View Full Version : سوال: محدود كردن دسترسي به اينترنت در يك workgroup
smile17
دوشنبه 13 آبان 1387, 09:53 صبح
با سلام خدمت دوستان و اساتيد محترم
بنده شبكه اي دارم كه شكل آن را در تصوير زير مي توانيد مشاهده كنيد :
http://i38.tinypic.com/rsqupt.jpg
چگونه مي توانم دست رسي به اينترنت را براي سيستم هاي 3 و 4 و5 محدود كنم ولي همچنان تمامي سيستم ها قابليت فايل شرينگ و استفاده از پرينتر را داشته باشند و فقط سيستم 1 و 2 به اينترنت دست رسي داشته باشد؟
(منظورم از محدود كردن دست رسي به اينترنت بستن پورت ها با فاير وال نيست - آيا اين كار به كمك ويندوز XP SP3 امكان دارد؟
آيا نرم افزاري براي اين منظور و اعمال اين گونه محدوديت ها سراغ داريد؟
آيا با تعريف كردن 2 ورك گروپ مشكل بر طرف مي شود و در به اشتراك گذاشتن پرينتر مشكلي پيش نمي آيد؟؟)
با سپاس از توجه شما
smile17
چهارشنبه 15 آبان 1387, 11:06 صبح
دوستان شبكه اي راه حلي سراغ نداريد؟؟؟
فرزام امیرصالحی
پنج شنبه 16 آبان 1387, 07:51 صبح
میتونی کانکشن اینترنت رو شیر کنی (ICS) و هر کامپیوتر که قراره اینترنت داشته باشه تو آدرس gateway اون کامپیوتر ادرس آی پی کامپیوتری رو وارد کن که اینترنت رو شیر کرده
online_mansoor2007
پنج شنبه 16 آبان 1387, 08:52 صبح
سلام
چرا سوئیچ رو زدی به مودم؟؟؟؟!!!!! سیستم 1 رو به جای مودم بزن به سوئیچ . اینتوری مشکلت حل می شه . !!!!!!!!!!!!!!!!!
بای
smile17
پنج شنبه 16 آبان 1387, 09:10 صبح
سیستم 1 رو به جای مودم بزن به سوئیچ . اینتوری مشکلت حل می شه .
لطفا بيشتر توضيح بده آقا منصور
ممنون
smile17
پنج شنبه 16 آبان 1387, 09:11 صبح
میتونی کانکشن اینترنت رو شیر کنی (ICS) و هر کامپیوتر که قراره اینترنت داشته باشه تو آدرس gateway اون کامپیوتر ادرس آی پی کامپیوتری رو وارد کن که اینترنت رو شیر کرده
براي اين منظور لازم هست كه ويندوز سرور نصب كنم؟
javad0062
پنج شنبه 16 آبان 1387, 09:41 صبح
استفاده از ICS توی این شبکه ، آیا باعث نمی شه سیستمی که ICS روی اون فعال هست زیر بار بخوابه؟
اگه 2 تا کاربر همزمان شروع به دانلود کنند و بقیه هم صفحات وب رو باز کنند ، سیستم زیر بار می خوابه :متفکر:
javad0062
پنج شنبه 16 آبان 1387, 09:44 صبح
براي اين منظور لازم هست كه ويندوز سرور نصب كنم؟
نه لازم نیست ، 5 تا کامپیوتر ، اونم Workgroup سرور نمیخواد
فرزام امیرصالحی
پنج شنبه 16 آبان 1387, 10:02 صبح
اینجا قراره 2 تا سیستم اینترنت داشته باشن هیچ مشکلی نیست تازه اگه میخواد خیالش جم باشه میتونه یه کارت دیگه وصل کنه اینترنتو رو اون کارت شبکه شیر کنه
mostafaaa
پنج شنبه 16 آبان 1387, 10:43 صبح
بهترین راه حل واسه مشکل شما استفاده از نرم افزارهای مدیریت فایروال نظیر Winroute یا ISA Server هستش که عمل Nat رو به صورت مدیریت شده انجام میدن. تا اونجایی که یادمه ISA یه پلاگین هم داشت که امکان Mac Address Filtering هم به مدیر شبکه میداد.
mostafaaa
پنج شنبه 16 آبان 1387, 10:46 صبح
راستی آیا به کانفیگ مودم Adsl دسترسی داری؟
اگه داری فکر کنم از اونجا هم بتونی مشکلت رو حل کنی.
online_mansoor2007
پنج شنبه 16 آبان 1387, 11:03 صبح
سلام
ببین دوست من ، من نمی دونم چرا توپولوژی شبکتا اینطوری طراحی کردی . مشکل شما در طراحی اشتباه شبکتون هست . طبق نقشه ای که دادید سوئیچ و سیستم های 1 و 2 مستقیم به مودم وصل هستند و واضح هست که همه سیستم های موجود در شبکه الان اینترنت دارند . برای مدیریت اینترنت در شبکتون باید یه Gateway بین مودم و سیستم های 3 و 4 و 5 قرار بدید . در حال حاضر سیستم های 3 و 4 و 5 مستقیم به مودم وصلند . شبکتون را به صورت این صورت تغییر بدید :
روی سیستم 1 دوتا کارت شبکه بزارید . یکی از کارت شبکه ها رو به مودم و دیگری رو به سوئیچ وصل کنید . کابلی هم که سوئیچ را به مودم وصل کرده بر دارید . حالا اینترنت روی کامپیوتر 1 و 2 هست اما بقیه تا زمانی که کارت شبکه سیستم 1 را shear نکنید اینترنت ندارند . که البته بجای انجام عمل shear توسط خود ویندوز ، بهتر هست از نرم افزار های مثل winroute و انجام عمل Nat استفاده کنید .
