاده کردی، کدوم یک از انتخابها میتونه بهترین جواب رو در شبکه بده.
من فرض رو بر يكشبكه معمولي با تعداد محدودي كلاينت مانند 40-50 عدد، سرور 2003 گذاشتم با يك ترافيك نرمال.

فرزندم همواره تجربه هاي ديگران را پيش روي خود داشته باش.
مولاعلي در نامه خطاب به فرزندش حسن(ع)

Developer Programmer
دوشنبه 13 آبان 1387, 09:10 صبح
من فرض رو بر يكشبكه معمولي با تعداد محدودي كلاينت مانند 40-50 عدد، سرور 2003 گذاشتم با يك ترافيك نرمال.

من پيش فرض رو بر اين ميذارم كه شما سرور dari(۲۰۰۰،۲۰۰۳ يا ۲۰۰۸) و ميخواى روى client ها آنتى-ويروس بذارى. client ها هم يا vista يا XP هستن.
آهان! حالا این شد حرف حساب!

AR nekoo
دوشنبه 13 آبان 1387, 12:53 عصر
با تشکر از دوستان!
حالا این AVG یا Avira یا Sophos که می گید راحت update می شه یا باید register بشه؟
از کجا می شه پیداش کرد؟

hghyami
دوشنبه 13 آبان 1387, 13:55 عصر
با تشکر از دوستان!
حالا این AVG یا Avira یا Sophos که می گید راحت update می شه یا باید register بشه؟
از کجا می شه پیداش کرد؟

vala man polish ro daram. chon namayndeh rasmi 3 tash hastim :لبخند:

AR nekoo
سه شنبه 14 آبان 1387, 08:47 صبح
چند باید پیاده بشیم ؟

Saeed_askari
یک شنبه 10 آذر 1387, 19:02 عصر
vala man polish ro daram. chon namayndeh rasmi 3 tash hastim :لبخند:

نمیاندگیش؟!
تو ایران؟!
وقتی خود سایت اصلیش ایران رو تحریم کرده شما چه جوری نمایندگیش رو گرفتین؟!

نتیجه اخلاقی:
شما نمایندگی فروش کرک اینها رو به عهده دارین:لبخند::لبخند::لبخند:

smile17
یک شنبه 10 آذر 1387, 19:41 عصر
bitdefender total security 2009

manvaputra
دوشنبه 11 آذر 1387, 10:05 صبح
اینجا بقالی نیست که چیزی

ای خدا قشر تحصیل کرده ما تا کی می خواد از این نوع گویش استفاده کنه!!!!

hghyami
دوشنبه 11 آذر 1387, 12:23 عصر
نمیاندگیش؟!
تو ایران؟!

نتیجه اخلاقی:

جاى اينكه زود جواب بدى و بگى تو ايران حالا كى گفت تو ايران. چرا AVG نه. تو network خوب كار ميكنه. ولى اگر ميتونى كاسپر كه بد نيست.

reza365
چهارشنبه 13 آذر 1387, 08:04 صبح
در يك شبكه كه از Domain server استفاده ميكنه بهترين آنتي ويروس كه به راحتي هم بروز ميشه و شبكه رو بهيچ وجه كند نميكنه نسخه Symsntec Antivirus 8.0 ميتونه باشه .نزديك 5 ساله كه ما تو سازمانمون داريم از اون استفاده ميكنيم البته نسخه اصلي روي سرور نصب ميشه و كلاينتها از اون Update ميشن بازم ميگم ترجيحا فقط نسخه 8 چون نسخه هاي بعدي همشون مشكل دارند و پس از مدتي غير فعال ميشن .

online_mansoor2007
چهارشنبه 13 آذر 1387, 09:48 صبح
نمیاندگیش؟!
تو ایران؟!

نتیجه اخلاقی:

دوست عزیز

جناب hghyami توی ایران تشریف ندارن :قهقهه: :قهقهه: :قهقهه: :قهقهه:

hghyami
چهارشنبه 13 آذر 1387, 12:17 عصر
دوست عزیز

جناب hghyami توی ایران تشریف ندارن :قهقهه: :قهقهه: :قهقهه: :قهقهه:

:لبخند::قهقهه::قهقهه::قهقهه:: هقهه::قهقهه::قهقهه:

smile17
چهارشنبه 13 آذر 1387, 17:13 عصر
نظر pc magazine در این زمینه آنتی ویروس avira است

MSHService
یک شنبه 01 دی 1387, 17:44 عصر
سلام به همه.
ما تو بانکمون OfficeScan از TrendMicro (همونی که PcCilline تولید می کرد)را داریم.تعداد کلاینتامون حدود 18000 تاست.
من با چندین ویروس تستش کردم.
برای ویروس هایی مثل Sality که خودش.ن را به exe ؛ append می کردن عالی جواب داد. آخه تونست Exe رو پاک سازی کنه!!!
برای بانکمون حدود 4 میلیون اب خورده.:خجالت:

devildarkness
چهارشنبه 04 دی 1387, 13:26 عصر
ما هم توی شرکت از Panda استفاده می کنیم !!! تو ایران هم فکر کنم نمایندگی داره !!!