View Full Version : مشكل در restore
araelectronic@ymail.com
دوشنبه 13 آبان 1387, 02:24 صبح
با سلام
من موقع restore كردن بك آپ در ديتابيس جديد با مشكل روبرو ميشم و پيغام زير ظاهر ميشه در صورت امكان اساتيد راهنمايي فرمايند
-----------------------------
ADDITIONAL INFORMATION:
System.Data.SqlClient.SqlError: The backup set holds a backup of a database other than the existing 'test2' database. (Microsoft.SqlServer.Smo
AminSobati
سه شنبه 14 آبان 1387, 22:50 عصر
ظاهرا Backup مال این دیتابیس نیست
s.k711
چهارشنبه 15 آبان 1387, 09:34 صبح
سلام.
ايا نام فايلي كه ميخواين بيارينش تو پايگاه دادتون با اون db كه براي restore كردن درست كردين يكيه؟
اگه يكيه بايد اسم متفاوتي برايش انتخاب كنيد. در ضمن ايا تيك
force restore over existing database
را زدين؟
r_mehrizi
پنج شنبه 16 آبان 1387, 08:42 صبح
سلام.
ايا نام فايلي كه ميخواين بيارينش تو پايگاه دادتون با اون db كه براي restore كردن درست كردين يكيه؟
اگه يكيه بايد اسم متفاوتي برايش انتخاب كنيد. در ضمن ايا تيك
force restore over existing database
را زدين؟
من هم مشکل araelectronic را دارم اسم db هم با اسم فایل فرق داره اما دوباره این خطا را میده لطفا هر چه سریعتر یک نفر جواب بده در ضمن من از sql server 2005 کار می کنم
AminSobati
پنج شنبه 16 آبان 1387, 14:52 عصر
از restore headeonly استفاده کنین ببینین واقعا Backup مال دیتابیس مورد نظر هست یا نه. اگر نیست که طبیعتا روی اون نمیتونین Restore کنین. بعضی افراد وقتی میخوان یک Full Backup رو Restore کنن اول یک دیتابیس خالی درست میکنند و بعد روی اون Restore انجام میدن! امیدارم مال شما از این کارها نباشه!! چون Full Backup به تنهایی قابل Restore هستش
r_mehrizi
شنبه 18 آبان 1387, 09:23 صبح
من داخل همون صفحه ای که مربوط به restore هستش رفتم و قسمت option را انتخاب کردم در صفحه ای که باز میشه گزینه overwrite the existing database را فعال نمودم عمل ریستور باموفقیت انجام شد البته در sql server 2005
AminSobati
شنبه 18 آبان 1387, 22:12 عصر
ظاهرا از قبل فایلهایی با همون نام داشتین!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.