طراحی اشتباه شبکه فعلی مدیریت اون رو از دستتون خارج کرده .
بای
spring_q
جمعه 17 آبان 1387, 01:42 صبح
شاید بهترین راه این باشد که روی روتر Acl juvt ;kdو out bound را باز وinbound انرا ببندی یعنی جایی که یک دست روتر به 1و2 میرسد بسته شود.
spring_q
جمعه 17 آبان 1387, 01:45 صبح
شاید بهترین راه این باشد که روی روتر Acl تعریف کنی وout bond انرا بسته باز وinbound انرا ببندی یعنی جایی که یک دست روتر به 1و2 میرسد بسته شود.
spring_q
جمعه 17 آبان 1387, 01:46 صبح
البته طراحی ات هم خالی از اشتباه نیست
javad0062
جمعه 17 آبان 1387, 14:39 عصر
شاید بهترین راه این باشد که روی روتر Acl juvt ;kdو out bound را باز وinbound انرا ببندی یعنی جایی که یک دست روتر به 1و2 میرسد بسته شود.
یعنی برای یک شبکه کوچیک مثل اینجا باید روتر بخره؟:متفکر:
online_mansoor2007
جمعه 17 آبان 1387, 17:34 عصر
یعنی برای یک شبکه کوچیک مثل اینجا باید روتر بخره؟:متفکر:
سلام
نه دوست من :قهقهه: این دوستمونم می خواست یه چیزی بگه !
بای
javad0062
جمعه 17 آبان 1387, 20:14 عصر
سلام
نه دوست من :قهقهه: این دوستمونم می خواست یه چیزی بگه !
بای
ممنونم از شما ، نمی گفتی من نمی تونستم تشخیص بدم ( :کف: )
در ضمن اگه به لحن نوشته دقت می کردی متوجه می شدی نمی خواستم کسی رو مسخره کنم .
Daleeeeer
شنبه 18 آبان 1387, 08:08 صبح
نه دوست من این دوستمونم می خواست یه چیزی بگه
پير كامپيوتر بعضي وقتها بهتره قبل از حرف زدن يه خورده فكر كرد تا به كسي توهين نشه.
online_mansoor2007
شنبه 18 آبان 1387, 09:27 صبح
سلام
ای بابا ، بحث اصلی رو رها کردید چسبیدید به حاشیه سازی ! ، عجب بابا ، کم متلک بگید:بامزه: ببخشید باباااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا :قهقهه:
hamidSHA
شنبه 18 آبان 1387, 23:55 عصر
سلام
بهتره مودم رو به یکی از سیستمها بزنی بعد یک کاربرها رو با کانکشنهای vpn به هم متصل کنی
اینطوری هرکی که user و pass داره میتونه به اینترنت وصل بشه
اگه خواستی بگو تاروشش رو کامل برات بگم
javad0062
سه شنبه 21 آبان 1387, 22:43 عصر
سلام
بهتره مودم رو به یکی از سیستمها بزنی بعد یک کاربرها رو با کانکشنهای vpn به هم متصل کنی
اینطوری هرکی که user و pass داره میتونه به اینترنت وصل بشه
اگه خواستی بگو تاروشش رو کامل برات بگم
دوست عزیزمیشه بیشتر توضیح بدی ، منظورت چیه؟
برای VPN باید سرور نصب کنیم و active راه بندازیم ،آیا لزومی برای اینکار هست؟
اگه منظورت رو متوجه نشدم بیشتر توضیح بده!!!!!!!!!!
اگه نیاز به نصب active بود آ یا بهترنبود proxy رو از طریق زیر set کنیم
تنظیم Proxy
فرض كنيد در شبكه محلي ( LAN ) ادره يا سازمان مطبوع خود اينترنت راه اندازي كرده ايد و مي خواهيد فقط براي گروهي از كاربران و با استفاده از قابليت Group Policy ، پروكسي ( Proxy ) تنظيم نماييد. اگر شبكه شما داراي يك ( DC ) Domain Controller باشد و همچنين Active Directory راه اندازي كرده ايد از اين پس نيازي نيست براي تك تك كاربران پروكسي تنظيم كنيد. بلكه مراحل زير را طي كنيد:
در صفحه Group Policy Object Editor به مسير زير برويد.
Users Configuration\Windows Setting\Internet Explorer maintenance\ Connection
در صفحه سمت راست گزينه Proxy Setting را انتخاب نمائيد.
در صفحه Proxy Setting ابتدا تيك Enable Proxy Setting را بزنيد
سپس در قسمت HTTP آدرسي كه قرار است كاربران به آن متصل شوند و اينترنت را از آنجا دريافت كنند را وارد كنيد.
mostafaaa
چهارشنبه 22 آبان 1387, 12:06 عصر
البته برای استفاده از VPN حتما لزومی نداره که ActiveDirectory نصب بشه. ولی خوب برای سه چهار تا سیستم هم منطقی نیست که یه VPN Server راه اندازی کنیم.
دوستمون هم دیگه خبری ازش نیست. گویا مشکلشون حل شده.
javad0062
پنج شنبه 23 آبان 1387, 18:55 عصر
با تشکر از شما دوست عزیز:تشویق:
بعد از این همه بحث هنوز هیچ نتیجه منطقی نگرفتیم ، حداقل جوابی برای این موضوع پیدا کنیم.
نصفه و نیمه نشه!!!!!!!!!1
ممنون:قلب::قلب:
online_mansoor2007
پنج شنبه 23 آبان 1387, 18:58 عصر
سلام
بابا من که توی پست شماره 12 توضیح دادم . آخه توی اسن شبکه به این کوچکی به VPN نیازه؟؟ !!!
بای
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.